Setari Cookie-uri

anunt workshop Tantralife

Va invit la urmatorul workshop Tantralife, ce va avea loc intre 1-3 februarie 2008, in Bucuresti!



Cuvantul „Tantra” vine din sanscrita si este format din doua parti: „tan”- expansiune si „tra”- metoda. Tantra este, asadar, o metoda ce dezvolta constiinta.




Tantralife este o metoda practica, ce ajuta la dezvoltarea sanatatii, bucuriei, vitalitatii, la reducerea stresului si cultivarea energiei pozitive, prin cursuri de dezvoltare personala, bazate pe metode stiintifice, care folosesc explorarea energiei sexuale, Tantra, tehnici de meditatie si respiratie.




Pe parcursul acestui seminar Tantralife vom face o incursiune in propriile tabu-uri, restrictii sau idei preconcepute ce nu ne permit sa traim intr-un mod sanatos si liberi de conditionari sociale, culturale, religioase sau educationale. Chiar daca nu le constientizam, corpul nostru emotional poarta la nivel celular toate aceste conditionari. Tantralife ne invata sa ne imbratisam pe noi in primul rand, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne bucuram de propiul corp si sa fim relaxati fata de noi insine.




Tarisha C. Castaldo, facilitatorul acestui workshop, face parte din Tantralife de 7 ani. A absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. Dupa ce a lucrat cativa ani in industria farmaceutica, a simtit nevoia sa-si aprofundeze cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in disciplinele/ metodele holistice a abordare mai completa a sanatatii. Cercetarea ei o aduce in punctul in care il intalneste pe Osho si isi completeaza formarea profesionala cu o serie de studii si cursuri de pregatire in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra. Astazi Tarisha ofera sesiuni individuale in Reiki, masaj, respiratie constienta, sfaturi in terapia florala Bach si tine cursuri introductive in Tantralife, tehnici de respiratie si meditatie.



Alte detalii puteti citi pe:



http://tantra-times.weblog.ro/




Va astept cu drag,



Kiran
0728.775.498
Kiran
Postat pe 7 Ianuarie 2008 18:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virusul West Nile-real sau inventat? 15 De la: mitura 3 Septembrie 2010 23:54
targ vintage - Boutique Cliche 1 De la: Stevie 29 Aprilie 2010 16:42
Valentine day ( ziua indragostitilor din import) 1 De la: buburuza117 13 Februarie 2009 14:25
Confort la cele mai mici preturi 1 De la: inventator 7 Decembrie 2008 16:22
sesiunea fetelor!!! 11 De la: vio_tzuk 31 Martie 2009 11:44