Secom® lansează Good Routine®, primul brand privat  de suplimente alimentare din portofoliu

Secom® lansează Good Routine®, primul brand privat  de suplimente alimentare din portofoliu

În ultimele luni, am descoperit că nu este imposibil și nici prea dificil să încetinim ritmul și să avem grijă de noi, de relațiile noastre. Am realizat cu toții acum, mai mult ca oricând, cât de importantă este rutina unei vieți sănătoase. Good Routine®, primul brand propriu din portofoliul Secom®,  își propune să devină parte din rutina noastră bună și să ne susțină să adoptăm sau să ne păstrăm micile obiceiuri sănătoase – așa cum sunt și suplimente alimentare - pentru a ne putea bucura de o viață echilibrată.  

comunicat de presa

Produsele Good Routine® sunt realmente unice pe piață datorită asocierilor inedite de ingrediente, formule inovatoare, create după rețeta proprie Secom® împreună cu producători din Spania, recunoscuți internațional pentru investițiile în Research & Development, pentru calitatea și beneficiile ingredientelor patentate, documentate științific prin studii.

Lansarea brandului propriu Good Routine® este un pas firesc pe care Secom® îl face după 17 ani de experiență în piața de suplimente alimentare, timp în care compania a fost un trendsetter, un lider de autoritate, a avut o preocupare reală pentru inovație și a fost expusă la cele mai bune practici de la nivel mondial.

Fabricile în care sunt realizate suplimentele Good Routine® dețin cele mai importante licențe și certificări internaționale din categorie, care atestă calitatea, eficiența și siguranța acestora. Produsele Good Routine® conțin ingrediente din surse naturale și formule patentate atent alese, toate oferind forme de prezentare ușor de administrat, concentrații optime ale substanțelor active, eliberarea rapidă a acestora în organism și biodisponibilitate crescută.

Prima gamă de suplimente Good Routine® este alcătuită din 10 produse destinate adulților, fiecare cu beneficii distincte: completează dieta, inclusiv pe cea vegetariană sau vegană, echilibrează flora intestinală, susțin imunitatea, articulațiile, ajută organismul în perioade de oboseală și stres, reglează nivelul colesterolului, protejează ficatul și inima, susțin sănătatea tractului urinar.

Produsele Good Routine® sunt disponibile în aproximativ 2000 de farmacii partenere din întreaga țară, în cele 13 magazine din rețeaua proprie de retail Secom® și pe platforma online dedicată www.good-routine.com.

“Ceea ce ne propunem cu acest brand este să creăm o relație pe termen lung cu fiecare dintre consumatorii noștri. Știm că drumul către o viață armonioasă și echilibrată este o provocare unică pentru fiecare dintre noi, iar Good Routine® poate fi acel prieten de nădejde care ascultă, înțelege și susține micile obiceiuri bune, atât de importante, nu numai prin produsele sale, dar și prin zona de inspirație și informare. (Cristina Pateșan, Business Unit Director Good Routine® )

Începând cu 2021, demersul Good Routine® va beneficia și de o puternică componentă educațională, prin lansarea blog-ului Good Routine®, care va oferi tool-uri concrete de informare și de susținere a bunelor rutine odată adoptate.

Despre Secom®

Secom® este compania românească, lider de autoritate în soluții naturale de medicină integrativă care răspunde nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, și promotor al frumuseții prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de înaltă calitate.

Secom® este specializată în importul, distribuția și comercializarea de suplimente alimentare, ceaiuri și cosmetice naturale certificate și brevetate la nivel global. Portofoliul Secom® include peste 450 de produse naturale premium: 300 suplimente alimentare, peste 40 de sortimente de ceaiuri și 130 de produse cosmetice de ultimă generație. Din octombrie 2020, Secom® comercializează și o gamă de suplimente marcă proprie, Good Routine®.

Secom® a adus fitoterapia științifică în România, fiind prima companie care a introdus acum aproape 17 ani pe piața locală multe dintre ingredientele “inovatoare” disponibile astăzi: ciuperci medicinale, colostru, glutation, 5-HTP, resveratrol, GABA, L-citrulina și prima gamă de suplimente special creată de medici pediatri pentru sănătatea copiilor – ChildLife® Essentials, dar și concepte precum cel de medicină integrativă sau extract standardizat.

Produsele Secom® sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, pe www.secom.ro și în cele 13 magazine Secom® din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2020
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri