comunicat de presa

După succesul gelului dezinfectant, care asigură o acțiune antibacteriană eficientă, Fiterman Pharma a dezvoltat o formulă inovatoare complementară, ce reface stratul lipidic protector al pielii.

Loțiunea Hexisept + este o loțiune hidratantă, reparatoare, antibacteriană, cu o formulă special creată pentru a asigura absorbția ușoară a ingredientelor de hidratare pentru refacerea pielii uscate.

Loțiunea Hexisept + asigură dezinfecția igienică a mâinilor, reface bariera lipidică, catifelează și hidratează, cu ajutorul următoarelor ingrediente:

    DIGLUCONAT de CLORHEXIDINĂ: acțiune bactericidă și fungicidă de lungă durată (până la 6 ore) DEXPANTENOL (vitamina B5): are efect calmant, cicatrizant și restructurant Uleiuri esențiale de verbină și melisă: au proprietăți antimicrobiene și un miros plăcut și relaxant Vitamina E: menține integritatea și hidratarea pielii

Cu o textură fină și mătăsoasă, formula intră rapid în piele, lăsând o senzație fresh, nelipicioasă. Potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, loțiunea Hexisept + are o aromă plăcută și se utilizează după spălarea mâinilor (se aplică 1 ml loțiune și se masează până la pătrunderea în piele).

Produsul este autorizat BIOCID de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino (nr. 125/ 03.05.2020).

Află mai multe informaţii despre Hexisept+, accesează www.fitermanpharma.ro/produse/hexisept-lotiune-250ml/ sau www.facebook.com/Hexisept

#MainileTaleSuntCeeaCeAting

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: