Setari Cookie-uri

Cum scapi de colacei și de celulită într-un timp foarte scurt?

Despre sport și alimentația sănătoasă s-a tot vorbit, știm ce să facem, cum să facem, unde să facem. Mai puține sunt informațiile pe care le știm despre criolipoliză și velashape.

comunicat de presa

Există o sumedenie de tratamente și diete care-ți promit să te scape de celulită și colăcei în cel mai scurt timp posibil. Aproape că nici nu-ți mai vine să crezi că „s-a inventat” soluția minune care să te facă să arăți ca... Eva Longoria, în doar 3 luni.
Există, însă, câteva constante în această luptă pe care o dăm cu celulita și colăceii inestetici, iar acestea se traduc în fix 4 direcții: criolipoliza, velashape, sport și alimentație sănătoasă.

Despre sport și alimentația sănătoasă s-a tot vorbit, știm ce să facem, cum să facem, unde să facem. Mai puține sunt informațiile pe care le știm despre criolipoliză și velashape. „Atât criolipoliza, cât și terapia Velashape, „atacă” atât stratul adipos, cât și aspectul inestetic dat de celulită. Despre fiecare în parte vom discuta în continuare”, explică specialistul în remodelare corporală, Wasim Nazer.

„Criolipoliza este o procedură de remodelare corporală non-invazivă care îngheață celulele adipoase, iar ulterior acestea sunt eliminate din organism gradual. Este singurul tratament nechirurgical și neinvaziv care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Criolipoliza presupune folosirea unor dispozitive (sonde) aplicate pe zona de tratament folosind o membrană cu gel special cu rol în protecția pielii, apoi analizează țesutul și îl izolează de celelalte. Criolipoliza reduce eficient țesutul cu până la 30% într-o singură ședință de tratament. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de 30-40 de zile, pe aceeași zonă, iar rezultatele vor începe să fie vizibile după 15 zile, prin scăderea în cm”, explică specialistul.

Cu rezultate excepționale, dar pe un principiu total diferit, tehnologia Velashape combină 3 tehnologii: lumina infraroșu care încălzește țesutul până la 3 mm adâncime, radiofrecvența bi-polară care are o putere mai mare și încălzește țesutul până la 15 mm adâncime, vacuumul care asigură livrarea precisă a energiei.

„Recomand terapia Velashape pentru imperfecțiunile de la nivelul coapselor, abdomenului, gambelor, brațelor, feselor, dar și pentru tratarea bărbiei duble. Punctual, atunci când vorbim despre beneficiile acestui tip de tratament, vorbim despre reducerea circumferinței și a celulitei, slăbire localizată, tratament nedureros și neinvaziv, rezultate obținute rapid, vizibile după prima ședință, îmbunătățește circulația sangvină, ceea ce înseamnă ca pe termen lung se vor reduce și depunerile de grăsime. Pielea va fi mai catifelată, mai tonifiată și mai elastică”, conchide Wasim Nazer.

Citește și:

Photo by Max on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.