Ce Trebuie Sa Stii Atunci Cand Vrei Sa Pui Un Anunt Online

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_982295 Avatarul lui kudika_982295

1 mesaj
Membru din: 9/03/2015

Daca v-ati decis sa incepeti sa vindeti din vechile produse electrocasnice sau orice alt tip de dipozitiv care se afla in stare buna de functionare, atunci cel mai usor mod de a face acest lucru este sa va creati conturi pe mai multe site-uri de vanzari-cumparari, astfel va cresteti sansele sa le vindeti mult mai repede.

Dupa ce ati incheiat acest pas, este bine sa va ganditi foarte bine la preturile cu care veti vinde fiecare produs in parte. Urmatorul pas este sa alcatuiti cate o descriere pentru fiecare produs, care trebuie sa contina doar detaliile importante legate de produs, cum ar fi: modelul, brandul, dimensiunile, greutatea, aspectul si alte detalii in functie de tipul de produs.

Pe langa descriere este bine sa fotografiati fiecare produs din mai multe unghiuri (nu uitati sa curatati produsul inainte de a-l fotografia), folosind un aparat foto performant, dupa care puteti incarca pozele langa descrierea facuta. Dupa ce ati facut si acest lucru, trebuie sa specificati daca sunteti interesat sa schimbati produsul cu altul de o valoare apropiata, daca vreti sa il vindeti in rate sau daca sunteti dispus sa negociati pretul final.

Urmatorul pas este sa puneti la dispozitia cumparatorului macar doua firme de curierat prin care va fi transpotat produsul si modalitatile de plata disponibile.

Pe langa aceste actiuni, ca sa va creasca sansele de vanzare a produselor, e bine sa apelati la niste servicii speciale oferite, contra cost, de catre website pentru a va promova produsele pe prima pagina a categoriei din care fac parte.

Aceste
anunturi gratuite romania Romania nu costa nici un ban pentru a fi afisate, iar dupa perioada de expirare a anuntului, il puteti reactiva foarte usor.
Raporteaza abuz de limbaj