Setari Cookie-uri

Ai parte de o hidratare profundă cu UFO 3!

Numărul celor care sunt în căutarea unor tratamente estetice non-invazive a crescut considerabil în ultimii ani, fiecare consumator dorindu-și o rutină de îngrijire sigură și eficientă. FOREO, lider în domeniul beauty-tech, a considerat această nevoie drept inspirație pentru cel mai nou produs, UFO 3.

Un dispozitiv de hidratare facială profundă care oferă cinci tratamente faciale spa anti-îmbătrânire în doar 2 minute. Dispozitivul crește nivelul de umiditate al pielii cu 126% - iar ca rezultat, este dovedit clinic că reduce aspectul ridurilor în doar 1 săptămână.

Acest instrument caută să hrănească atât corpul, cât și mintea. UFO 3 combină patru tehnologii de ultimă oră. Una dintre ele este terapia cu lumină LED - care este o modalitate blândă, neinvazivă și eficientă de a întineri și transforma pielea. Cu un spectru complet de lumini LED, fiecare lungime de undă oferă soluții pentru diferite nevoi ale tenului. De exemplu, lumina albastră îndepărtează imperfecțiunile și lumina galbenă calmează inflamația pielii. Celelalte tehnologii sunt termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic.

Citește și:

Spre deosebire de cremele și măștile tradiționale, UFO 3 oferă o hidratare profundă și de lungă durată cu tehnologia Hyper-Infusion de la FOREO. Aceasta ajută la împingerea ingredientelor active în straturile profunde ale pielii, unde efectele sunt mult mai intense.

Dintre beneficiile pe care le vei descoperi atunci când folosești UFO 3, se numără modalitatea în care:

- ajută ingredientele active din măști să fie absorbite în piele, unde vei avea parte de rezultate optime.

- întărește și netezește tenul, astfel încât ridurile și aspectul umflat al pielii este diminuat considerabil.

- oferă un spectru complet de lungimi de undă ce revitalizează tenul în doar câteva minute.

- relaxează punctele de tensiune musculară facială și stimulează circulația, oferind un aspect reîmprospătat și o strălucire vizibilă.

Citește și:

Ai parte de un ten neted și strălucitor în fiecare zi! Întreaga gamă UFO 3 - UFO 3 LED, UFO 3 mini și UFO 3 go LED - este aici pentru a-ți oferi o hidratare profundă, un masaj relaxant și o revitalizare de invidiat, totul în doar 2 minute. Colecția UFO 3 este disponibilă pe notino.ro.

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.