Setari Cookie-uri

Avantajele unei mașini de spălat cu uscător de rufe

Te gândești să îți cumperi un uscător de rufe, dar nu știi încă dacă să alegi unul independent sau o mașină de spălat cu uscător, 2 în 1?

Hai să vorbim despre avantajele celei de-a doua variante. Un singur aparat care este atât mașină de spălat cât și uscător are aceleași funcții și caracteristici ca cele două aparate separat? Ce avantaje aduce?

1. Prețul

În multe ocazii, banii pe care putem sau dorim să-i cheltuim pe un aparat electrocasnic determină în mare măsură modelul și caracteristicile celui ales. Dacă ne gândim doar la aspectul monetar, trebuie să recunoaștem că o mașină de spălat cu uscător este mai scumpă decât un aparat cu funcție unică, dar va fi întotdeauna mai ieftin decât să le cumpărăm pe ambele separat.

Deci, dacă e timpul și să schimbi mașina de spălat din dotare, iar bugetul este unul limitat, cel mai avantajos este să cumperi un 2 în 1: mașină de spălat cu uscător de rufe.

Citește și:

2. Consumul de energie

Ceva similar se întâmplă cu consumul de energie: în mod normal, o mașină de spălat-uscător are nevoie de mai mulți wați pentru a funcționa decât o mașină de spălat normală sau un uscător normal. Cu toate acestea, dacă adăugăm separat consumul de energie al acestor două aparate, rezultatul va fi mult mai mare decât cel al unui aparat combinat.

În plus, în prezent există mașini de spălat cu uscător rufe cu ratinguri mai mari decât A + , ceea ce implică un consum foarte moderat și, în cele din urmă, economii semnificative la facturi.

3. Spaţiul

De asemenea, o mașină de spălat cu uscător ocupă, evident, mai puțin spațiu decât ar ocupa ambele electrocasnice separat. Dimensiunea sa este egală cu cea a unei mașini de spălat sau a unui uscător, jumătate din ceea ce ar ocupa cele două împreună.

Citește și:

Dacă spațiul este o problemă pentru tine - și, în general, este pentru noi toți, cei care locuim la bloc în România - atunci, din nou, cea mai bună opțiune este cumpărarea unei mașini de spălat cu uscător de rufe.

4. Versatilitate și eficiență

Mașinile de spălat cu uscător de pe piață, din ziua de astăzi, permit ca procesul de spălare să fie complet separat de procesul de uscare. În plus, este posibil să configurați fiecare dintre programe până la obținerea unui rezultat ideal. În acest fel, putem spăla toate hainele din coș și, odată terminat programul ales, extragem din cuvă acele haine pe care nu dorim să le supunem procesului de uscare, deoarece sunt deosebit de sensibile sau delicate.

De asemenea, putem programa uscarea imediat după spălare, astfel încât să nu ne preocupăm pentru câteva ore și să nu fim nevoiți să alergăm să atârnăm hainele imediat ce spălarea este terminată.

Citește și:

Când vine vara și întindem rufele dimineața, cu siguranță le vom găsi uscate înainte de apus. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă în zone foarte ploioase sau când temperatura exterioară este scăzută. Și acolo apare un alt mare avantaj al unei mașini de spălat cu uscător: în același aparat în care spălăm o pătură groasă o putem usca într-un timp scurt.

De asemenea, este foarte practic atunci când vorbim despre o casă cu copii: le putem spăla toate hainele murdare și le putem usca fără a schimba mașina și fără a fi nevoie să le atârnăm pe frânghie. În câteva ore, procesul se va încheia, iar copiii vor putea purta din nou hăinuțele preferate.

5. Aspecte practice

Dacă avem acasă o mașină de spălat cu uscător, va trebui să curățăm doar un singur aparat în loc de două; va trebui să schimbăm un filtru în loc de două și va trebui să ne facem griji cu privire la garanție și instrucțiuni pentru un dispozitiv în loc de două.

Citește și:

Și, dacă a venit vorba de garanție, dacă luăm în considerare obsolescența programată a aparatelor electrocasnice, normal este că mașina de spălat se strică în același timp cu uscătorul, dacă le cumpărăm pe amândouă în același timp. Dacă avem o mașină care îndeplinește ambele funcții, va fi întotdeauna mai ieftin să reparăm sau să înlocuim una în loc de două.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.