Setari Cookie-uri

Skincare estival - reguli pentru o piele frumoasă

Odată cu schimbarea anotimpului este momentul să aducem vara și în rutina noastră de îngrijire. Căldura, umiditatea, razele UV și aerul condiționat schimbă echilibrul epidermic, însă este suficient să ajustăm felul în care ne îngrijim pielea pentru a-i asigura strălucire și vitalitate pentru toată vara. 

comunicat de presa

Pare simplu, nu? Iată ce trebuie să ai în vedere începând de astăzi: mai multă protecție, mai multă tonifiere, mai multă energie. Cele trei deziderate ale sezonului cald se transpun într-un program de îngrijire mai rapid, dar tot atât de eficient, cu condiția să nu sărim peste etape. Am rugat specialiștii Amway să ne împărtășească câteva secrete pentru frumusețe de vară din cap până-n picioare:

Vitamina C

Sezonul fresh-urilor și al cocktailurilor de fructe are nevoie de un adjuvant extern pentru a-ți ajuta cu adevărat frumusețea. Asigură-te că îți iei aportul intern de vitamina C din alimentație. Un supliment alimentar masticabil cu vitamina C este cea mai simplă soluție. Fiecare tabletă de Vitamina C masticabilă conţine 120 mg de concentrat NUTRILITE de cireșe Acerola. Cireșele Acerola, una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C, sunt cultivate pe plantaţii, pentru producerea de ingrediente, pentru produsele NUTRILITE din întreaga lume.

Citește și:

Adaugă în rutina ta de îngrijire un serum cu vitamina C.

Tratamentul avansat cu Vitamina C + Acid Hialuronic Artistry Intensive Skincare reduce aspectul liniilor de expresie și, dacă este folosit în mod constant, previne apariția liniilor și a ridurilor cauzate de factorii agresivi din mediu. Masează 4-5 picături de formulă concentrată, astfel obținută, pe pielea proaspăt curățată. Utilizează atât dimineața, cât și seara pentru cele mai bune rezultate.

Tonifierea

Pe măsură ce temperaturile cresc, aspectul celulitei se evidențiază? Căldura favorizează relaxarea țesuturilor și astfel aspectul de coajă de portocală pare mai vizibil. În plus, gustările procesate care conțin sare și zahăr rafinat favorizează „lăsarea” pielii și accentuarea celulitei. Bea cel puțin 2 litri de apă pe zi pentru a asigura drenajul limfatic și folosește un tratament tonifiant după fiecare duș.

Citește și:

Loțiunea de corp tonifiantă Artistry Signature Select este ca un “antrenament de sport pentru piele” si ajută la oferirea unui aspect tonifiat picioarelor, abdomenului și brațelor. Folosit în mod constant, complexul de tonifiere a pielii, care conține ulei de boabe de cafea, cafeină și extract de alge, va ajuta pielea să se simtă și să arate mai tonifiată.

Mișcarea

Nu trebuie să fi fan jogging sau fitness pentru a reveni sau a te menține în formă. Plimbările lungi au un efect benefic asupra metabolismului, mușchilor, dar și articulațiilor și poți consuma într-o zi de city break chiar mai multe calorii decât la sală.

Targetul este de 10.000 pași pe zi, ușor de atins daca pleci la shopping sau în descoperirea unei locații turistice. Și dacă simți că metabolismul tău are nevoie de un boost, alege un supliment alimentar natural. XS Rhodiola Plus conține rhodiola, ceai verde și vitamina C, care contribuie la stabilirea metabolismul energetic normal și la menținerea sănătății psihice.

Citește și:

Produsele sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Te invităm să vizitezi www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.