Setari Cookie-uri

O călătorie culinară oferită de Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition, companie globală în domeniul nutriției, a lansat Cartea sa de bucate cu 80 de rețete extraordinare, care vă duc într-o călătorie culinară în Europa și Africa, oferindu-vă în același timp o nutriție delicioasă și echilibrată!

comunicat de presa

Împărțite în 4 categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi, rețetele sunt ușor de preparat și de integrat în dieta zilnică, dar și o sursă de inspirație în bucătărie.

Peste jumătate dintre rețete sunt inspirate de membrii din comunitatea Herbalife din Europa și Africa, iar celelalte au fost create de Rachel Allen, un celebru bucătar irlandez, jurnalistă și autoarea acestei cărți. Stilul culinar al lui Rachel se concentrează pe prepararea de mâncăruri simple, dar delicioase, folosind ingrediente de calitate care conferă savoare deosebită preparatelor. Chef Rachel împărtășește, de asemenea, obiectivul Herbalife de a promova o nutriție echilibrată și de a găsi modalități inteligente de a integra produsele în rețete delicioase.

Citește și:

„Prin această selecție de rețete, Herbalife Nutrition și-a dorit să aducă oamenii mai aproape prin dragostea lor pentru mâncare”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria. „Scopul Cărții de bucate a fost acela de a valorifica întreaga noastră gamă de produse și de a oferi clienților noștri mai multe variante de a le consuma. Produsele Herbalife sunt versatile pentru a fi folosite în multe ocazii, transformând mesele în momente deosebite și combinând gustul minunat al mâncării nutriționale cu nevoile zilnice pentru o varietate de mese principale, gustări și deserturi”.

„M-am bucurat de fiecare minut în care am testat rețetele în bucătărie și am explorat arome noi și captivante! De la gazpacho spaniol la biscuiți crocanți specifici zonei de Nord, la falafel grecesc și ciocolată din sudul Africii, fiecare poate găsi o rețetă interesantă pentru a-și impresiona prietenii și familia. Nu sunt doar delicioase, ci și pline de fibre și nutrienți, care contribuie la un stil de viață sănătos și activ”, a declarat Chef Rachel Allen.

Citește și:

Toate rețetele au fost testate de echipele de Cercetare Știintifică și Dezvoltare Herbalife Nutrition, menționându-se clar mărimea porțiilor, valorile nutriționale, proveniența ingredientelor și etichetele de alergeni și preparatele potrivite pentru vegetarieni și vegani.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu ajutorul produselor și a programelor de nutriție excepționale, încă din 1980. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ.

Citește și:

Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.

Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte. De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.