Setari Cookie-uri

Advertorial Herbalife Nutrition te invită la o călătorie culinară prin Europa și Africa

Cele 80 de rețete din Cartea de bucate Herbalife Nutrition, lansată recent, reprezintă o invitație de a descoperi aromele și gusturile Europei și Africii.

Prin intermediul Cărții de bucate, Herbalife Nutrition și-a dorit să aducă oamenii mai aproape prin dragostea lor pentru mâncare, să sărbătorească și să promoveze diversitatea culturală.

Această selecție de rețete arată cât de versatile sunt produsele de nutriție Herbalife, care pot fi consumate ca atare, dar și ca ingrediente pentru o varietate de mâncăruri, gustări și deserturi, asigurând astfel aportul zilnic necesar de nutrienți cheie într-un mod delicios și la îndemână. Împărțite în 4 categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi, rețetele sunt ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică, dar și o sursă de inspirație în bucătărie.

Produsele Herbalife Nutrition transformă mesele în momente deosebite și combină gustul minunat al mâncării cu nevoile nutriționale zilnice fiind astfel ușor de integrat în dietă, în moduri noi și interesante.

Rachel Allen, un celebru bucătar irlandez și jurnalistă, și-a pus amprenta în realizarea și selecția rețetelor din cartea de bucate, peste jumătate dintre rețete fiind inspirate de membrii din comunitatea Herbalife din Europa și Africa. Stilul culinar al lui Rachel se concentrează pe prepararea de mâncăruri simple, dar delicioase, folosind ingrediente de calitate care conferă savoare deosebită preparatelor. Chef Rachel a reușit să îmbine într-un mod armonios promovarea nutriției echilibrate prin integrarea produselor Herbalife Nutrition în rețete cu arome noi și captivante.

Cartea de bucate Herbalife Nutrition oferă o gamă variată de rețete interesante care pot fi preparate acasă împreună cu familia și prietenii: de la gazpacho spaniol la biscuiți cocranți specifici zonei de Nord, la falefel grecesc și ciocolată din sudul Africii. Cele 80 de rețete nu sunt numai delicioase, dar și nutritive, ceea ce reprezintă un sprijin în menținerea unui stil de viață sănătos și activ, și o sursă de inspirație care transformă pe fiecare dintre noi într-un bucătar chef. Pe scurt, reinventează gătitul!

Toate rețetele au fost testate de echipele de Cercetare Știintifică și Dezvoltare Herbalife Nutrition, menționându-se mărimea porțiilor și valorile nutriționale.

Cartea de bucate se dorește a fi o sursă de inspirație în a încerca noi modalități de a te bucura de rețete gustoase, experimentând într-un alt mod produsele Herbalife Nutrition.

Mâncarea bună aduce oamenii împreună!

Cartea de bucate Herbalife Nutrition este disponibiă exclusiv prin rețeaua de membri independenți ai companiei. Pentru mai multe informații despre produsele Herbalife Nutrition, contactează un Membru Independent Herbalife Nutrition: https://contact.herbalife.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.