Setari Cookie-uri

Advertorial Cornelia Decu Chaumont la Metropola TV: „Omenirea se îmbolnăvește de la cap. 75% dintre uleiurile esențiale au un rol calmant

Cornelia Decu Chaumont, fondatoarea primei Școli de Aromaterapie Știinţifică şi de Naturopatie din România, a povestit, în direct la Metropola TV, în cadrul emisiunii „Dincolo de ceea ce știm”, despre beneficiile uleiurilor esențiale.

„75% dintre uleiurile esențiale au un rol calmant, echilibrant, bun a fi folosit în situații intense de stres, atunci când experimentezi frici nenumărate. Dacă reușești să înțelegi tămăduirea minții, a sufletului, a gândului, ai să înțelegi că, de fapt, nu suferi de nicio boală. Omenirea se îmbolnăvește de la cap și asta se întâmplă pentru că nu ne bucurăm de viață, nu ne mișcăm, mâncăm prea mult sau mâncăm insuficient. Aromaterapia este un tip de medicină complementară bazată pe dovezi clinice. Sunt efectuate nu mai puțin de 25.000 de studii clinice.”, a explicat Cornelia Decu Chaumont.

MATERIALUL VIDEO poate fi vizionat aici:

Despre beneficiile uleiurilor esențiale

Cornelia Decu Chaumont este fondatoarea primelor Școli de Aromaterapie Știinţifică şi de Naturopatie din România, denumite AROMAARMONY și a brandului PURAROM. S-a format ca specialist studiind aromaterapie ştiinţifică la Facultatea de Medicină Liberă Naturistă şi Etnomedicină din Paris, unde a fost eleva profesorului Pierre Franchomme. Despre Cornelia Decu Chaumont am putea spune că este un altfel de zână a aromelor și a mirosurilor. Stăpâneşte aproape toate secretele care au capacitatea de a transforma aromele în elixire de sănătate şi frumuseţe.
A locuit mai bine de 20 de ani în Paris unde a fost conectată la lumea antreprenoriatului. Într-o zi de târg aparent obișnuită, a fost să se întâmple întâlnirea cu uleiurile esențiale. Și atunci, în acea zi, cu o sticluță de ulei esențial în mână, s-a produs scânteia și magia. În spatele acestei vieți de succes, întâlnim un om cald, deschis, care inundă de bunătate. Un om exuberant, mereu cu zâmbetul pe buze și un cuvânt bun de spus.
Cornelia Decu Chaumont se descrie ca fiind, înainte de toate, o femeie care iubește copiii, care se acomodează ușor. O femeie fericită pentru că a înțeles puterea gândului, dorința, destinul și acceptarea.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.