Setari Cookie-uri

Antrenează-te inteligent cu abonamentul ESX: acces nelimitat la cea mai mare rețea de săli de fitness și cluburi sportive

ESX este cea mai mare rețea de săli de fitness și centre sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice.

advertorial

Ce înseamnă să mergi la sală inteligent cu un abonament ESX?

ESX este cea mai mare rețea de săli de fitness și centre sportive din România, deschisă oricărei persoane fizice. ESX aduce sportul și tehnologia împreună astfel încât să economisim timp și bani. Clienții ESX pot câștiga timp, și nu orice fel de timp, ci timp pentru a face sport. Cu un singur abonament lunar recurent ai acces la toate sălile din toate orasele, poți încerca azi tenis, mâine yoga, în locații diferite.

Clienții pot alege abonamentul ESX cu acces nelimitat la toate sălile, la doar 149 RON/luna și îl pot modifica oricând dacă doresc să facă un upgrade sau chiar să îl întrerupă.

Cu abonamentul ESX poti merge azi la fitness în Berceni, mâine la yoga în Floreasca, iar în weekend.. la o piscina din Brașov.

Fiecare are propriile preferințe în ceea ce privește frecvența, tipul de exerciții, echipamentul și nivelul de fitness. Asta înseamnă că alegerea tuturor nu este aceeași. În ceea ce privește alegerea unei săli, trebuie să evaluăm locația, gama de echipamente, prețul, tipul de contract și accesibilitatea. Dar în loc să fiți membru al unei săli de sport într-o singură locație, cum ar fi să aveți acces la mai multe săli de sport, în mai multe locații?

Ce înseamnă să mergi la sală inteligent, cu aplicația ESX?

  • Mergi la sala din drumul tău, oricând. Azi la sala de lângă casă sau birou, în week-end la o piscină, la tenis sau la cățărat

  • Reînnoiești automat abonamentul, fără dureri de cap sau întrerupi oricând, cu un click

  • Nu-ți place la o sală, mergi la alta - cu același abonament

  • Economisești, plătind mai puțin decât pe un abonament obișnuit la o sală

  • Nu cauți săli sau activități noi - le găsești în aplicație, incluse în abonament

  • Primești bonus diferse programe de antrenament, nutriție sau sfaturi motivaționale

  • Dacă nu folosești abonamentul în primele 10 zile, poți să primești banii înapoi - simplu, rapid și fără întrebări

Bonus: Zeci de antrenamente pentru acasă și programe educaționale de fitness și nutriție.

Pe lângă abonamentul cu acces la toate sălile, ESX oferă și antrenamente online pentru acasă, materiale motivaționale, programe de nutriție, materiale motivaționale, sfaturi pentru organizarea timpului.

În aplicația ESX se regăsește o hartă cu toate sălile partenere și diverse filtre, iar prin intermediul tehnologiei actuale am construit sistemul digital astfel încât modulul de scanare QR pentru înregistrarea clienților la sală să funcționeze ușor, simplu, printr-o singură atingere.

Fie că vrei să slăbești sau să adaugi masă musculară, e nevoie să ai un antrenament inteligent, care să te ajute să îți monitorizezi exercițiile, dar și să mănânci sănătos.

Antrenează-te mai inteligent, nu mai greu

Indiferent dacă doriți să scăpați de 10 kilograme, să vă tonifiați abdomenul sau să construiți o masă musculară - când vine vorba de fitness, obiectivul este să vă antrenați mai inteligent, nu mai greu.

Pentru a vedea rezultate, în timp ce economisiți timp, e bine să luați în calcul câteva aspecte:

- combinați tipurile de antrenamente pentru diversificare și pentru a lucra mai multe categorii de mușchi. Dacă vă place să ridicați greutăți, încercați să adăugați niște yoga în rutina de antrenament. Dacă vă place ciclismul, adăugați câteva antrenamente de forță pentru zona superioară a corpului. Dacă alergarea este mai mult pe stilul vostru, înscrieți-vă la o clasă cardio.

- antrenamente cu intensitate ridicată, cel mai bun mod de a arde grăsimi și a reduce riscul de diabet de tip 2 și boli de inimă

- nutriția: este important să mănânci bine înainte și după antrenamente pentru a profita de beneficiile muncii din sala de fitness, pentru a alimenta corpul și a avea energia necesară înainte de un antrenament.

  • rutina: așa cum spălatul dinților îl facem zilnic și mersul la sală trebuie să devină un obicei constant, din categoria de alegeri mici și inteligente.

Aplicația ESX își propune ca pe viitor să integeze AI și machine learning pe bazele de date, cu stilul de viață și comportamentul clienților astfel încât să poată prezice posibile boli, în funcție de istoricul medical, alimentație, structura corpului, etc.

În scurt timp lansăm un upgrade mai mare al aplicaţiei şi al platformei web pentru a îmbunătăţi experienţa consumatorului. Tot sistemul a fost regândit, iar asta ne va permite să avem parteneriate cu mai multe centre sportive mari din ţară, si vom oferi pachete cu posibilitatea de a testa 7 zile, gratuit, abonamentele ESX pentru membrii noi.

Înființată la începutul anului 2018, de către antreprenorul Andrei Trofin, compania ESX deține o aplicație disponibilă pe iOS, Android și Huawei și o platformă web www.esx.ro, prin care românii pot cumpăra un abonament recurent, care le oferă acces la peste 350 de cluburi sportive din România. Pe lângă intrarea la săli, clienții ESX beneficiază de zeci de antrenamente pentru acasă și de diverse programe educaționale de fitness și nutriție. Acest sistem își propune să digitalizeze, să democratizeze și să aducă un plus de valoare în industria activităților sportive din România.

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați: www.esx.ro sau canalele social media: Facebook ESX, Instagram ESX.


Kudika
31 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.