Mai multe
| in zona timpuri noi este cineva care ar dori sa mearga la sala? | ||
|
Andutsa Postat pe 12 Februarie 2009 15:10 |
||
|---|---|---|
| eu merg deja la sala, si chiar e super acolo unde merg. daca mai e cineva din Iasi si vrea sa mearga sa-mi spuna. | ||
|
Lexy87 Postat pe 18 Februarie 2009 11:06 |
||
| in ce zona in titan, ca eu merg la o sala pe la circa 13 de politie | ||
|
|
||
|
janina Postat pe 20 Februarie 2009 07:36 |
||
si eu vreau la sala, locuiesc in Militari, Cora Lujerului.....e cineva aproape de mine?
|
||
|
DreamyAngel Postat pe 20 Februarie 2009 08:30 |
||
De la: janina, la data 2009-02-20 07:36:31in ce zona in titan, ca eu merg la o sala pe la circa 13 de politie Buna! Cred ca pe mine m-ai intrebat! Langa magazinul Titan. Poate mergem impreuna! |
||
|
verrakia Postat pe 20 Februarie 2009 08:32 |
||
de ce sa mergi la sala, cand poate veni sala la tine?! sunt o gramada de fimulete pe youtube cu exercitii...trebuie doar n pic de vointa
|
||
|
maryanaangel Postat pe 20 Februarie 2009 12:17 |
||
|
Si eu imi doresc sa merg la sala. Eu locuiesc in Rahova. La ce sala te-ai gandit sa mergi? |
||
|
robotzik2008 Postat pe 20 Februarie 2009 12:26 |
||
| si eu as vrea sa merg la sala,dar nu stiu oare chiar slabesc?dieta nas vrea sa tin nu ca nas putea dar m un bebelus si mai intai trebuie sa ma ocup de el,si oricum nam bani sami fac eu mancaruri pt dieta.va pup dulce anca | ||
|
anka36 Postat pe 20 Februarie 2009 14:46 |
||
| din suceava este cineva?...chiar as vrea sa merg.. | ||
|
aadelinnne Postat pe 20 Februarie 2009 17:40 |
||
|
Buna! Esti interesat/a sa ai un venit in plus? Daca esti interesata te invit in lumea Avon. Ai parte de multe beneficii, cadouri si procent de 15% pana la 30%. Poti avansa foarte repede in afacerea ta AVON. Astept un mesaj la id-ul crystal_girl5008. Multumesc!
|
||
|
arynaaa Postat pe 20 Februarie 2009 20:51 |
||
bravo!!! E super ideea ta....pacat ca eu sunt din Otopeni....ca si eu vreau sa fac miscare,as alerga in fiecare seara,dar nu am cu cine,nu neaparat din cauza kg..dar imi place ffff mult sportul..mai fac acasa exercitii,dar nu am chef singura...si mai sunt si obosita,muncesc o sapt de la 8-18 si o sapt de la 11-20 si nu ma pot obijniu deloc cu programul asta.Si eu stau numai la birou,atatea ore...ni cand ajungi acasa,nu.ti doresti decat sa stai in pat sa te odihnesti.eu alergam in fiecare seara(aproape) cu rolele si e super.respiri mai bn,te trezesti mai usor,ti se face sete si bei multa apa cand ajungi acasa,pt cei care nu consuma cata apa este nevoie....toate astea,doar cu sport.Si eu am tinut multe regimuri pana acum,dar nu am reusit sa slabesc cum imi doresc,dar cand faceam sport o sapt si imi faceam si masaj la burta,chiar aveam rezultate..dar dupa cum spuneam,ai nevoie de cineva care sa.ti dea un impuls,sa ai pe cineva ca tine!Eu nu am nici o prietena care sa.i placa sportul....zici ca sunt babaciuni...
|
||
|
myky_nyky_29 Postat pe 23 Februarie 2009 22:51 |
||
De la: anka36, la data 2009-02-20 14:46:03si eu as vrea sa merg la sala,dar nu stiu oare chiar slabesc?dieta nas vrea sa tin nu ca nas putea dar m un bebelus si mai intai trebuie sa ma ocup de el,si oricum nam bani sami fac eu mancaruri pt dieta.va pup dulce anca nu-ti trebuie bani ca sa tii o dieta sanatoasa am o prietena cu un bebelus de 6 luni si uite cam ce dieta tine ea: fara paine alba si cartofi, fara zahar, toate carnurile trebuiesc facute ori la gratar ori la cuptor (interzis prajit), lactate degresate (sunt mai ieftine decat cele cu continut ridicat de grasime), legumele fierte (alapteaza), multa apa, nimic acidulat, multe supe, ciorbe. Fructe nu prea mananca din cauza celui mic. Efortul fizic te slabeste in mod sigur, ai putea incerca dansul, caci nu este atat de solicitant (cel putin la inceput) sau pilates (dar salile la care se face pilates sunt un pic mai scumpe). |
||
|
kitty_krieger Postat pe 23 Februarie 2009 23:42 |
||
De la: wwwwwwwwwww, la data 2008-09-28 10:03:05daca erai din Constanta veneam eu cu tine....si eu vreau sa merg dar nu am cu cine o constanteanca de a mea
|
||
|
ETE_EU Postat pe 23 Februarie 2009 23:46 |
||
De la: nicoletanicolescu, la data 2008-08-18 10:39:21de cand ma stiu am o problema cu kilogramele in plus(nu e singura insa te poti duce si singura prima data.sigur vei intalni multe fete acolo cu care te vei imprieteni si apoi poate ve-ti merge impreuna la antrenamente
|
||
|
ETE_EU Postat pe 23 Februarie 2009 23:50 |
||
| eu sunt din militari si merg la sala la free.attitude, de 3 luni si chiar se vad rezultate am slabit 6 kg , antrenorii sunt super , va recomand cu caldura aceasta sala www.free attitude, ro , pupiki | ||
|
brunetik_crysa Postat pe 4 Martie 2009 16:42 |
||
eu stau in titan daca vrei mergem impreuna la piata la salajan sunt vre-o 2 sali si la circa 13 mai este una asa ca hai sa facem sport
|
||
|
danutza222 Postat pe 16 Martie 2009 09:28 |
||
| in bucuresti in zona obor mai exact langa scoala 307 merge cineva ? tocmai mi-am facut abonament si ar fi mai fun sa merg cu cineva :D | ||
|
priest Postat pe 24 Martie 2009 16:41 |
||
De la: nicoletanicolescu, la data 2008-08-18 10:39:21de cand ma stiu am o problema cu kilogramele in plus(nu e singura insa |
||
|
Gazelle Postat pe 31 Martie 2009 22:45 |
||
| Ti-e rusine sa mergi singura sau nu vrei din cauza orei tarzii? Eu una sunt o fata foarte rusinoasa si cu toate astea mi-am luat inima-n dinti si am mers singura la sala si nu in romania, ci-n brazilia. la inceput mi-a fost f rusine dar apoi m-am obisnuit. | ||
|
Gazelle Postat pe 31 Martie 2009 22:47 |
||
| Lujeruluuuui....eu Gorjuluuuuuuuuuiiiiiii...HAI! | ||
|
nicoletanicolescu Postat pe 1 Aprilie 2009 16:50 |
||
De la: Lexy87, la data 2009-02-18 11:06:23eu merg deja la sala, si chiar e super acolo unde merg. daca mai e cineva din Iasi si vrea sa mearga sa-mi spuna. Unde mergi? Este și step dance acolo? |
||
|
Postat pe 28 Aprilie 2009 21:41 |
||
De la: Mel0dy, la data 2009-04-28 21:41:13De la: Lexy87, la data 2009-02-18 11:06:23eu merg deja la sala, si chiar e super acolo unde merg. daca mai e cineva din Iasi si vrea sa mearga sa-mi spuna. nu, e o sala destul de micutza, vizavi de siraj. D&C se numeste sau ceva de genu. dar aparatele sunt mai noi si mai performante decat la alte sali. |
||
|
Lexy87 Postat pe 29 Aprilie 2009 15:36 |
||
| :) ce bine k a deschis cineva sub asta:P . Si eu vreau la sala si nu am cu cine :( si vroiam la Sir chiar dak este departe de mine am auzit mai multe persoane care au slabit mergand la sala la Sir.....dak te decizi sa mergi te rog din suflet da-mi si mie un mesaj pt.k si eu vreau dar nu am cu cine :( si am aproximativ acelasi program k si u , de la 6-15 :( | ||
|
sweetangel_emy Postat pe 24 Mai 2009 18:59 |
||
|
de ce nu incerci ceva in aer liber?acum ca e frumoasa vremea..poate un tenis ,volei ? esti entuziasmat la inceput in privinta meersului la sala,dar apoi o sa ti se para plictisitor.mie asa mi se intampla.. |
||
|
MadaIry Postat pe 24 Mai 2009 22:00 |
||
cel mai bine e sa alergi in parc ...de 5 sau 6 ori pe sapataman ,intr-un ritm constant cam 30 minute fara oprire si sa te ridici de la masa nesatula ...si o sa vezi rezultatele
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 25 Mai 2009 00:04 |
||
| si eu vrea tot in aer liber, volei, baschet , tenis de masa..abia astept..mai trag de prietenu' meu, la baschet, dar nu prea reusesc, e lenes. nu vreau nici departe de casa, adica autogara militari. hai fetelor.. e cereva interesata , chiar daca suntem doar 2 ...e suficient !! :) | ||
|
a_delade Postat pe 21 Iunie 2009 20:48 |
||
|
Cu ocazia deschiderii salii de aerobic destinata exclusiv femeilor, EXPERT WORKOUT, va invitam sa participati sambata, 15 august, incepand cu ora 17.00, la un program special de KANGOO JUMPS, alaturi de Kinga Sebestyen si echipa sa! Intrarea gratuita iar locurile sunt limitate in functie de numarul de ghete. PENTRU REZERVARI SI DETALII http://www.expertworkout.ro/ |
||
|
mykj Postat pe 5 August 2009 22:30 |
||
| in Colentina. e ok? dar in fiecare zi..te bagi?? | ||
|
gelucars_yaoo_com Postat pe 25 Septembrie 2009 12:06 |
||
De la: gelucars_yaoo_com, la data 2009-09-25 12:06:29in Colentina. e ok? dar in fiecare zi..te bagi?? Colentina? Pe unde vine...? Si ... trebuie sa-ti schimbi ''poza''! Musai! Si ar mai trebui sa am si timp Luni - cursuri sau Qigong+Karate/Jujitsu; Marti - Yogilates (Lic.Lazar?); Miercuri - urmeaza sa incep iar Jujitsu; Joi - Yogilates; Vineri (adica astazi) - Qigong+Karate - Asta este/va fi programul de seara se pare.Imi mai ramane Week-End-ul pentru un curs de DANS! La care NU am sa ma duc, caci m-am saturat anul trecut, am dansat doar cu fete (sau eu pe post de baiat caci fiind inalta ...) Scuze dar n-am decat week-endul
|
||
|
Simply_i Postat pe 25 Septembrie 2009 14:21 |
||
buna, si eu vreau sa merg la sala si nu am cu cine...eu as vrea in zona Rahova, City mall...daca e cineva care doreste id ul meu de mess:creatoarea, sunt o fire sociabila si prietenoasa.
|
||
|
gabriella_85 Postat pe 27 Septembrie 2009 16:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ziua Sportului la Zalau | 1 | De la: cap_pupacios 6 Aprilie 2011 16:47 |
| Vreau sa merg la sala, nu am cu cine....haideti fetelor, cine ma ajuta? | 70 | De la: SERPICO 20 Ianuarie 2012 15:40 |
| antrenor judo | 1 | De la: kudika_962517 6 Mai 2014 17:20 |
|
|
||
| aerobic | 4 | De la: kudika112115 28 Ianuarie 2010 11:44 |
| chiar si pe strada, alergand... | 2 | De la: Kavasaki 27 Ianuarie 2011 14:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.