Setari Cookie-uri

Cu numai câteva pulverizări aerul din casa ta va fi curat cum nu ai sperat!

Aerul pe care îl respirăm este foarte important pentru sănătate, de aceea trebuie să avem grijă să fie cât mai pur și curat în permanență. În mediul exterior nu putem controla aerul pe care îl inhalăm, dar putem controla puritatea celui pe care îl respirăm în propria casă. 

comunicat de presa

Bucură-te de un aer curat la tine acasă cu spray-ul purificator Puressentiel! Cu 41 de uleiuri esențiale, 100% naturale, de origine vegetală, el este o soluția naturală în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor, acarienilor sau mirosurilor neplăcute.

Cu ajutorul spray-ului Puressentiel Purifying, calitatea aerului respirat va fi mult îmbunătățită. Acum cu mult mai multă ușurință, elementele naturale luptă împotriva virusurilor, a bacteriilor, purifică aerul, omoară microbii, au efect repelent asupra acarienilor și a insectelor, îndepătând chiar și mucegaiul.

Spray-ul Puressentiel Purifying este singurul BIOCID NATURAL (Avizat de Ministerul Sănătății) a cărui eficacitate a fost testată în 12 studii clinice! Este un produs cu efect anti-infecțios (antiviral, antibacterian), antiseptic, antifungic, anti-acarieni și previne apariția mucegaiului. De asemenea, îndepărtează sursa alergiilor sau a epidemiilor, eradicând în mod natural agenții patogeni, ceea ce îl face ideal de folosit în perioada răcelilor, gripelor, infecțiilor respiratorii sau pentru persoane predispuse la alergii.

Citește și:

Produsul curăță și purifică aerul din încăpere și poate fi folosit peste tot: la birou, în dormitor, în baie, în mașină și va aduce beneficii întregii familii.

Protocolul de utilizare este ușor de implementat.

Utilizarea inițială are efect în purificarea încăperii, prevenirea epidemiilor și îndepărtarea mirosurilor neplăcute: se folosesc 6-8 pufuri în aer, în cele 4 colțuri ale camerei, o dată pe zi. Poate fi folosit pe covoare, pături, saltele sau alte suprafețe. Părăsiți camera, lăsați să acționeze 30 minute, după care aerisiți. Utilizarea zilnică are efect de prevenire și îndepărtare a mirosurilor neplăcute: se folosesc 2 pufuri, o dată pe zi.

Ca precauții de utilizare, produsul nu se recomandă a se folosi în apropierea copiilor sub 30 luni sau în apropierea femeilor însărcinate. După folosire se recomandă să așteptați 30 minute înainte de a aduce copilul înapoi în cameră.

Citește și:

Formula Puressentiel nu conține gaz propulsor, conservanți, coloranți, parabeni, alcool sau parfumuri sintetice.

Pentru dezinfectarea mâinilor și suprafețelor, compania vine în întâmpinarea nevoilor cu alte două produse: Gelul Antibacterian Purifiant și Loțiunea Antibacteriană Spray.

Ambele produse conțin 100% ingrediente active naturale (3EOBBD: Lămâie, Lavandă și Tea Tree), sunt îmbogățite cu Aloe Vera și glicerină vegetală - curăță mâinile, dezinfectează, nu usucă pielea mâinillor (protejează și emoliază). Formula se absoarbe instant, este nelipicioasă și are efect rapid (omoară 99,9% dintre virusuri și bacterii după primele minute de la utilizare). Are un parfum proaspăt, plăcut, natural. Curăță rapid mâinile și suprafețele (volan, telefon, chei) fără apă și săpun, nefiind necesară clătirea după utilizare.

Citește și:

Produsele Puressentiel ne fac viața mai ușoară și ne ajută la păstrarea noilor reguli de igienă impuse de apariția epidemiilor.

Gama Puressentiel este distribuită în România de către ND Medhealth, companie ce activează în domeniul sănătății și pot fi achiziționate atât din farmacii, cât și din mediul online.

Te invităm și pe rețelele sociale:

www.facebook.com/puressentielromania și www.instagram.com/puressentielromania

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.