Setari Cookie-uri

Medicover România își consolidează serviciile dedicate sănătății femeii, prin achiziționarea Mediplus Clinic

Medicover, singurul furnizor de servicii medicale private din România cu expertiză internațională, anunță că a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni la Mediplus, clinică trans-disciplinară dedicată sănătății femeii.

Cei peste 18 ani de experiență alături de excelența echipei Mediplus coordonate de reputatul Dr. Iosif Niculescu aduc un avantaj considerabil capacității Medicover de a oferi soluții integrative și supraspecializate de diagnostic și tratament pentru pacientele sale.

Mediplus este prima clinică din România care abordează tratamentul afecțiunilor asociate menopauzei, un segment foarte puțin adresat pe piața locală. În fiecare an, clinica Mediplus înregistrează peste 7.000 de consultanții, fiind deservită de o echipă de specialiști cu experiență locală și internațională în Endocrinologie, Oncologie, Ginecologie și Obstetrică. Clinica Mediplus a fost preluată în anul 2017 de Dr. Iosif Niculescu.

Urăm bun-venit în familia Medicover România întregii echipe Mediplus Clinic. Avem deja o excelentă colaborare cu Dr. Iosif Niculescu, remarcabil pentru deosebita sa preocupare pentru sănătatea femeii. Dorim să ne dezvoltăm împreună pentru a aduce pacientelor noastre cele mai avansate soluții de tratament”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Citește și:

Ne onorează asocierea cu Medicover, furnizor cu puternică prezență internațională și rol cheie în dezvoltarea sistemului medical privat din România. Colaborarea avută până acum cu echipa secției de obstetrică-ginecologie din Spitalul Medicover București a evidențiat valorile comune, printre care și pasiunea pentru calitatea actului medical. Împreună vom reuși să aducem o contribuție importantă în prevenția problemelor medicale din sfera patologiei ginecologice și obstetricale”, a declarat Dr. Iosif Niculescu, fondatorul clinicii și medic specialist în Obstetrică-Ginecologie cu peste 20 de ani de experiență locală și internațională.

Medicover România va deține pachetul majoritar de acțiuni. Investiția în Mediplus se înscrie în strategia Medicover România de a-și dezvolta serviciile medicale care abordează integrat și multidisciplinar sănătatea femeii. În 2019, Medicover România a fost printre dintre primii furnizori de servicii medicale care a deschis un centru multidisciplinar dedicat diagnosticării și tratării endometriozei.

Citește și:

Kudika
16 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.