Mai multe
| as dori sa aflu daca stie careva cat de greu iti gasesti un job ca absolvent de psihologie? as dori sa incep aceasta facultate dar nu stiu daca se merita sau nu? | ||
|
Postat pe 7 Iulie 2008 00:43 |
||
|---|---|---|
| depinde ce specializare vrei sa faci,pt mine ar fii foarte usor sa imi gasesc un job cu facultatea respectiva chiar si in resurse umane.... posibilitati de job bine platit sunt si merita terminata o specializare in domneiu. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Iulie 2008 13:27 |
||
De la: Mary2008, la data 2008-07-07 00:43:15as dori sa aflu daca stie careva cat de greu iti gasesti un job ca absolvent de psihologie? as dori sa incep aceasta facultate dar nu stiu daca se merita sau nu? si eu sunt interesata de acest lucru! si mai ales care sunt oportunitatile dupa ce termini? e de facut facultatea sau masterul? ce poti face cu un master de tipul Educatia adultilor, Negocierea conflictelor dupa ce il termini, daca tu ai alta specializare decat psihologie? |
||
|
|
||
|
Postat pe 7 August 2008 08:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CELULITA SI VERGETURILE | 5 | De la: kudika006344 4 Aprilie 2009 18:58 |
| despre zodyy | 4 | De la: crista_galli 12 Decembrie 2008 15:30 |
| buna(valabil pt cei din brasov) | 2 | De la: clau_laura 11 August 2008 09:32 |
|
|
||
| PRETUL BANILOR... | 4 | De la: concordia 15 Noiembrie 2009 00:38 |
| ID.uri de messenger | 21 | De la: kikimun 29 Septembrie 2009 17:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.