Setari Cookie-uri

Danone completează portofoliul de iaurturi Actimel cu o formulă mai puternică, îmbogățită cu vitamina C

Actimel, brand al companiei Danone, aduce pe piața locală o nouă gamă de iaurturi, cu o formulă îmbogățită cu vitamina C, pentru a oferi consumatorilor un produs mai puternic pentru susținerea sistemului lor imunitar. Gama conține 3 arome: Actimel Afine și Mure, Actimel Cireșe și Acerola și Actimel Rodie și Afine, produsele fiind deja disponibile în magazine. 

comunicat de presa

În contextul ultimului an, brandul Actimel și-a propus să fie cât mai aproape de consumatori, pentru a-i încuraja să facă față noilor provocări aduse de pandemie. Astfel, noile variante Actimel sunt îmbogățite cu vitaminele B6 și D și conțin peste 20 de miliarde de fermenți L Casei Danone, care ajută la susținerea sistemului imunitar. În plus, acestea nu conțin gluten, coloranți sau conservanți.

Actimel a început introducerea pe ambalajul sau a etichetei Nutri-Score, recent adusă de Danone și în România. Acestea este plasată pe partea frontală a ambalajelor produselor și face parte din demersurile companiei de a încuraja o alimentație echilibrată. Deocamdată, eticheta Nutri-Score se găsește pe gamele Actimel: căpșună, multifruit și fructe de pădure .

În continuare, Danone va adăuga eticheta Nutri-Score și pe ambalajul celorlalte branduri din portofoliul său.

Nutri-Score este un sistem de etichetare nutrițional dezvoltat de oameni de știință francezi, iar schema cuprinde 5 scale marcate cu diferite culori și litere, de la verde închis la roșu și litere de la A la E. Aceasta aduce informații suplimentare față de eticheta clasică cu valorile nutriționale, pentru a ajuta consumatorii să înțeleagă mai ușor informațiile despre valoarea nutritivă a produselor și să facă alegeri conștiente, pentru o alimentație echilibrată.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați: www.actimel.ro sau pagina de Facebook Actimel România.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.