Setari Cookie-uri

Somat Excellence 4în1, noua formulă revoluționară pentru vase curate și strălucitoare

Noile capsule multifuncționale Somat Excellence 4în1 conțin o combinație unică de pudră și 3 compartimente de gel solid, asamblate într-o folie solubilă în apă, oferind 4 beneficii: curăță în profunzime chiar și resturile de mâncare, oferă strălucire vaselor, le protejează pe cele mai delicate și, totodată, protejează mașina de spălat vase.

comunicat de presa

97% din consumatori vor continua să ia masa mai mult acasă decât în oraș și în viitor, iar igiena va rămâne un factor important în continuare în orice decizie de cumpărare și consum*. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor în ceea ce privește spălatul vaselor, Somat lansează o nouă generație de detergent pentru mașina de spălat vase: Somat Excellence 4în1, cu o combinație unică de pudră și gel.

Noile capsule multifuncționale Somat Excellence 4în1 conțin o combinație unică de pudră și 3 compartimente de gel solid, asamblate într-o folie solubilă în apă, oferind 4 beneficii: curăță în profunzime chiar și resturile de mâncare, oferă strălucire vaselor, le protejează pe cele mai delicate și, totodată, protejează mașina de spălat vase. Ușor de utilizat și cu o formulă puternică, Somat Excellence 4în1 face ca vasele să fie perfect curate și strălucitoare, fără a fi lustruite. Fără reziduuri și pete de apă: direct din mașina de spălat vase, pe masă.

Citește și:

Pentru o lume mai curată

Capsulele Somat Excellence 4în1 sunt 100% solubile în apă și complet biodegradabile. Așadar, noul SOMAT EXCELLENCE 4în1 este mai performant, ușor de folosit și mai prietenos cu mediul.

* Stern Stewart & Co. (2020) Getting the new recipe right

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.