Setari Cookie-uri

Studiu Philips: 
În timpul pandemiei, 95% dintre români s-au (re)obișnuit cu prepararea cafelei acasă

La Philips, înțelegem importanța primei cafele servite dimineața.

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global în categoria aparatelor de uz casnic, lansează astăzi, de Ziua Internațională a Cafelei, două noi serii de espressoare Full Auto: Philips 5400 LatteGo și 4300 LatteGo și 4300 cu sistem clasic de spumare. Espressorul oferă o varietate largă de cafele delicioase, o experiență de utilizare simplificată și un timp de curățare a sistemului revoluționar LatteGo de până la 15 secunde.

Lansarea noului espressor vine în contextul în care ritualurile consumatorilor de cafea se schimbă cu rapiditate. Un studiu efectuat de Philips împreună cu echipa Cult Market Research, arată că, anul acesta, românii au început să bea mai multă cafea și să prețuiască mai mult micile momente, cum ar fi cel al savurării cafelei. Este important pentru ei să fie prezenți în moment, alături de o cafea delicioasă. Pentru că a fi prezent în moment înseamnă, de fapt, să te bucuri de el, să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău, să simți fiecare emoție, să savurezi fiecare gust, să asculți fiecare replică. Philips 5400 LatteGo exact asta oferă: cafea delicioasă, din boabe proaspete, și mai mult timp pentru a savura micile momente.

Citește și:

Studiul de piață a surprins mai multe schimbări de comportament în ceea ce privește consumul de cafea în timpul pandemiei iar printre cele mai importante, se regăsesc:

  • 95% dintre consumatori s-au (re)obișnuit cu prepararea cafelei acasă
  • 24% au schimbat brandul de cafea pe care o consumă
  • 21% sunt mai preocupați de ritualul preparării cafelei și cel al consumului de cafea
  • 16% dintre ei au achiziționat un aparat de cafea
  • 5% au schimbat modul de preparare a cafelei
  • 8% consumă mai multă cafea.

Emoții și sentimente asociate consumului de cafea

În funcție de contextul în care este băută cafeaua, oamenii asociază acestei experiențe diferite sentimente și emoții. Dacă în confortul propriei case, cafeaua este asociată cu sentimentul de siguranță, liniște, confort, relaxare, cafeaua băută la birou este mai mult asociată cu un ritual, distracție, moment de destindere sau pauză rapidă.

Citește și:

„La Philips, înțelegem importanța primei cafele servite dimineața. Cunoaștem, de asemenea, și faptul că acea cafea perfectă este diferită pentru fiecare în parte, motiv pentru care am lansat două noi serii de espressoare Full Auto: Philips 5400 LatteGo și 4300 LatteGo și cu sistem clasic de spumare. Nu doar că oferă o cafea personalizată pentru fiecare gust în parte, dar afișajul digital îl face foarte simplu de utilizat. Având ca beneficiu cel mai rapid sistem de curațare pentru spumarea laptelui, acest espressor se curăță foarte ușor, într-un timp record de doar 15 secunde. Acest lucru este posibil datorită sistemului revoluționar realizat din doar două componente, astfel încât să poată fi spălat cu ușurință direct sub jetul de apă de la robinet sau direct în maşina de spălat vase, pentru confort. Sistemul LatteGo a fost integrat treptat la mai multe modele de espressoare Philips, existând o gamă variată pentru gusturile fiecărui consumator ”, Roxana Chiriloi, Coffee Business Marketing Manager Philips România.

Citește și:

Cafea de calitate cu spumă de lapte fină și aromă perfectă

Sistemul de lapte LatteGo completează cafeaua cu un strat delicios de spumă. LatteGo amestecă laptele cu aer la viteză mare în camera de spumare rotundă, apoi adaugă în ceașcă un strat cremos de spumă de lapte, fără stropi și exact la temperatura potrivită. Râșnița 100% ceramică transformă boabele de cafea în orice dorești, de la pudră ultrafină la măcinare grunjoasă, oferind cea mai bună experiență de cafea.

O varietate de cafele, personalizate fiecărui gust și preferință

Vârful de gamă Philips 5400 îți oferă posibilitatea să alegi din 12 varietăți delicioase de cafea, pregătite din boabe proaspăt măcinate. Cu ajutorul noului espressor poți crea patru profiluri de utilizator care memorează preferințele cum ar fi: tăria, temperatura, lungimea cafelei și cantitatea de lapte, obținând de fiecare dată cafeaua perfectă. În același timp, o noutate o reprezintă funcția sa extra shot , care îți permite să consolidezi cafeaua și să adaugi un plus de aromă atunci când ai nevoie cel mai mult.

Citește și:

Prețurile pentru noile espressoare sunt:

  • Philips 5400 LatteGo - 3497 RON
  • Philips 4300 LatteGo – 3120 RON
  • Philips 4300 cu sistem clasic de spumare - 2528 RON

Espressoarele pot fi achiziționate atât de pe philips.ro, cât și din magazinele partenere.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.