Setari Cookie-uri

Advertorial Ai nevoie de cărucior sau scaun auto pentru copil? Iată cum faci o alegere potrivită!

Alegerea unui cărucior sau a unui scaun auto pentru copil este o sarcină importantă pentru părinți. Confortul și siguranța micuțului depind de produsele pe care le achiziționați, așa încât este bine să vă asigurați că faceți cea mai bună alegere. Aflați în continuare cum puteți opta simplu și în deplină cunoștință de cauză pentru un cărucior și/sau un scaun de mașină destinat copilului. 

Criterii în alegerea unui dispozitiv de transport pentru copii

Indiferent că vorbim despre un cărucior sau despre un scaun auto pentru copil, iată câteva aspecte de care este bine să țineți cont:

  • Alegeți un cărucior/scaun de mașină adaptat etapei de vârstă a copilului, greutății și lungimii acestuia. Există dispozitive de transport multifuncționale (de tip 3 in 1), ce se pot folosi din primele zile de viață până la etape de dezvoltare mai înaintate.
  • Acordați atenție standardelor de siguranță pe care aceste dispozitive le asigură: sisteme de prindere, stabilitate, rezistență, certificate de conformitate, garanție etc.
  • Verificați sistemele de reglare a mânerelor, tetierei, a nivelului de înclinare, a suportului pentru picioare, astfel încât acestea să ofere variante sigure și confortabile de transport.
  • Aveți grijă să fie confecționate din materiale de calitate, aprobate la nivel european, să fie confortabile și ușor de curățat în același timp.
  • Pentru a vă ușura munca, luați în calcul alegerea unui cărucior ușor de pliat și de depozitat.
  • Asigurați-vă că beneficiați de accesorii necesare pentru transportul copilului, cum ar fi coș depozitare (cărucior), copertină pentru soare/ploaie, plasă insecte, suport biberon etc.
  • Optați pentru un cărucior/scaun auto adaptat stilului vostru de viață, având în vedere aspecte ce țin de timpul și locul în care îl vei folosi (la plimbare, în călătorii, drumeții, jogging), cât de frecvent îl vei folosi.

Achiziționarea din magazin online sau fizic?

Piața produselor pentru copii și bebeluși oferă o gamă extrem de variată de modele, cu diferite caracteristici, care merită studiate cu atenție înainte de a lua o decizie. De aceea, alegerea unui cărucior și/sau a unui scaun auto poate deveni mai ușoară dacă folosiți serviciile magazinelor online. Pe site-urile acestor magazine puteți consulta oferte provenite de la mai mulți producători, analizați și comparați informațiile despre produse și prețurile lor. Un aspect în minus este faptul că produsul ales nu poate fi văzut în realitate și nu poate fi testat. Spre a ajuta părinții să facă cele mai bune alegeri pentru copii, magazinul online Miababy pune la dispoziție serviciul de testare a produselor la domiciliul clienților.

Showroom la tine acasă!

Miababy lansează conceptul „Showroom la tine acasă!” – un nou model de comercializare a cărucioarelor și scaunelor auto pentru copii. Noua abordare îmbină facilitățile comenzilor online cu avantajele unui magazin fizic și oferă părinților posibilitatea de a viziona și a analiza produsele comandate înainte de achiziționare.

Părinții care doresc achiziționarea unui cărucior și/sau a unui scaun auto de pe miababy.ro nu trebuie să se deplaseze la magazin, ci pot solicita vizionarea produselor acasă. Prezentarea se desfășoară în deplină siguranță și cu sfaturi din partea unui specialist din partea magazinului.

Iată care sunt pașii pentru a programa o vizionare:

1. Consulți lista de produse de pe pagina Miababy Showroom la tine acasa.

2. Completezi un formular.

3. Vei fi contactat de un reprezentant al magazinului pentru a stabili data, ora și locul la care îți vor fi aduse produsele dorite pentru testare.

Se pot alege maximum 3 produse care se pot testa doar la locul întâlnirii, max. 1 oră, de luni până vineri, în intervalul orar 17.00-20.00 și doar în prezenta consultantului. Transportul este gratuit. Nu este obligatorie achiziția ulterioară a produselor.

Foto: Pixabay


Kudika
8 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.