Setari Cookie-uri

Advertorial Adu bucurie în viața ta în acest sezon cu aceste 8 cadouri esențiale pentru răsfăț

Deși Crăciunul poate părea încă un pic mai departe, nu este niciodată prea devreme pentru a le oferi celor dragi, sau chiar ție însuți, darul bucuriei - mai ales după anul prin care am trecut cu toții.

Pentru că îngrijirea de sine este acum mai importantă ca niciodată, am adunat cel mai recent set de produse care sunt esențiale în acest sezon de cadouri. Sunt sigură că niciunul dintre cei dragi nu se va plânge dacă anul acesta Moș Crăciun vine mai devreme decât de obicei!

Neroli

Extras din florile de portocal amar, Neroli este un ulei esențial foarte dorit, care poate fi folosit din cap până în picioare datorită parfumului său exotic, citric și floral. Amestecă uleiul esențial de Neroli în loțiunea ta pentru o piele fină și hidratată. Acest ulei esențial este, de asemenea, cea mai bună alegere pentru ședințele de meditație și masaj, deoarece oferă un miros încurajator și echilibrant. Efectul calmant al Neroli a fost, de asemenea, depistat de mult timp, deoarece se spune că faimosul artist renascentist italian Leonardo Da Vinci îl iubea și a fost inspirat de el atunci când își realiza lucrările de artă.

Cassia

Datorită diverselor sale beneficii, uleiul de Cassia a fost folosit de oameni cu mulți ani în urmă. De fapt, acest ulei esențial datează încă din vremurile biblice, deoarece a fost menționat în Vechiul Testament pentru proprietățile sale. Fabricat din ulei de scoarță de casia (Cinnamomum Cassia), acest ulei esențial împărtășește multe dintre aceleași proprietăți de curățare ale scoarței de scorțișoară. Eliberează un parfum răcoritor care dă un sentiment de pace atunci când este inhalat - perfect pentru sezonul rece de iarnă care urmează.

Angelica

Supranumit "uleiul îngerilor" datorită proprietăților sale, uleiul de Angelica este un produs care nu trebuie să lipsească din colecția ta de uleiuri esențiale. Acesta este uleiul esențial pe care trebuie să-l folosești pentru momentele de relaxare și fericire. Când faci o baie, adaugă câteva picături din acest ulei de lux în cadă pentru o experiență relaxantă. De asemenea, poți folosi acest ulei pentru masaj atunci când cauți un moment de relaxare și fericire.


Higher Unity

Amestecul de uleiuri esențiale Higher Unity are o aromă înălțătoare și primitoare, care ajută la inspirarea concentrării personale și a echilibrului spiritual. Este creat pentru a evoca sentimente de deschidere și unitate cu sine și cu ceilalți, o modalitate de a-i aduce pe toți împreună în scop și gândire.
Este un amestec luxos și bogat de uleiuri de lemn de santal sacru, tămâie sacră, limete, molid negru Northern Lights, mentă verde, lămâie, iasomie și trandafir. Echilibrul delicat al florilor dulci, al citricelor înălțătoare și al lemnului de santal liniștitor îl face un partener ideal pentru practica spirituală, pentru meditație sau pentru a adăuga puțină pace în viața de zi cu zi.

Goldenrod

O plantă înfloritoare cu vârfuri galbene strălucitoare, sânziana provine din familia botanică Asteraceae. Denumirea sa științifică, Solidago, provine din cuvântul latin solidare, care înseamnă "a întări". Vârfurile înflorite sunt distilate pentru a produce un ulei parfumat, iubit în mod tradițional pentru aroma sa calmantă și relaxantă. Relaxează-te aplicând un pic de Goldenrod diluat pe tălpile picioarelor, umerii și gâtul tău.

Gathering

Uleiul esențial Gathering te va ajuta să te concentrezi în mijlocul haosului din viața de zi cu zi, așa că este perfect pentru a-ți începe și încheia săptămâna. Acest ulei spiritual conține extracte din lemn de santal, tămâie și molid. Un amestec relaxant care te va ajuta să rămâi pe calea unei realizări superioare și a armoniei cu ceilalți. De fapt, poate contribui la reunirea tuturor. Folosește acest ulei minunat în timpul unui masaj.

Ember Diffuser

Izvorât din natură, Young Living a lansat în exclusivitate aromatizatorul Ember Diffuser, care este realizat delicat cu argilă de teracotă frumoasă pentru corpul său și completat cu o bază durabilă din lemn de cauciuc. Cele două materiale sunt conectate cu un inel luminos, care amintește de o scânteie incandescentă. Acest aromatizator uimitor nu numai că va adăuga un aspect elegant casei sau biroului tău, datorită dimensiunii sale compacte și de economisire a spațiului, dar va genera și o senzație de calm cu modul său de difuzie ridicată, care poate difuza până la 3,5 ore. Trebuie doar să umpli rezervorul cu apă și să adaugi 5-10 picături din uleiul esențial ales de tine. Apoi, selectează difuzia, modurile de iluminare și bucură-te de un moment de pace și liniște.

Colecția Finca Botanica Farm Collection

Adu o notă tropicală ecuadoriană în casa ta
cu colecția Finca Botanica Farm Collection de la Young Living. Acest set este alcătuit din patru uleiuri esențiale rare, exotice, extrase cu grijă din plante de la ferma și distileria Finca Botanica a Young Living din Chongon, Ecuador. Cele patru uleiuri esențiale prezentate în această colecție includ Incan Melissa, Paicotea, Ecuadorian Ylang Ylang și Palo Santo.

Poți amesteca uleiul Incan Melissa în baza de gel de baie și duș Young Living. Uleiul Paicotea poate fi adăugat la parfumul tău. Adaugă câteva picături de ulei de Ylang Ylang ecuadorian la loțiunea ta fără parfum pentru a crea o cremă hidratantă pentru tot corpul. În timpul meditației sau al altor practici spirituale, aplică uleiul Palo Santo pentru a-ți liniști mintea și a-ți calma corpul.
Pentru mai multe informații, te rugăm să accesezi www.youngliving.com/ro_RO

Despre Young Living Essential Oils
Young Living Essential Oils este liderul mondial în uleiuri esențiale care oferă produse infuzate cu uleiuri de cea mai înaltă calitate, cu sediul european în Chiswick, Londra. Young Living își ia în serios rolul de lider în industrie, setând standardele cu angajamentul său brevetat pentru calitate Seed to Seal®, care include 3 piloni importanți: Aprovizionare, Știință și Standarde Aceste principii de ghidare ajută firma Young Living să protejeze planeta și să furnizeze produse pure, autentice, pe care membrii noștri le pot utiliza și le pot împărtăși cu încredere cu familia și prietenii lor. Produsele Young Living- care provin din ferme corporative și partenere și furnizori certificați Seed to Seal- nu numai că susțin un stil de viață sănătoasă ci oferă și oportunități pentru peste 6 milioane de membri globali pentru a-și găsi un scop și o stare de bine în viață aliniindu-și munca cu valorile și pasiunile lor.

În 2020, Fundația Young Living a avut un impact asupra vieții a 325.755 de persoane prin intermediul celor trei piloni pe care se axează:

1. Promovarea educației: Deschiderea ușilor oportunităților prin educație tradițională și vocațională, dezvoltarea abilităților și dezvoltarea leadership-ului
2. Dezvoltarea întreprinderilor: Împuternicirea femeilor din întreaga lume pentru a rupe ciclul generațional al sărăciei pentru copiii lor, prin investiții în afaceri mici și în întreprinderi de comerț echitabil.
3. Încetarea exploatării: Protejarea persoanelor vulnerabile de pierderea libertăților din cauza abuzurilor și a traficului de persoane.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.