Setari Cookie-uri

Advertorial Excelența EMEKA, recunoscută acum la nivel global cu cea mai importantă distincție a anului

Emeka a devenit cu timpul sinonim al calității și al accesibilității în lumea igienei personale, iar recent și-a consolidat reputația printr-o realizare deosebită: câștigarea prestigiosului premiu internațional „Best Buy Award" în sezonul 2023/2024.

Acest premiu nu este doar o simplă distincție, ci este un simbol al încrederii și al aprecierii pentru un produs care oferă cel mai bun raport calitate-preț pe piață la categoria sa. Premiul este oferit respectând standardele internaționale stabilite de ICERTIAS (Asociația Internațională de Certificare), cu sediul în Zurich, Elveția.

Pentru Emeka, această certificare aduce recunoașterea la nivel mondial a misiunii de a oferi calitate la un preț accesibil tuturor consumatorilor săi, consolidând astfel reputația puternică pe care o are.

Cu o istorie solidă de peste 10 ani pe piața românească, Emeka a cucerit inimile consumatorilor de toate vârstele, devenind una dintre cele mai apreciate mărci de hârtie igienică.

Secretul succesului său, în rândul adulților, constă într-un amestec perfect între calitate și accesibilitate, reflectat și în recunoașterea primită prin câștigarea premiului „Best Buy Award".

Dar brandul are o prezență puternică și este recunoscut și foarte îndrăgit chiar și de cei mici. Cum? Cu ajutorul ursulețului extrem de simpatic, Emecho, simbolul brandului bulgăresc.

Emecho, un ursuleț pufos și tare curios, dorește cu ardoare să descopere lumea oamenilor de care mama sa i-a povestit atâtea. Ușor timid și stângaci, uneori se ascunde de oameni, deși dorește să-și facă câți mai mulți prieteni și să le pună cât mai multe întrebări. Având aceeași misiune și aceleași dorințe ca prichindeii de pretutindeni, nu e de mirare de ursulețul pufos le-a intrat atât ușor la inimă.

Trăsăturile mascotei drăgălașe sunt surprinse cu ușurință de produsele Emeka: designul vesel și prietenos, moliciunea și rezistența hârtiei și parfumul său mereu proaspăt.

De la aromele revigorante (cu influențe, tropicale, montane sau marine) până la produsele complet naturale (fără parfum și arome adăugate, special create pentru cei cu sensibilități ale pielii), Emeka se asigură că fiecare consumator găsește exact ceea ce caută. Fabricată din 100% celuloză și concepută pentru a fi moale și rezistentă chiar și atunci când este umedă, hârtia igienică Emeka devine alegerea evidentă pentru cei care apreciază calitatea în fiecare moment al vieții de zi cu zi.

Emeka oferă o gamă variată de produse, recunoscute pentru delicatețea, accesibilitatea și rezistența lor: hârtie igienică și role de bucătărie. Gama de role de bucătărie este concepută să facă față cu brio tuturor situațiilor, cu 3 straturi groase din 100% celuloză. Nicio cană de cafea vărsată și nici stropii de apă și ulei din timpul gătitului nu vor reprezenta provocări pentru acest produs, iar curățenia în bucătărie va putea fi menținută cu un minimum de efort.

Astfel, Emeka se remarcă, nu doar ca o marcă de hârtie igienică și role de bucătărie, ci, mai degrabă, ca un partener de nădejde în rutina zilnică, indiferent de situație. Cu premiul „Best Buy" 2023/2024, proaspăt alăturat palmaresului său și cu angajamentul său continuu față de inovație și calitate, Emeka va rămâne o alegere de încredere pentru toți cei care apreciază confortul, calitatea și accesibilitatea în fiecare aspect al vieții lor.


Kudika
9 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.