Setari Cookie-uri

O salată pe zi, propunerea sănatoasă și delicioasă de la Agriro Fresh

Conform unui studiu realizat de companie, doar 20% dintre români consumă zilnic o salată, deși beneficiile pentru sănătate sunt incontestabile.

Agriro Fresh lansează campania "O salată pe zi" prin care promovează importanța consumului de salate pentru un stil de viață echilibrat. Specialiștii sunt de părere că unul dintre cele mai sănătoase și mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în această perioadă a anului este consumul zilnic al salatei.

Conform unui studiu realizat de companie, doar 20% dintre români consumă zilnic o salată, deși beneficiile pentru sănătate sunt incontestabile.

Agriro Fresh te invită să incluzi o salată în meniul tău nu de luni, nu de săptămâna viitoare, de azi! Fie că o adaugi ca garnitură la mâncarea ta preferată sau reprezintă o masă în sine, salata este o alegere ușoară și sănătoasă.

Prin campania "O salată pe zi" dorim să tragem un semnal de alarmă! Ritmul alert al zilelor noastre ne face să apelăm la soluții rapide și nu întotdeauna sănătoase de a ne potoli foamea. Salatele Oliveris și Shake and Go te fac să te simți bine și să fii bine, atât în interior cât și în exterior. Economia de timp și aportul nutritiv, fac din salatele de la Agriro Fresh o alegere pentru viață!" a declarat Cosmina Măhara, General Manager Agriro Fresh.

Citește și:

Provocarea Agriro Fresh de a consuma "O salată pe zi" vine cu o întrebare: "Cum ar fi dacă ți-ai putea schimba viața cu un singur gest?". Iar totul începe cu obiceiurile alimentare. Trebuie să începem să ne hrănim sănătos, iar decizia de a introduce salatele în meniul zilnic este un prim pas pentru a ne schimba viața în bine.

Combinațiile din salatele Agriro Fresh nu sunt întâmplătoare. Oliveris înseamnă mixuri din cele mai delicioase frunze, aduse împreună astfel încât să ofere un aport cât mai mare de vitamine și minerale esențiale, totul într-o combinație plăcută de gust. Verdele crud al salatelor Oliveris este un semn al prospețimii, fiecare pungă păstrând intacte textura ușor crocantă a frunzelor și gustul intens.

Citește și:

Portofoliul Agriro Fresh include 3 game: “Oliveris”, salate formate din mixuri de frunze, “Shake and Go” ce include un mix de legume și frunze cu dressing aromat și perfect asortat și “Master Fresh”, plante aromatice gata tăiate.

Agriro Fresh deține certificatul IFS de nivel înalt

În luna septembrie a acestui an, Agriro Fresh a avut o nouă evaluare în cadrul IFS Foods. International Featured Standard Food este un standard recunoscut de GFSI (Global Food Safety Initiative) pentru certificarea siguranței și calității produselor alimentare și a proceselor de producție.

Agriro Fresh îndeplinește cerințele IFS Foods la nivel înalt, cu o evaluare de 98.28%. Acest certificat ne bucură și ne garantează că, munca depusă este recunoscută, iar produsele Agriro Fresh sunt sigure pentru consum.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.