Setari Cookie-uri

Pana la 25% reducere în farmaciile Catena, folosind cardul Mama și Copilul

Sezonul rece vine cu o serie de provocări atât pentru sănătatea noastră, a adulților, dar mai ales pentru sănătatea celor mici. Tocmai de aceea, știm cât de important este să îi oferi acum familiei tale grija de care are nevoie, cu ajutorul produselor potrivite.

Atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților, în sezonul rece, sistemul imunitar este supus încercărilor. Dar, pentru că se află în plină creștere, sistemul imunitar al copiilor se află, de asemenea, în dezvoltare, astfel că cei mici sunt mai vulnerabili în fața riscului de a se îmbolnăvi (răceală, gripă, dureri în gât etc.)

În plus, sistemul imunitar are de suferit și pentru că scade expunerea la lumina naturală, deci scade cantitatea de vitamina D pe care organismul nostru o absoarbe. De asemenea, din cauza frigului, mișcarea este limitată, iar pielea se poate usca excesiv și deshidrata, mai ales în cazul adulților, având nevoie de o hidratare optimă.

În sezonul rece este destul de dificilă adoptarea unei alimentații echilbrate, pentru că accesul la o varietate de legume și fructe proaspete scade. Tocmai de aceea, este nevoie să suplimentăm, prin administrarea unor suplimente alimentare, cantitatea de minerale și vitamine de care are nevoie organismului nostru pentru a funcționa normal și pentru a nu exista dezechilibre.

Citește și:

Spre exemplu, este indicat ca, în anotimpurile cu temperaturi scăzute să ne administrăm suplimente alimentare care conțin Vitamina C, unul dintre principalii aliați ai unui sistem imunitar puternic.

Aceasta are mai multe beneficii asupra organismului nostru, fiind recunoscută, în special, pentru susținerea imunității. Vitamina C contribuie la producția celulelor albe din sânge, responsabile cu protejarea organismului împotriva infecțiilor.

Descoperă reducerile în farmaciile Catena

Cu cardul Mama și Copilul, destinat mămicilor și viitoarelor mămici, te bucuri de reduceri de până la 25%, la o gamă largă de produse indicate mai ales în sezonul rece, cum ar fi suplimentele alimentare.

Astfel, îi poți oferi cea mai bună îngrjire copilului și familiei tale, cu produse destinate susținerii sănătății (suplimente alimentare pentru creșterea imunității, cosmetice și dermatocosmetice etc.), la prețuri speciale. Folosind cardul de reducere Catena, ai acces la o varietate de produse la prețuri speciale!

Citește și:

În plus, pe baza cardului, primești în mod gratuit o cărticică Mama și Copilul, special concepută pentru a-ți răspunde tuturor întrebărilor pe care le ai cu privire la creșterea copilului tău.

Cele 8 cărticele Mama și Copilul sunt structurate pe segmente de vârstă, de la preconceptie și sarcină și până la segmentul de vârstă de 15 ani. Cărticelele sunt utile pentru mămicile care vor să afle cum să aibă grijă în mod corect atât de ele, cât și de copilul lor.

Pentru a intra în posesia acestuia, trebuie doar să completezi formularul de card disponibil în farmaciile Catena.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.