Setari Cookie-uri

Masajul cu pietre calde. 5 beneficii reale asupra organismului tău

Masajul cu pietre calde contribuie la revitalizarea fizică, emoțională și psihică. De asemenea, această terapie vine cu rezultate excepționale în stările de epuizare fizică și mentală cauzate de volumul prea mare de lucru și de suprasolicitare.

Terapeuții maseuri susțin că există dovezi clare că masajul cu pietre calde are beneficii reale asupra imunității și calități somnului.

Iată cum, în doar câteva cuvinte, am reușit să scoatem la lumină câteva dintre beneficiile pe care masajul cu pietre calde le are asupra organismului uman.

Prin masajul cu pietre vulcanice se urmărește îmbunătățirea fluxului energetic în întreg organismul, stimulând astfel circulația sangvină și limfatică. Atunci când circulația sangvină crește, crește și procesul de detoxifiere al ficatului și rinichilor, această generând echilibrul întregului organism”, explică Dan Bujor, terapeut acreditat masaj cu pietre calde.

Tehnic lucrurile sunt simple. Rocile vulcanice, prin încălzirea lor la aproximativ 40 - 50 grade celsius, înmagazinează o cantitate importantă de energie benefică.
Prin masaj, întregul organism preia această energie, care se duce la fiecare celulă din organism prin meridianele energetice. În acest fel, sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de a lungul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul și se reface echilibrul întregii ființe.

Masajul cu pietre calde. 5 beneficii reale asupra organismului tău

- detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii;
- îmbunătățirea activității sistemului limfatic și sangvin;
- îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;
- diminuarea spasmelor musculare;
- reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cornice.

În plus, această perioadă a anului în care ne aflăm este la rându-i o indicație pentru masajul cu pietre calde. Sistemul imunitar evident scăzut după iarnă, organismul epuizat, readaptarea la alte temperaturi fac că susținerea cu care vine acest tip de tratament să fie una de bun augur, evident.

Citește și:

Photo by engin akyurt on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.