Setari Cookie-uri

PREMIERĂ Zentiva lansează prima gamă de suplimente alimentare sub brandul Aslavital 

Zentiva România, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente de România, a lansat gama Aslavital Suplimente Alimentare, special creată pentru femeile zilelor noastre.

comunicat de presa

În urma studiilor cantitative și calitative desfășurate, Zentiva a identificat cele mai importante preocupări pentru prevenție, sănătate și menținerea stării de bine, astfel creând 5 produse cu ingrediente naturale și formule unice - imunitate, stres, energie, somn și frumusețe. Gama a fost lansată sub umbrela Aslavital, brand național, de notorietate. Zentiva deține drepturile de comercializare ale brandului pentru produse farmaceutice și suplimente alimentare, lansarea marcând o premieră – prezența pe piața suplimentelor a unei game de produse sub numele Aslavital, lansată de un producător de medicamente.

„Ne dorim să valorificăm experiența îndelungată în domeniul sănătății pentru a oferi femeii moderne suport în fața provocărilor actuale – un stil de viață foarte activ, stresant, în care își asumă nenumărate roluri și din ce în ce mai multe responsabilități. Vrem să oferim femeilor posibilitatea de a se bucura de viață și de propriile opțiuni cu mai multă încredere, vitalitate și frumusețe interioară și exterioară”, a declarat Simona Cocoș, Director General Zentiva România și Republica Moldova.

Citește și:

Aslavital Suplimente Alimentare se adresează femeilor adepte ale unui stil de viață sănătos, care înțeleg nevoia de a acționa preventiv sau la momentul potrivit, pentru menținerea stării de bine. Astfel, gama Aslavital lansată de Zentiva oferă soluții pentru cinci dintre nevoile lor actuale: susținerea sistemului imunitar, calmarea și îmbunătățirea stării de spirit, menținerea nivelului de energie pe parcursul zilei, îmbunătățirea aspectului pentru unghii, păr și piele, îmbunătățirea calității somnului.

Potrivit studiilor cantitative și calitative desfășurate de Zentiva, aproximativ 50% dintre femeile din România sunt preocupate de susținerea sistemului imunitar și a nivelului zilnic de vitalitate. Conform acelorași studii, a fost identificată oportunitatea lansării unei game care să aibă în componență produse pentru menținerea aspectului pielii, părului și unghiilor, dar și a unui produs care să ajute la instalarea și menținerea unui somn sănătos. Pentru un grad maxim de complianță, suplimentele alimentare Aslavital au fost formulate pentru a putea fi administrate într-o doză unică - o capsulă pe zi.

Citește și:

Suplimentele Aslavital ingrediente naturale, vitamine și minerale au compoziție unică, care le diferențiază pe piața din România.

Gama Aslavital Suplimente Alimentare cuprinde următoarele produse:

  • Scut de imunitate, cu vitaminele A, C, B12 și D, care contribuie la susținerea normală a sistemului imunitar. Este singurul produs de pe piață din categoria Imunitate care integrează extract de ienupăr, ingredient atent studiat, recunoscut ca adjuvant susținerea rezistenței fiziologice în situații de suprasolicitare.
  • Zile senine - acționează împotriva stresului cotidian cu ingrediente precum extractul de Gingko biloba și vitamina B12, pentru favorizarea funcționării normale a sistemului nervos, precum si magneziu și acid folic. Reprezintă o combinație de ingrediente cu un profil de siguranță foarte mare în categorie.
  • Esență de energie pentru susținerea vitalității, cu extract de șofran, magneziu, coenzima Q10, L-carnitină și acid lipoic. Este singurul produs din categorie cu șofran, un ingredient rar, care ajută la menținerea bunei dispoziții și a stării de relaxare, contribuind în același timp la păstrarea echilibrului emoțional.
  • Frumusețe de poveste este destinat sănătații pielii, unghiilor și a părului și are ca ingrediente principale Zinc, ulei de Luminița nopții și extract din frunze de ceai verde și rădăcină de Iulișcă. Produsul este singurul din categorie ce conține ulei de Luminița nopții, recunoscut pentru acțiunea benefică asupra pielii.
  • Somn de vis pentru atenuarea tulburărilor de somn și îmbunătățirea calității somnului cu melatonină și extract de mac californian. Alături de extractul de Floarea pasiunii, Roiniță și acidul rozmarinic, produsul reprezintă cea mai complexă formulare din categorie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.