Setari Cookie-uri

7 beneficii ale masajului facial thailandez

Scapă de riduri și de cearcăne cu masajul facial thailandez

Ridurile și cearcănele sunt neplăcutele „dovezi” de dragoste pe care le lasă pe pielea noastră, timpul.

Sigur, expunerea în exces la soare, proasta alimentație, hidratarea necorespunzătoare, sunt de asemenea arme biologice pe care le ridicăm împotriva tenului nostru.
Una dintre cele mai apreciate terapii pe care am putea-o alege pentru sănătatea și frumusețea tenului nostru este masajul facial thailandez.

„O încântare pentru simțuri și o experiență inedită menită să revitalizeze musculatura facială și să aducă beneficii semnificative în combaterea semnelor înaintării în vârstă. Masajul facial cu săculeți care conțin plante și ierburi aromatice, este de un real ajutor tenului matur, care începe să își piardă din tonus, elasticitate și fermitate. Folosirea presopuncturii cu săculeți facilitează eliminarea toxinelor, decongestionarea și fortifierea musculaturii faciale”, explică Dan Bujor, specialist masaj cu bambus.

În continuare, o să explicăm exact care sunt beneficiile masajului facial thailandez.

1. Îmbunătățește circulația sângelui. Stimulează sistemul limfatic care se află sub piele și crește fluxul de sânge oxigenat și nutrienți necesari pentru un ten sănătos.

Citește și:

2. Ameliorează problemele tenului, precum acneea sau rozaceea. Sporește vindecarea pielii și ajută la eliminarea toxinelor. Atenție totuși în cazul acestor afecțiuni, este contraindicată o ședință de masaj facial thailandez mai lungă de 10 minute.

3. Previne apariția cearcănelor. Din cauza stresului, a oboselii sau a informației genetice pe care o primim, apariția cearcănelor este doar o chestiune de timp. Aici intervine masajul facial thailandez care este una dintre cele mai eficiente metode de eliminare a excesului de fluide care se adună în jurul ochilor.

4. Tratament de înfrumusețare natural cu efect de lifting. Masajul facial thailandez stimulează producția de colagen și circulația sângelui. Ca efect imediat, te vei bucura de un tonus muscular mult mai bun și de o piele fermă.

Citește și:

5. Pe lângă beneficiile pe care masajul facial thailandez le are asupra tenului nostru, să nu uităm că această terapie este de mare ajutor în ameliorarea durerilor de cap, a congestiilor nazale cauzate de alergii, dar și a stresului.

Featured foto by Maksim Shmeljov via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.