Setari Cookie-uri

Eliberează-ți superputerile: memorie și concentrare cu Neurovert

Cum îți poți îmbunătăți performanțele atunci când înveți?

advertorial

Cu toții ne-am confruntat cel puțin o dată în viață cu o capacitate redusă de memorare, aspect ce ne-a împiedicat în desfășurarea normală a activităților zilnice. În calitate de student, dificultatea apărută în ceea ce privește concentrarea poate constitui un episod cu totul nefavorabil învățării, motiv pentru care, un stil de viață sănătos, în combinație cu suplimentele alimentare pot spori volumul de stocare a informațiilor.

Neurovert este un supliment alimentar, ce se remarcă printr-o compoziție unică, fiind recomandat atât pentru stimularea și extinderea intervalului de memorare, cât și pentru dezvoltarea, fără bariere, a performanțelor cognitive.

Un prim aspect ce trebuie avut în vedere în momentul administrării unui astfel de supliment este capacitatea ingredientelor de a interacționa cu neurotransmițătorii. Deși sunt de mai multe tipuri, primul neurotransmițător descoperit a fost o moleculă denumită acetilcolină, ce ocupă un rol fundamental în sistemul nervos periferic. Totodată, datorită prezenței sale și în sistemul nervos central, aceasta asigură formarea noilor legături neuronale, făcând astfel posibilă memorarea cu ușurință a unor noi informații.

Întrucât organismul descompune, în mod natural, citicolina în doi compuși numiți colină și citidină, elemente ce, în fapt, joacă un rol esențial în activitatea funcției cerebrale, Neurovert vine în ajutorul persoanelor cu dificultăți în concentrare, memorare și raționament. Astfel, datorită compoziției sale alcătuită din 500 mg Citicolină și 100 mg extract de Bacopa Monnieri, contribuie la creșterea capacității de concentrare, îmbunătățind funcționarea procesului de învățare.

De asemenea, conform cercetărilor, Bacopa Monnieri stimulează funcțiile creierului, atenuând totodată anxietatea și stresul, ce apar, în mod inevitabil, în perioada unor verificări, examinări. În acest fel, datorită beneficiilor aflate în structura plantei, aceasta sprijină transformarea citicolinei, dezvoltând cantitatea de neurotransmițători.

Neurovert se remarcă, deci, prin unicitatea ingredientelor, transformând astfel procesul de învățare într-o rutină simplă, în care capacitatea de concentrare și memorare poate atinge un prag superior, fiind posibilă centrarea asupra unor idei principale, ce îți vor rămâne întipărite pe o perioadă mai îndelungată.


Kudika
2 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.