anunt workshop Tantralife

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Kiran Avatarul lui Kiran

4 mesaje
Membru din: 7/01/2008
Oras: bucuresti

Va invit la urmatorul workshop Tantralife, ce va avea loc intre 1-3 februarie 2008, in Bucuresti!Cuvantul Tantra vine din sanscrita si este format din doua parti: tan- expansiune si tra- metoda. Tantra este, asadar, o metoda ce dezvolta constiinta.
Tantralife este o metoda practica, ce ajuta la dezvoltarea sanatatii, bucuriei, vitalitatii, la reducerea stresului si cultivarea energiei pozitive, prin cursuri de dezvoltare personala, bazate pe metode stiintifice, care folosesc explorarea energiei sexuale, Tantra, tehnici de meditatie si respiratie.
Pe parcursul acestui seminar Tantralife vom face o incursiune in propriile tabu-uri, restrictii sau idei preconcepute ce nu ne permit sa traim intr-un mod sanatos si liberi de conditionari sociale, culturale, religioase sau educationale. Chiar daca nu le constientizam, corpul nostru emotional poarta la nivel celular toate aceste conditionari. Tantralife ne invata sa ne imbratisam pe noi in primul rand, sa ne acceptam asa cum suntem, sa ne bucuram de propiul corp si sa fim relaxati fata de noi insine.
Tarisha C. Castaldo, facilitatorul acestui workshop, face parte din Tantralife de 7 ani. A absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. Dupa ce a lucrat cativa ani in industria farmaceutica, a simtit nevoia sa-si aprofundeze cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in disciplinele/ metodele holistice a abordare mai completa a sanatatii. Cercetarea ei o aduce in punctul in care il intalneste pe Osho si isi completeaza formarea profesionala cu o serie de studii si cursuri de pregatire in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra. Astazi Tarisha ofera sesiuni individuale in Reiki, masaj, respiratie constienta, sfaturi in terapia florala Bach si tine cursuri introductive in Tantralife, tehnici de respiratie si meditatie.Alte detalii puteti citi pe:tantra-times.weblog.ro/
Va astept cu drag,Kiran
0728.775.498
Raporteaza abuz de limbaj