Mai multe
|
A�a cum bine �ti�i, redac�ia Kudika a organizat �mpreun� cu Clinica Proestetica un concurs av�nd ca premiu o opera�ie de m�rire a s�nilor. Cred c� ar fi interesant de �tiut ce p�rere are comunitatea noastr� fa�� de aceast� interven�ie chirurgical�. V� invit s� citi�i �n blogul meu (�in s� MUL�UMESC celor care au f�cut-o deja) post-ul cu titlul AJUTA�I-M� S� V� VOTEZ! http://www.kudika.ro/comunitate/oandree/blog/view/2039/AJUTA-I-M-S-V-VOTEZ-.html �i s� r�spunde�i la �ntrebarea: "Sunte�i de acord cu opera�iile de m�rire a s�nilor?" cu: A) Da; B) Numai �n caz de absolut� necesitate; C) Nu. Eu am s� �in scorul opiniilor voastre. Tot ce trebuie s� face�i este s� alege�i una dintre op�iunile A, B sau C. Desigur, dac� ave�i �i comentarii, ele sunt binevenite... �i �ncep eu: B... motiva�ia se afl� �n blogul meu. |
||
|
oandree Postat pe 7 Iunie 2008 21:18 |
||
|---|---|---|
| Categoric aleg varianta B:) | ||
|
alexandra06 Postat pe 23 Iunie 2008 19:48 |
||
| Mul�umesc, style06, pentru r�spunsul categoric! Deci, dou� voturi pentru B! | ||
|
|
||
|
oandree Postat pe 24 Iunie 2008 10:23 |
||
scuze am promis de mult timp ca raspund si......am uitat!!!!o fac acum ,daca nu este prea tarziu!!!!raspunsul meu ar fi...............B(doar in caz de necesitate)!!!
|
||
|
mell_30 Postat pe 1 Iulie 2008 23:44 |
||
Mul�umesc, mell! �i eu am promis c� o s�-�i r�spund, chiar am �i c�teva �ntreb�ri... �i-am v�zut �i pozele �i vreau s� te felicit pentru felul de milioane �n care ar��i Deci, 3B... and counting!
|
||
|
oandree Postat pe 4 Iulie 2008 11:17 |
||
| As spune ca exista situatii in care e necesara o asemenea operatie, adica in cazurile de reconstructie a fizicului dupa accidente sau interventii chirurgicale de extirpare. Poate fi necesara in cazuri speciale cand "meseria" o cere, ca formele sa fie cat mai apetisante. Dar se dovedeste ca sunt cazuri multe in care se renunta la implanturile mamare pentru a se reveni la dimensiunile firesti. Fiecare decide ! Doar ca, daca m-ati intreba acum , mi-ar prinde bine un centimetru in plus , ca sa nu mai fiu plata cand stau la plaja, si sa pot purta linistita bluzite vaporoase vara , fara sutiene cu push-up.Stiu ca la varsta mea e ceva neobisnuit , dar tocmai varsta e cauza , adica nu vreau sa arat ca o femeie stafidita , nu inca | ||
|
maria_zada Postat pe 15 Iulie 2008 21:16 |
||
| As mai adauga ca inca nu-mi pot permite asa ceva , deci ramane la stadiu de MOFT ! Fiecare caz e particular si e necesar sa se ia decizia cea mai potrivita . Vreau sa subliniez ca nu e necesara , e doar o corectie estetica . | ||
|
maria_zada Postat pe 15 Iulie 2008 21:28 |
||
A) fiecare e liber sa aleaga ce i se potriveste. Chiar daca nu e necesar dar cineva doreste sa fie mai sexy decat este.. sa o faca.
|
||
|
Postat pe 15 Iulie 2008 22:53 |
||
| si eu dau un A). Operatiile estetice sunt facute pentru a le reda increderea in oameni. fiecare dintre noi are cate un "pitic", care se rezuma la o alta culoare de par, de ochi, gene mai lungi, buze mai voluminoase, abdomen mai plat. daca oricare dintre aceste lucruri te fac sa te simti mai bine, go for it! e viata ta si banii tai ;)) | ||
|
anda_007 Postat pe 17 Iulie 2008 11:43 |
||
|
Mul�umesc mult de comentarii, fetelor! Nu mi-am pus alert� pentru c�nd se posteaz� r�spunsuri �i abia acum le-am v�zut... @maria_zada: nu am �n�eles pentru care dintre variante optezi... PS Am citit comentariul t�u cu sarcinile �i m-am cutremurat. Pe mine m� �ngrozesc confesiunile cu sarcini pierdute, avorturi sau articolele cu copii arunca�i la co� sau l�sa�i s� moar� de foame. Mi se face r�u fizic s� m� g�ndesc la suferin�a acestor fiin�e nevinovate... S�-�i creasc� mari copiii �i s� te bucuri de ei! Dar dup� 3 sarcini �i 3 cezariene e�ti "stafidit�"? Vreau �i eu, c� sunt a�a o pl�cin�ic�... |
||
|
oandree Postat pe 19 Iulie 2008 01:35 |
||
@Hania: Ce spui tu este o pledoarie pentru libertate �i eu sunt pro-libertate �i m� bucur s� v�d cum femeile �i cunosc �i �i cer din ce �n ce mai bine drepturile! Dar m� �nfrico�eaz� g�ndul c� fiica mea va veni peste c��iva ani �i-mi va spune c� vrea s�-�i fac� opera�ie de m�rire a s�nilor ... �i atunci eu ce am s� fac?!? O s�-i zic: "Da, dac� vrei s� fii mai sexy, f�-o!!!"???? Cum adic�, s� �tiu c� trupul c�ruia eu i-am dat via��, pe care l-am �ngrijit �i l-am crescut cu toat� dragostea, nu o mul�ume�te pe fata mea?... sau mai r�u: pe partenerul ei...
|
||
|
oandree Postat pe 19 Iulie 2008 01:49 |
||
@anda_007: C�nd am deschis acest topic, mi-am propus ca s� nu comentez opiniile celor care vor avea bun�-voin�a de a r�spunde �i s� �in doar un scor. Iat�-m� cum nu reu�esc deloc s� m� achit de aceast� datorie "Piticul" despre care vorbeai, nu ar trebui s� ne ia mai degrab� de m�nu�� �i s� ne duc� la psiholog? Pentru c� deja nu mai vorbim de o culoare de p�r sau de gene mai lungi, ci de o manevr� invaziv� asupra corpului... Deci: 2 - A 3 - B o op�iune neclar�...
|
||
|
oandree Postat pe 19 Iulie 2008 02:03 |
||
| Am 48 de ani, 1,52 cm, 43-44 kg, si arat conform celebrei : din spate liceu , din fata...inca nu muzeu, dar ridurile nu le mai pot ascunde chiar asa de usor. | ||
|
maria_zada Postat pe 21 Iulie 2008 21:32 |
||
| varianta "C" ,categoric. intotdeauna vei gasi pe cineva caruia sa-i placa si sanii tai... nu consider ca sanii trebuie sa defineasca o femeie | ||
|
Postat pe 21 Iulie 2008 22:18 |
||
@maria_zada: ce-ar fi dac� ai pune o pozic� mic�, mic�?!? bine, n-ar strica mai multe �i mai mari... eu sunt sincer� �i pot s�-�i zic cum st�m cu "muzeul"... cred c� am riduri de pe la 15 ani �i p�r alb de pe la 20, a�a c�....
|
||
|
oandree Postat pe 22 Iulie 2008 19:36 |
||
aaa... �i tot nu am aflat care dintre cele trei variante de r�spuns este op�iunea ta?!?...
|
||
|
oandree Postat pe 22 Iulie 2008 19:38 |
||
@inocica: Foarte frumos spus: "�ntotdeauna se va g�si cineva care s� te plac� a�a cum e�ti"!... dar dac� tu nu te placi?!? sau dac� ai suferit un accident sau a trebuit s� faci o opera�ie?!? Scor: 2 - A 3 - B 1 - C �i o op�iune neclar�... |
||
|
oandree Postat pe 22 Iulie 2008 19:38 |
||
| Personal, consider ca e optiunea fiecareia, dar aleg B .Poza va fi si ea , cand voi face una mai actuala si prezentabila... | ||
|
maria_zada Postat pe 22 Iulie 2008 22:31 |
||
@maria_zada: Am reu�it s� ob�in promisiunea c� vom vedea poze de-ale tale Sunt cu ochii pe profilul t�u Scor actualizat: 2 - A 4 - B 1 - C O noapte lini�tit�, fetelor! |
||
|
oandree Postat pe 23 Iulie 2008 01:24 |
||
| B categoric | ||
|
witcher Postat pe 30 Iulie 2008 12:29 |
||
| q siguranta aleg varianta B | ||
|
deeaLOVEcata Postat pe 30 Iulie 2008 17:11 |
||
| varianta B... | ||
|
Aleys Postat pe 3 August 2008 22:22 |
||
| varianta c - fiecare e frumos in felul lui si niste tzatzi mai mari nu te fac atragatoare pt f mult timp daca nu ai si altceva de oferit. Se spune ca frumusetea are efect doar primele 5 minute. | ||
|
amme22 Postat pe 3 August 2008 22:29 |
||
| Eu aleg varianta c fara a exclude varianta b.. numai in caz de absoluta necesitate. | ||
|
Postat pe 3 August 2008 22:43 |
||
|
||
|
amme22 Postat pe 3 August 2008 22:44 |
||
| B | ||
|
Kittynelle Postat pe 4 August 2008 00:01 |
||
Eu una nu am nevoie de asa ceva ...dar un raspuns obiectiv este B.
|
||
|
Postat pe 4 August 2008 18:15 |
||
| B. cu siguranta | ||
|
ralukiss Postat pe 4 August 2008 18:28 |
||
| B | ||
|
ancootza Postat pe 18 August 2008 16:48 |
||
| B | ||
|
Postat pe 18 August 2008 20:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Crema antivergeturi eficienta | 2 | De la: kudika226898 4 Decembrie 2011 18:43 |
| ganglioni axiali | 4 | De la: kudika179764 8 Mai 2010 16:11 |
| Pentru fete | 16 | De la: kudika108812 21 Ianuarie 2010 13:31 |
|
|
||
| cel mai bun medic estetician- de rinoplastie | 6 | De la: kudika_1001649 30 Martie 2016 15:20 |
| Constructie unghii false din rasina | 13 | De la: Cassey 13 Mai 2009 18:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.