SanoPass include testele RT-PCR SARS-CoV-2 în abonamentele medicale: creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate

SanoPass include testele RT-PCR SARS-CoV-2 în abonamentele medicale: creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate

În prezent, abonații SanoPass pot face teste PCR SARS-CoV-2 în 60 clinici partenere, iar acest număr se va tripla până finalul lunii august. 

comunicat de presa

SanoPass, cea mai mare platformă care conectează clinicile medicale și companiile din România, este primul emitent de abonamente medicale care oferă acces angajaților la testele RT-PCR SARS-CoV-2, teste de biologie moleculară ce confirmă prezența virusului SARS-CoV-2.

În prezent, abonații SanoPass pot face teste PCR SARS-CoV-2 în 60 clinici partenere, iar acest număr se va tripla până finalul lunii august.

În ultima săptămână, SanoPass a înregistrat o creștere de peste 30% a numărului de teste efectuate în raport cu săptămâna anterioară, după ce mai multe autorități au anunțat că turiștii care intră în anumite țări pe cale terestră trebuie să facă dovada unui test de COVID negativ. De asemenea, numărul de solicitări de abonamente venite dinspre companii a crescut cu aproximativ 60%, majoritatea fiind interesată de teste PCR.

SanoPass a ajuns ca până la finele primului semestru din 2020 să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaților a peste 50 de companii. Prin tehnologia dezvoltată, SanoPass oferă companiilor din rețea soluții de optimizare și personalizare a beneficiilor medicale, până la nivel de angajat, în condițiile reducerii costurilor.

Am primit multe solicitări pentru teste PCR și am decis ca de luna aceasta să includem în abonamentele medicale pe care le oferim angajatorilor testele RT-PCR SARS-CoV-2. În acest moment, avem 60 de locații partenere unde se pot face aceste teste, însă, ne așteptăm ca până la finalul verii să triplăm numărul”, a declarat Silvia Bălan, director de dezvoltare al SanoPass.

Companiile aleg serviciile medicale pe care vor să le ofere angajaților, costul minim al unui abonament este de 1 euro pe lună (medicina muncii), în timp ce costul celui mai scump abonament este de 40 euro pe lună. SanoPass este singura companie din România care oferă la sfârșitul anului contractual banii înapoi pentru serviciile medicale contractate și neefectuate.

Despre SanoPass

SanoPass este o companie lansată în 2019, care a devenit rapid cea mai mare platformă de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații și analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată și, de luna aceasta, teste RT-PCR SARS-CoV-2.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri