Setari Cookie-uri

Advertorial Masajul cu pietre calde elimină stările de epuizare fizică și mentală

Masajul cu pietre calde elimină stările de epuizare fizică și mentală. Acesta este, pe de altă parte, un tip de masaj perfect recomandat pentru această perioadă în care trecerea de la sezonul de vară, la cel de toamnă, își lasă puternic amprenta pe starea noastră de sănătate.

Cu toții ne simțim mai obosiți, există tot soiul de durerii care ne strică dispoziția, iar masajul cu pietre calde, explică Dan Bujor, tehnician masaj cu bambus, este una dintre cele mai eficiente soluții care să reducă aceste neplăceri.

„Prin masajul cu pietre calde se urmărește îmbunătățirea fluxului energetic în întreg organismul, stimulând astfel circulația sangvină și limfatică. Atunci când circulația sangvină crește, crește și procesul de detoxifiere al ficatului și rinichilor, aceasta generând echilibrul întregului organism”, explică Dan Bujor, terapeut acreditat masaj cu pietre calde.

Specialistul nostru susține, așadar, că masajul cu pietre calde contribuie la revitalizarea fizică, emoțională și psihică. De asemenea, această terapie vine cu rezultate excepționale în stările de epuizare fizică și mentală cauzate de volumul prea mare de lucru și de suprasolicitare.
Mai mult decât atât, există studii clare care susțin că masajul cu pietre calde are beneficii reale asupra imunității și calități somnului.

Tehnic lucrurile sunt simple. Rocile vulcanice, prin încălzirea lor la aproximativ 40 - 50 grade celsius, înmagazinează o cantitate importantă de energie benefică.
Prin masaj, întregul organism preia această energie, care se duce la fiecare celulă din organism prin meridianele energetice. În acest fel, sunt neutralizate energiile negative acumulate în corp de a lungul timpului, se elimină dizarmoniile, stresul și se reface echilibrul întregii ființe.

Masajul cu pietre calde. 5 beneficii reale asupra organismului tau

- detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii;
- îmbunătățirea activității sistemului limfatic și sangvin;
- îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;
- diminuarea spasmelor musculare;
- reducerea sau eliminarea durerilor acute sau cornice.

În plus, această perioadă a anului în care ne aflăm este la rându-i o indicație pentru masajul cu pietre calde. Sistemul imunitar care se pregătește să înfrunte temperaturile scăzute, organismul epuizat, readaptarea la alte temperaturi fac ca susținerea cu care vine acest tip de tratament să fie una de bun augur, evident.


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.