Setari Cookie-uri

Ce Trebuie Sa Stii Atunci Cand Vrei Sa Pui Un Anunt Online

Daca v-ati decis sa incepeti sa vindeti din vechile produse electrocasnice sau orice alt tip de dipozitiv care se afla in stare buna de functionare, atunci cel mai usor mod de a face acest lucru este sa va creati conturi pe mai multe site-uri de vanzari-cumparari, astfel va cresteti sansele sa le vindeti mult mai repede.

Dupa ce ati incheiat acest pas, este bine sa va ganditi foarte bine la preturile cu care veti vinde fiecare produs in parte. Urmatorul pas este sa alcatuiti cate o descriere pentru fiecare produs, care trebuie sa contina doar detaliile importante legate de produs, cum ar fi: modelul, brandul, dimensiunile, greutatea, aspectul si alte detalii in functie de tipul de produs.

Pe langa descriere este bine sa fotografiati fiecare produs din mai multe unghiuri (nu uitati sa curatati produsul inainte de a-l fotografia), folosind un aparat foto performant, dupa care puteti incarca pozele langa descrierea facuta. Dupa ce ati facut si acest lucru, trebuie sa specificati daca sunteti interesat sa schimbati produsul cu altul de o valoare apropiata, daca vreti sa il vindeti in rate sau daca sunteti dispus sa negociati pretul final.

Urmatorul pas este sa puneti la dispozitia cumparatorului macar doua firme de curierat prin care va fi transpotat produsul si modalitatile de plata disponibile.

Pe langa aceste actiuni, ca sa va creasca sansele de vanzare a produselor, e bine sa apelati la niste servicii speciale oferite, contra cost, de catre website pentru a va promova produsele pe prima pagina a categoriei din care fac parte.

Aceste
anunturi gratuite romania Romania nu costa nici un ban pentru a fi afisate, iar dupa perioada de expirare a anuntului, il puteti reactiva foarte usor.
kudika_982295
Postat pe 9 Martie 2015 12:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
caut colega apartament 1 De la: iulia_popa85 2 Iulie 2009 14:58
SALINA TIMISOARA 1 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 21 Februarie 2010 16:02
Castiga bani usor si gratis 1 De la: aliseby 4 Martie 2012 12:55
sfarsitul lumii...21 decembrie 2012!!! 71 De la: brunette_girl 28 Noiembrie 2013 15:21
Nu stiu ce sa fac... 10 De la: kudika_12508 24 Iulie 2012 16:41