S-a lansat Bonteria Very & So, un nou concept de magazin creat de Carrefour

S-a lansat Bonteria Very & So, un nou concept de magazin creat de Carrefour

Inspirată de combinația dintre elemente de beauty și elemente din natură, Bonteria Very & So te invită într-un spațiu larg, cu design minimalist, gândit pentru a te face să te simți cât mai aproape de natură, în mijlocul orașului.

comunicat de presa

S-a deschis Bonteria Very & So în București, pe Calea Dorobanților nr. 103-105. Un magazin mai aproape de tine printr-o selecție de parfumuri, produse de make-up, cosmetice, produse de îngrijire a părului, produse BIO și alte articole care încurajează o stare de bine, toate la prețuri accesibile. Very Natural & So Beautiful, Bonteria creată de Carrefour este prima de acest tip deschisă în țară.

Localizată în centrul Bucureștiului, pe Calea Dorobanților nr. 103-105, Bonteria Very & So este un spațiu în care poți găsi, într-o singură sesiune de cumpărături, de la produse de beauty & care, parfumuri și cosmetice la alimente BIO, produse pentru bebeluși și de îngrijire a casei. Un mix echilibrat de beauty, well being și natural care te va face să zâmbești și să te simți bine în corpul tău, te așteaptă în această nouă lume concepută de Carrefour.

Bonteria Very & So vine cu o ofertă de produse și branduri speciale, cu ingrediente naturale, fără amoniac sau aluminiu, bio sau vegane. Găsești pe rafturile Bonteriei produse de răsfăț, game noi de creme, măști, gomaje, precum și accesorii de păr, unghii și corp.

Noul concept îți stă la dispoziție și cu produse ecologice de îngrijire a casei și de igienă sanitară precum și cu produse pentru cei mici, de la mâncare BIO la produse speciale de îngrijire pentru ei. Așadar, dacă îți dorești să faci cumpărături pentru întreaga familie în cele mai sigure condiții, Bonteria Very & So este locul ideal.

Inspirată de combinația dintre elemente de beauty și elemente din natură, Bonteria Very & So te invită într-un spațiu larg, cu design minimalist, gândit pentru a te face să te simți cât mai aproape de natură, în mijlocul orașului. Primul în România, acest nou concept Carrefour vine în întâmpinarea ta cu orice ai nevoie, pentru a-ți pune în valoare propria natură.

Caracteristicile noului magazin Bonteria Very & So, situat pe Calea Dorobanților nr. 103-105:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri