Setari Cookie-uri

despre parul uscat

am o problema..am parul mixt..adica la radacina mi se unge destul de rapid iar la varfuri este foarte uscat..imi tund varfurile tot la 6 luni dar dupa vreo 2-3 saptamani este ros..nu stiu ce sa mai fac..am incercat 1000 de feluri de tratamente:profesionale si neprofesionale..mentionez ca parul meu e ondulat dar il intind cu peria si cateodata cu placa..si in plus nici nu-mi creste..am facut tratament cu revalid si ducray..putin putin a inceput sa creasca dar dupa un timp iar s-a oprit..ce ma sfatuiti?! :(

Postat pe 15 Aprilie 2008 21:02
tratament cu ulei de ricin si renuntatul la placa ....la mine a functionat si eu imi tund varfurile numai o data pe an,vara am grija sa il tin mai adunat nu numai dinc auza caldurii dar il mai si protejeaza de soare si in masura in care e posibil pt tine incearca sa il speli de cel mult 2 ori pe saptamana.mi-am lasat parul lung acum vreo 5 ani in peioada de vara acum are aproape 60 de cm.dupa cate tunsori si freze i-am facut...inca se tine bine.
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Aprilie 2008 21:21
Ia-ti un sampon special pentru problema ta: scalp gras si varfuri uscate. Si eu am aceeasi problema si folosesc Phytocedrat. E un sampon pe baza de extract de lamaie care iti regleaza secretia de sebum. Si ce e interesant la el ca e are o textura lichida, ca un ceai, spre deosebire de sampoanele obisnuite care sunt un fel de gel.
corina05
Postat pe 19 Iulie 2008 01:36
Imi imaginez k placa ptr tine e k rimelul ptr mine:))) glumeam.
Renuntata la placa!!!!!!!! Poti sa folosesti toate tratamentele de care dispui tu , degeaba.Gandestete k este inutil sa e folosesti atata timp kt tu iti agresezi parulPresupun k nu numai k e uscat dar nici nu iti sta asa cum doresti tu.Eu am hair-stylistul meu si am asistat o data la o discutie de a lui cu o tipa care era la fel k tine creata si cu parul neascultator si uscat.Ii facea tratamente la par si ea era nemultumita.Atata timp kt tu agresezi firul de par el nu poate fi altfel, asa k fa primul pas in a renunta la placa.Da-ti cu spuma sau cu masti kre se tin pe parul uscat, si automat parul tau o sa stea mai potolit.Si fa-ti tratamente de la plafar k alea sunt cele mai buna pe baza de plante....sau ce vrei tu dar ti-am zis si ma repet nu mai arde parul k e pakt de el si de tine
roxanik_yo
Postat pe 7 August 2008 10:12
un sampon pentru tipul tau d par...si un balsam e perfect...iar vara incearca sa il lasi cat mai putin desprins
deutza_scumpik
Postat pe 14 Decembrie 2008 12:40
De la: Ale_18, la data 2008-04-15 21:02:39am o problema..am parul mixt..adica la radacina mi se unge destul de rapid iar la varfuri este foarte uscat..imi tund varfurile tot la 6 luni dar dupa vreo 2-3 saptamani este ros..nu stiu ce sa mai fac..am incercat 1000 de feluri de tratamente:profesionale si neprofesionale..mentionez ca parul meu e ondulat dar il intind cu peria si cateodata cu placa..si in plus nici nu-mi creste..am facut tratament cu revalid si ducray..putin putin a inceput sa creasca dar dupa un timp iar s-a oprit..ce ma sfatuiti?! :(


Placa e de vina 90%..degeaba il tunzi si regenerezi la 6 luni daca il intinzi cu placa...fa-o mai rar,doar cand e nevoie :)
liza24_84
Postat pe 5 Februarie 2009 18:08
De la: Ale_18, la data 2008-04-15 21:02:39am o problema..am parul mixt..adica la radacina mi se unge destul de rapid iar la varfuri este foarte uscat..imi tund varfurile tot la 6 luni dar dupa vreo 2-3 saptamani este ros..nu stiu ce sa mai fac..am incercat 1000 de feluri de tratamente:profesionale si neprofesionale..mentionez ca parul meu e ondulat dar il intind cu peria si cateodata cu placa..si in plus nici nu-mi creste..am facut tratament cu revalid si ducray..putin putin a inceput sa creasca dar dupa un timp iar s-a oprit..ce ma sfatuiti?! :(


Varfurile trebuiesc tunse ( un cm sau jumate de cm) o data la doua luni si vei vedea ca dupa catva timp va creste mai repede. Pe de alta parte, produsele pentru par trebuiesc cumparate doar din farmacii(neaparat din aceeasi gama sampon si masca sau balsam), cineva de acolo iti va recomanda ceva potrivit tipului tau de par iar daca ti se pare ca nu ai luat ce trebuia, luna urmatoare poti incerca altceva desi nu e recomandat sa iti schimbi samponul si masca mai des de 4 luni. Este un efort financiar dar depinde pe ce loc e parul in topul lucrurilor importante pentru tine.
O data pe saptamana fa-ti o masca din doua galbenusuri de ou(unul daca ai parul scurt), ulei de ricin sau de masline(3-4 linguri) si doua lingurite de miere de albine si stai cu masca macar o ora si jumatate. Nu e placut, dar parul incepe sa se revitalizeze dupa a 3-a folosire. Eventual cand nu ai chef sa faci combinatia asta poti doar sa-ti incalzesti suficient ulei de masline in cuptorul cu microunde si sa-l pui pe par caldut iar apoi sa astepti aproximativ doua ore inainte sa te speli pe cap. Alternativ poti merge in saloanele de coafura si poti incerca masti L'oreal(fiolele pentru par despicat functioneaza daca te tii de tratament) sau Wella.
Eu sunt blonda de 3 ani si nu ma vopsesc, doar ma decolorez pentru ca nici o nuanta de vopsea nu mi-a placut cum a iesit. Cu toate astea, n-am mai folosit sampoane sau masti din comert de ani buni si nu regret ca platesc triplu pentru cele din farmacii pentru ca nu am nici un fir ros. Inca ceva, atunci cand iti pui masca(balsamul) stai cat mai mult cu ele, macar 10 minute, iar daca esti la salon poti cere sa te puna sub casca 10-15 minute pana astepti sa se hidrateze parul..aerul cald deschide porii si intra mult mai bine in interior.
Acum am Dercos de la Vichy, pentru par degradat(e alb cu putin portocaliu) dar gama pe care o folosesc eu in mod regulat este Rene Furtherer( cutie verde cu crem) cu pigment pentru pastrarea culorii.
Poti folosi linistita placa dar dupa ce i-ai facut tratamente macar o luna. De fapt, tratamentele astea sunt pe viata dar depinde de cat e de distrus parul..daca e foarte distrus fa pauza o luna si apoi poti relua folosirea placii dar vezi sa nu cumva sa o folosesti vreodata pe parul ud.
Sper ca te-am ajutat macar putin :)
liliana2005
Postat pe 19 Martie 2009 18:46
parerea mea e sa renunti la placa....nu poti sa faci si tratament si sa iti dai si cu placa ...e ca si cum ai avea arsuri pe mana ....te tratezi cu o crema speciala si dupa iti pui mana pe plita de aragaz din nou!
gaseste-ti un stilist bun care sa iti recomande ceea ce iti trbuie tie ;)
farmacista nu iti poate recomanda samponul sau balsamul doar uitandu-te la tine ....ea nu e specialista in par! trebuie sa fie cineva care sa cunoasca toate chestiile astea gen textura, grosime, volum samd
daca vrei ti-o pot recomanda pe a mea de care eu sunt ferm multumita!
traiesteclipa007
Postat pe 19 Martie 2009 19:43
incearca masca L'oreal noua pentru reparare .
Las-o 2 3 ore,nu doua minute.
E f fffff buna :)
blondiewishes
Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:53
si mai ales renunta la placa.
incearca sa folosesti produse pentru par hidratante,balsam la fiecare spalare si in primele 3 sapt masca zilnica.
blondiewishes
Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:53
pi cum sa il lase kt mai mult desprins?

dak il are des, nu e recomandat....pt k transpira la greu
sau mai ales dak mai e j potin plinutza j transpira des
nu are rost k vaar la 40 de grade sa il lase desprins
:))
poate iarna....pe sub o bascutza, cva....
dyen0o0tsZsa
Postat pe 27 Noiembrie 2009 11:58
De la: dyen0o0tsZsa, la data 2009-11-27 11:58:34pi cum sa il lase kt mai mult desprins?

dak il are des, nu e recomandat....pt k transpira la greu
sau mai ales dak mai e j potin plinutza j transpira des
nu are rost k vaar la 40 de grade sa il lase desprins
:))
poate iarna....pe sub o bascutza, cva....


Bine ca esti tu desteapta.
blondiewishes
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:06
Doresti sa te simti adorata, rasfatata, ingrijita, atat pe plan personal cat si financiar? Noi avem solutia…produse cosmetice de îngrijire, machiaj ºi parfumerie din þãri precum Franþa, Italia ºi Polonia, de asemenea, bucura-te de bijuterii asa cum ti-ai dorit din totdeauna: ...CALITATE LA PRET FOARTE MIC !!! E adevarat!!! Convinge-te, scrie pe email the24sweet@yahoo.com daca te intereseaza.
Monique_2009
Postat pe 8 Martie 2010 12:50
NOU!! Tratament brazilian OrganiQ cu keratina - 100% natural - pentru indreptarea parului!! Cea mai inovativa,

revolutionara si sanatoasa aparitie in materie de ingrijirea parului, acum disponibil si la tine acasa !! Rezultate

uimitoare pana la 4 Luni !!Ai un par greu de aranjat? Petreci ore intregi chinuindu-te sa iti aranjezi parul dar iti

distrugi structura parului cu diferite aparate pentru indreptarea parului? Solutia este tratamentul brazilian cu

keratina, care iti va lasa parul drept, matasos, foarte stralucitor si cel mai important : SANATOS !! Parul tau va

arata ingrijit si aranjat chiar daca il lasi sa se usuce liber dupa ce il speli. Acest tratament este 100% organic,

fara chimicale, complet sigur si cu rezultate uimitoare !! Renuntati la indreptari chimice ale parului, la placa, la

timp pierdut cu indreptarea parului cu peria sau la banii cheltuiti la salon. Este cel mai potrivit pentru par

vopsit, decolorat, fara viata ! Pret complet tratament la domiciliu: 650RON ( Produse speciale pentru ingrijire dupa

tratament , pentru rezultate indelungate - sampon si balsam - incluse in pret ). Contact : ymirsy@yahoo.com
ymirsy
Postat pe 14 Martie 2011 14:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dc prima dragoste nu se uita niciodata?? 4 De la: Summer_ 26 August 2009 09:55
Vopsea-spuma 21 De la: samira62 25 Februarie 2012 11:34
Gama SYOSS 84 De la: kudika418757 28 Octombrie 2011 15:10
Produse profesionale pentru par Tigi - Fudge - Joico 2 De la: balrog 14 Martie 2011 14:13
Parul blond vopsit >> Poate fi temporar colorat in saten inchis? 12 De la: MonaLissa 16 Octombrie 2013 19:58