Setari Cookie-uri

Bucură-te de aromele iernii, alături de ceaiurile BIO CUPPER

Este sezonul reuniunii cu cei dragi, al marilor povești și al filmelor de Crăciun, al momentelor perfecte pentru a savura un ceai aromat.

Cp

Tocmai de aceea, e vremea să te răsfeți cu un ceai care să te trimită cu gândul la un decor de sărbătoare, cu miros de portocală și scorțișoară, la fel ca aromele CUPPER în ediție limitată.

Iarna aceasta, CUPPER vine cu 4 arome noi, care să îți umple casa și sufletul cu entuziasmul sărbătorilor: CUPPER Warm Winter Hug conține fructe de pădure cu scorțișoară, anason stelat, afine și arome naturale; CUPPER Winter Spiced Orange combină gustul iernii cu gustul fructat de portocală și o notă fină de scorțișoară; CUPPER Liquorice Winter Sweets oferă o infuzie bio de lemn dulce și mentă; CUPPER Winter Strudel este o combinație de mere, scorțișoară și arome naturale, aducând aminte de deliciile unui ștrudel pufos.

Fiecare pliculeț reprezintă o experiență unică, iar ediția limitată de ceaiuri aduce cu ea și un Advent Calendar, special realizat de CUPPER pentru a oferi bucurie în fiecare dimineață iubitorilor de ceai, în așteptarea sărbătorilor. Calendarul aduce magia Crăciunului într-un mod aromat și eco-friendly, prin cele 24 de pliculețe de ceai, oferind 12 din cele mai iubite sortimente, precum măr, scorțișoară, lămâie sau vanilie.

Citește și:

Transformă-ți Crăciunul într-unul memorabil cu noua colecție de ceaiuri BIO de la CUPPER, produse cu drag în Dorset, Anglia, din ingrediente 100% ecologice, fără plastic în ambalaje și fără înălbitor în pliculețe. Produsele CUPPER nu conțin coloranți, conservanți sau organisme modificate genetic. Mixurile de plante din fiecare rețetă sunt unice, alese cu grijă, folosind expertiza specialiștilor în tradiția britanică a ceaiului. Alege să îți începi sărbătorile cu arome autentice și un gest eco-friendly. Disponibile în hypermarket-uri sau online, aceste ceaiuri reprezintă un cadou deosebit pentru cei dragi sau un mod perfect de a te răsfăța în această perioadă festivă!

Unde le găsim: la raionul BIO din marile lanțuri de magazine, drogheriile Dm, BebeTei, Farmacia Tei, Dr Max Hyperfarmacie, librariile selecționate Cărturești, Ototo, și online, pe AlimenteSpeciale.ro, Emag.ro, Freshful.ro, Sezamo.ro, RepublicaBio.ro si www.nutrivita.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.