Setari Cookie-uri

Leac de-un veac și Smallet s-au înscris în Kudika IarmaROc

Dacă ai o afacere mică, înscrie-te și tu în IarmaROc

Inițiativa Kudika de susținere a micilor întreprinzători români s-a îmbogățit în această săptămâna cu două nume noi, Leac de-un veac și Smallet.

Leac de-un veac

În medicina tradițională românească există plante și rețete care au trecut testul timpului, beneficiile lor dovedind că natura este o sursă neîncetată de soluții. O astfel de rețetă a luat naștere acum aproximativ 100 de ani într-o familie din Jiul de Munte, din mâinile unei strabunici pricepute, fiind pusă în practică și transmisă din generație în generație, proces de-a lungul căruia s-a arătat eficientă pentru numeroase afecțiuni ale pielii.

Astăzi, această moștenire de suflet este disponibilă pentru oricine crede ca îi poate fi de folos. Și nu se putea altfel decât să poarte un nume ce reprezintă un summum al identității, continuității și longevității sale: Leac de-un veac.

Citește și:

Vezi aici pagina Leac de-un veac.

Smallet

Smallet este un brand românesc care își dorește să reînvie pasiunea pentru frumos, simplu și autentic.

Producem în atelierul din București produse de mică marochinărie din piele, de la portofele minimaliste la brățări, brelocuri, agende, curele și nu numai. Produsele Smallet sunt create manual, cu un design minimalist. În plus, pot fi personalizate cu nume, inițiale sau logo, prin embosare sau broderie. Fiecare item este livrat într-un ambalaj premium și elegant, ceea ce-l face un cadou perfect pentru prieteni sau partenerii de afaceri.

Produsul de bază din portofoliul Smallet este portofelul minimalist special croit pentru un stil de viață modern. Este, dealtfel, si produsul care a dat numele brandului – “small” + “wallet”.

Citește și:

Vezi aici pagina Smallet.

Dacă vrei să îți vezi afacerea în Kudika IarmaROc, trimite un mail pe adresa carmen.olteanu@kudika.ro!

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.