Setari Cookie-uri

Cu o formulă hipoalergică Noul Persil Sensitive asigură spălarea perfectă a hainelor și grijă pentru pielea sensibilă 

Unul din doi consumatori susține că are piele sensibilă chiar dacă nu are un diagnostic medical în acest sens, astfel încât din ce în ce mai multe persoane apelează la produse prietenoase cu pielea. De aceea, este foarte important să ne asigurăm că și detergentul pentru rufe este la fel de blând cu pielea precum este și cu țesăturile.

Persil este unul dintre brandurile ce inovează continuu din dorința de a îmbunătăți produsele cu formule cât mai blânde pentru haine, piele și planetă. Anul acesta, brandul lansează pe piață noul Persil Sensitive, ce oferă curățare în profunzime a hainelor și grijă pentru pielea sensibilă.

Formula testată dermatologic conține ingrediente de origine naturală, parfum hipoalergenic și Aloe Vera, care protejează microbiomul pielii. Noua formulă Persil a trecut cu brio printr-un regim complex de testare, care a inclus și un test tip ”Patch”, evaluat și monitorizat de specialiști în dermatologie timp de 72 de ore pentru a verifica eventualele reacții asupra pielii.

De asemenea, Persil Sensitive a primit certificarea ECARF ca produs special hipoalergenic din partea Centrului European pentru Cercetarea Alergiilor. Certificarea a fost acordată pe baza unor criterii și studii științifice care au demonstrat îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele care suferă de alergii.

Citește și:

Noul Persil Sensitive este potrivit atât pentru hainele colorate, cât și pentru cele albe, fiind eficient la temperaturi de până la 20 de grade. Astfel, economisind energie, Persil este pietenos cu mediul înconjurător, precum și cu pielea delicată.

Noua gamă include Persil Sensitive gel și pudră, precum și noile capsule Persil Sensitive 4în1 care oferă strălucire hainelor tale. Folia capsulelor este 100% biodegradabilă, ceea ce face ca produsul să fie prietenos cu mediul înconjurător și perfect pentru pielea sensibilă.

Pentru o planetă mai curată

Fiind unul dintre cele mai de încredere branduri la nivel european, Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător. Brandul este recunoscut pentru atenția acordată sustenabilității portofoliului de produse atât din punct de vedere formulă, cât și ambalaje.

Citește și:

Cantitatea redusă de plastic din ambalajul Persil Sensitive ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți. De asemenea, deoarece noua formulă este eficientă în lupta împotriva petelor la temperaturi scăzute de până la 20°C, Persil asigură un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

Datorită noii game Persil Sensitive, chiar și membrii familiei care au pielea sensibilă se pot bucura liniștiți de o curățare în profunzime a hainelor.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.