Setari Cookie-uri

Alege siguranța și calitatea! Batist Medical lansează în România Nano Fiber Mask B

Pandemia de coronavirus afectează o lume întreagă, iar medicii și cercetătorii își unesc forțele și lucrează neîncetat pentru a combate virusul. Din păcate, statisticile din România ne plasează pe locurile fruntașe la infectări per mia de locuitori din Europa, ceea ce trage un semnal de alarmă asupra eficienței metodelor de protecție pe care le utilizează populația.

comunicat de presa

Virusul care cauzează COVID-19 se transmite, în principal, prin picături respiratorii, care sunt răspândite atunci când o persoană infectată tușește, strănută sau expiră.

Astfel, prin purtarea corectă a unei măști (peste gură și nas), se poate influența semnificativ rata de transmitere a virusului, care este o reală amenințare pentru sănătate.

Batist Medical inovează și lansează în România Nano Fiber Mask B, masca de față medicală cu filtru de nanofibre și o eficiență a filtrării bacteriene (BFE) de ≥ 98%!

Aceasta filtrează eficient particulele de dimensiuni virale datorită celor 4 straturi din compoziție:

  • MATERIAL TEXTIL NEȚESUT POLIPROPILENĂ SPUNBOND
  • MATERIAL TEXTIL NEȚESUT POLIPROPILENĂ MELTBLOWN SPUNBOND
  • STRATUL DIN NANOFIBRĂ PVDF
  • MATERIAL TEXTIL NEȚESUT POLIPROPILENĂ

Nano Fiber Mask B se bazează pe puterea nanotehnologiei de a filtra eficient virusul și bacteriile, pentru a stopa răspândirea lor.

Citește și:

Nano Fiber Mask B este un produs nesteril, fiind recomandat pentru o singură utilizare.

Păstrați întotdeauna mâinile curate înainte de a atingerea măștii, pentru a preveni contaminarea acesteia cu bacterii sau virusuri.

Nano Fiber Mask B este disponibilă în farmacii sau online, pe https://saneprotejam.batist.ro/

Aflați mai multe detalii pe https://www.facebook.com/BatistMedicalRomania

Batist Medical este un producător european de consumabile medicale. Cu o lungă istorie și o experiență de mai bine de 30 de ani pe piață, produsele se disting prin excelență și eficiență, respectând cele mai înalte standarde de calitate.

În Cehia, Batist Medical este cel mai mare producător de măști de nanofibre, folosind materiale de înaltă calitate. Pentru a ajuta oamenii să deosebească eficiența și calitatea măștilor cu nanofibre de măștile obișnuite sunt elementele de prindere, colorate în roșu, care fac distincția clară la nivel vizual dintre o adevărată nano mască, care îi protejează împotriva virusului COVID - 19 și una banală.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.