Setari Cookie-uri

High Protein Iced Coffee - un amestec delicios de cafea 100% Robusta și proteine de calitate

Vara aceasta High Protein Iced Coffee îți oferă energia de care ai nevoie! Cu un amestec delicios de cafea 100% Robusta și proteine de calitate, High Protein Iced Coffee Mocha te încarcă cu un plus de energie pentru întreaga zi.

comunicat de presa

High Protein Iced Coffee este un produs delicios, perfect compatibil cu o dietă sănătoasă, preparat special din boabe de cafea 100% Robusta espresso, 15g de proteine de înaltă calitate și cu gust bogat și fin de Mocha. High Protein Iced Coffee are un conținut scăzut de grăsimi, 80 de calorii pe porție, nu conține zahăr, coloranți sau conservanți.

Vara aceasta, High Protein Iced Coffee Mocha este noul boost de energie pentru persoanele active. Am folosit două ingrediente pe care le cunoaștem și le iubim cu toții - proteina și cafeaua - și le-am amestecat pentru a obține o băutură revigorantă și delicioasă, fără a-ți compromite obiectivele nutriționale! Cu îndemnul „Cu noi alături ajungi mai departe!”, High Protein Iced Coffee te provoacă să profiți la maxim de fiecare zi, având alături un amestec de boabe de cafea 100% Robusta espresso și proteine de calitate”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Citește și:

High Protein Iced Coffee poate fi savurată acasă sau pe drum, ca și gustare sau ca băutură revigorantă perfectă pentru dimineață sau după-amiază. Tot ce trebuie să faci este să adaugi apă, gheață, să agiți bine și să o savurezi!

Băutura High Protein Iced Coffee are două arome: Mocha și Latte Macchiato și este disponibilă în România prin intermediul Membrilor independenți Herbalife Nutrition.

Despre Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu ajutorul produselor și a programelor de nutriție excepționale, încă din 1980. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ.

Citește și:

Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.

Herbalife Nutrition susține Herbalife Nutrition Foundation, o organizație non-profit care sprijină organizațiile comunitare axate pe asigurarea unei nutriții corecte. De asemenea, Herbalife Nutrition sponsorizează peste 190 de sportivi, echipe și evenimente de talie mondială la nivel global. Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.