Setari Cookie-uri

Anchor Grup sprijină autoritățile locale în lupta împotriva COVID 19

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, oferă sprijin autorităților locale din București, în lupta împotriva COVID 19, punând la dispoziția Primăriilor Sectoarelor 3, respectiv 6, spații pentru amenajarea și operarea de unități de vaccinare de tip drive-thru, în parcările centrelor comerciale din portofoliul companiei. 

comunicat de presa

Sănătatea clienților, a partenerilor, a chiriașilor și a angajaților, precum și implicarea în cadrul comunităților din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat și sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup.

Astfel, în colaborare cu autoritățile locale din Sectorul 3, începând de ieri, 07.06.2021, compania anunță deschiderea unui nou centru de vaccinare, de tip drive-thru, în parcarea București Mall – Vitan, oferind acces facil tuturor persoanelor și locuitorilor din zonă, care doresc să se vaccineze.

Centrul va avea 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Primăria Sector 3.

Locuitorii din Sectorul 3, care vin la cumpărături sau care tranzitează zona, și nu numai, au posibilitatea să se vaccineze, într-un mod rapid și simplu, în cadrul acestui centru de vaccinare, direct din autoturismele proprii.

Citește și:

Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Acesta este al doilea centru de vaccinare a cărui organizare este sprijinită de Anchor Grup, în strânsă colaborare cu autoritățile locale.

Prima unitate de acest tip a fost deschisă în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 prin DGASPC S6 în parcarea exterioară a Plaza România. Amplasat în mijlocul comunității, într-una dintre cele mai frecventate zone din sector, centrul de vaccinare are 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Peste 200 de persoane pot fi vaccinate zilnic, iar programul de lucru pentru centrul de vaccinare de tip drive-thru din Plaza România este de luni până vineri, între orele 15:00 – 20:00, și sâmbătă – duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Tipul de vaccin folosit în centrele București Mall-Vitan și Plaza România este cel produs de Pfizer, vaccin autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul Direcției de Sănătate Publică locală, dar și pe https://vaccinare-covid.gov.ro/, #ROVACCINARE - platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID 19.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.