Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-09 09:42:00
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 09:22:05Oy na,cum?Sunt nevazut?Am dat o vizita la o d-na wolfy sa-i mai explic cum sta treaba
Buna dim!Sunt punctual,ce faceti voi

Buna dimineata...Cat despre d-na wolfy..nu ai nici o sansa sa o scoti din ale ei...Am incercat sa ii spun punctul meu de vedere dar nu ai cu cine sta de vb >>Si ea si kathara sau cum ii spune...Nu cred.............Nu merita sa vb despre ele....

Observat si eu.Mai bine nu mai intru ma rezum aici dar imi este ciuda stiu ca unuii musulmani suntem rai dar unii suntem buni.Cum ar fi acum sa spun crestinele si romancele sun rele pentru ce a facut sotia mea.Este un caz la fel si la noi.Si ca sa spun secret daca o sa ma insor ma casatoresc tot cu o crestina si sa fie tot romanca.Ca asa vreau eu. pentru voi o cafea

Postat pe 9 Octombrie 2008 09:46
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 09:37:37De acord. VREAU SA IMI CER SCUZE FAT ADE VOI DACA CITITI UN TOPIC SI VEDETI LIMBAJUM MEU DAR NU MA POT ABTINE :( CATEVA "doamne" care dau dovada de masterate si doctorate.Scusele mele penttru cum am vorbit acolo.

Khaled, nu merita sa le dai atentie sau sa le explici ceva. Genul acesta de oameni, care nu respecta religia sau obiceiurile altora, inseamna ca nu se respecta pe ei insisi. In primul rand, ar trebui sa ne gandim ca toti suntem oameni si doar faptele vorbesc pentru noi. SI ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT.
Asa ca eu iti sugerez sa le ignori pe cele despre care vorbeai.
Maktub_16
Postat pe 9 Octombrie 2008 09:48
Da.Dar voi asa de dimineata munciti? SI unde e restul.Tunnel nu esti?

Postat pe 9 Octombrie 2008 09:52
Buna dimineata tuturor! Pot sa primesc si eu o cafelutza? Ca tare as bea una, dar n-am cu cine...
Lucia1971
Postat pe 9 Octombrie 2008 09:55
Una de la mine Lucia

Postat pe 9 Octombrie 2008 09:59
buna dimineata tuturor .vreau si eu o cafeluta,va rog .si poate niste lamai sa-mi treaca greata Dumnezeule mare ce mi-a fost dat sa citesc in dimineata asta,ce-au putut sa-mi vada ochii
Malak
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:05
Nu pot sa cred! Trag chiulul 2 zile si stau o ora juma' sa citesc cine ce a mai spus ... Of!!

Acum, buna dimineatza! La toata lumea ... Eu dau o cafea ...

Bine ai venit, Lucia, Amr ...

Pt. fetele racite care nu pot sa fumeze ... Ma gandesc la voi cand fumez - ca eu fumez si cand de-abia pot sa mai vorbesc ...

In rest ... Ceai, fetelor (si baietilor)! Va dau de vanilie - un deliciu !
catalinaOlo
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:08
De la: Malak, la data 2008-10-09 10:05:07buna dimineata tuturor .vreau si eu o cafeluta,va rog .si poate niste lamai sa-mi treaca greata Dumnezeula mare ce mi-a fost dat sa citesc in dimineata asta,ce-au putut sa-mi vada ochii

Cred ca ai citit ce am scris eu :( Imi pare rau sincer am avut o iesire de nervi
sa ma scuzi

Postat pe 9 Octombrie 2008 10:09
De la: Malak, la data 2008-10-09 10:05:07buna dimineata tuturor .vreau si eu o cafeluta,va rog .si poate niste lamai sa-mi treaca greata Dumnezeule mare ce mi-a fost dat sa citesc in dimineata asta,ce-au putut sa-mi vada ochii

Ce ai citit, Malak?
catalinaOlo
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:09

Buna, dragilor! Foarte frumos topicul vostru!
Imi place si as vrea sa sa imi beau si eu cafeaua cu voi dimineata, daca imi permiteti!
Pupici!
Aynil
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:10
multumesc frumos! E delicioasa!
glitter-graphics.com
Lucia1971
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:10
Haideti sa lasam supararile si nervii de-o parte si sa bem o cafea sau un ceai linistiti.
multumesc pentru urare Catalina, iar tu, Enta, lasa-i incolo de nervi ca nu-si au rostul. Mai bine aprinde-ti o tigara, bea o cafea buna si mergi mai departe. E asa de bine cand poti sa faci haz de necaz!
Lucia1971
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:14
Dau si io prajiturele cu ciocolata, daca ma primiti!
Aynil
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:14
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 09:22:05Oy na,cum?Sunt nevazut?Am dat o vizita la o d-na wolfy sa-i mai explic cum sta treaba

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa tututoooooooooooooorrrrrrrrrrr!!!
M-am trezit mai obosita decat m-am culcat aseara!!!!
miniblu
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:15
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 09:46:28
De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-09 09:42:00

Buna dimineata...Cat despre d-na wolfy..nu ai nici o sansa sa o scoti din ale ei...Am incercat sa ii spun punctul meu de vedere dar nu ai cu cine sta de vb >>Si ea si kathara sau cum ii spune...Nu cred.............Nu merita sa vb despre ele....

Observat si eu.Mai bine nu mai intru ma rezum aici dar imi este ciuda stiu ca unuii musulmani suntem rai dar unii suntem buni.Cum ar fi acum sa spun crestinele si romancele sun rele pentru ce a facut sotia mea.Este un caz la fel si la noi.Si ca sa spun secret daca o sa ma insor ma casatoresc tot cu o crestina si sa fie tot romanca.Ca asa vreau eu. pentru voi o cafea

Felicitari pentru punctul tau de vedere!
miniblu
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:17
Iti da tarcoale gripa?
Lucia1971
De la: Maktub_16, la data 2008-10-09 09:48:49
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 09:37:37De acord. VREAU SA IMI CER SCUZE FAT ADE VOI DACA CITITI UN TOPIC SI VEDETI LIMBAJUM MEU DAR NU MA POT ABTINE :( CATEVA "doamne" care dau dovada de masterate si doctorate.Scusele mele penttru cum am vorbit acolo.

Khaled, nu merita sa le dai atentie sau sa le explici ceva. Genul acesta de oameni, care nu respecta religia sau obiceiurile altora, inseamna ca nu se respecta pe ei insisi. In primul rand, ar trebui sa ne gandim ca toti suntem oameni si doar faptele vorbesc pentru noi. SI ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT.
Asa ca eu iti sugerez sa le ignori pe cele despre care vorbeai.

Sunt total de acord
miniblu
Nu sunt nervos deloc.Rar ma enervez si atunci ma tine 10 minute si trece. Cred ca ma ia o receala ca ma doare gatul,a fost cam frig azi noapte la noi si am ajuns acasa la 6 .Cumnata mea a nascut o fetita.Care va fi ortodoxa contra religiei musulmane .Si noi familia suntem de acord,sanatate sa fie.
Si acum ma fac ca muncesc
Tunel tot nu esti?(acum chiar ca am inebunit si eu

Postat pe 9 Octombrie 2008 10:19
De la: Aynil, la data 2008-10-09 10:14:41Dau si io prajiturele cu ciocolata, daca ma primiti!

Cu drag
miniblu
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:20
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 10:09:17
De la: Malak, la data 2008-10-09 10:05:07buna dimineata tuturor .vreau si eu o cafeluta,va rog .si poate niste lamai sa-mi treaca greata Dumnezeula mare ce mi-a fost dat sa citesc in dimineata asta,ce-au putut sa-mi vada ochii

Cred ca ai citit ce am scris eu :( Imi pare rau sincer am avut o iesire de nervi
sa ma scuzi

Dragule, nu era vb de ce ai scris tu . Ma socheaza intoleranta unor persoane de pe acest forum,ma socheaza faptul ca refuza cu desavarsire sa accepte alte pareri decat ale lor,jignesc (NU!!! jicnesc cum s-a exprimat o mare doamna/domnisoara care de altfel se pretinde a fi cea mai culta,cea mai ....totul la superlativ) in stanga si-n dreapta si apoi se mira cand li se raspunde cu aceeasi moneda.As putea continua cu exemplele pana.....dar unii dintre noi mai si muncesc.Nu stau toata ziua sa frec menta(aici ma refer strict la mine,ca ma astept sa fiu corectata ca nu stiu sa fac acorduri) pe forumuri si sa arunc cu noroi in stanga si-n dreapta .
Malak
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:20
De la: Malak, la data 2008-10-09 10:20:53
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 10:09:17

sa ma scuzi

Dragule, nu era vb de ce ai scris tu . Ma socheaza intoleranta unor persoane de pe acest forum,ma socheaza faptul ca refuza cu desavarsire sa accepte alte pareri decat ale lor,jignesc (NU!!! jicnesc cum s-a exprimat o mare doamna/domnisoara care de altfel se pretinde a fi cea mai culta,cea mai ....totul la superlativ) in stanga si-n dreapta si apoi se mira cand li se raspunde cu aceeasi moneda.As putea continua cu exemplele pana.....dar unii dintre noi mai si muncesc.Nu stau toata ziua sa frec menta(aici ma refer strict la mine,ca ma astept sa fiu corectata ca nu stiu sa fac acorduri) pe forumuri si sa arunc cu noroi in stanga si-n dreapta .

Draga Malak...ca foarte bine zici!
Din pacate, nivelul de toleranta are legatura cu nivelul educatiei, al inteligentei si al intelepciunii. Spun din pacate pt ca...societatea romaneasca este una de "tranzitie" din toate punctele de vedere
miniblu
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:23
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 10:19:58.Cumnata mea a nascut o fetita.

sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa
Malak
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:24
De la: Malak, la data 2008-10-09 10:24:29
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 10:19:58.Cumnata mea a nascut o fetita.

Felicitari !
Sa fie sanatosi si sa se bucure de ea!!!
miniblu
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:26
Si la noi sunt care accepta ortodoxismul si care nu .Depinde si de educatia de acasa,de cat de deschisi sunt la minte de cat cerceteaza.Asa cum am spus suntem 4 frati baieti casatoriti cu 4 ortodoxe neconvertite.Ele traiesc prin diferite colturi ale lumii numai una e in Cairo si locuiesc in aceeasi caldire cu parintii mei musulmani.Niciodata ai mei nu au juecat-o dupe religia ei iar acu fetita va fi ortodoxa ca asa au considerat ei.Aoleu doamne daca toti am fi asa tampiti si daca as fi fost si eu si ai mei jur pe mine ca eu singur m-as fi sinucis.

Postat pe 9 Octombrie 2008 10:27
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 10:27:34Si la noi sunt care accepta ortodoxismul si care nu .Depinde si de educatia de acasa,de cat de deschisi sunt la minte de cat cerceteaza.Asa cum am spus suntem 4 frati baieti casatoriti cu 4 ortodoxe neconvertite.Ele traiesc prin diferite colturi ale lumii numai una e in Cairo si locuiesc in aceeasi caldire cu parintii mei musulmani.Niciodata ai mei nu au juecat-o dupe religia ei iar acu fetita va fi ortodoxa ca asa au considerat ei.Aoleu doamne daca toti am fi asa tampiti si daca as fi fost si eu si ai mei jur pe mine ca eu singur m-as fi sinucis.

miniblu
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:29
Multumim Si familile voastre la fel

Postat pe 9 Octombrie 2008 10:29
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 09:52:22Da.Dar voi asa de dimineata munciti? SI unde e restul.Tunnel nu esti?

Suntem la munca, majoritatea...Si ca sa iti spun un mic secret...Profit ca sunt singura in birou sa va tin putina companie
sun_shine
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:30
De la: enta_el_ghaly, la data 2008-10-09 10:29:52Multumim Si familile voastre la fel

Multumim pentru urari!
Si pentru floare! Este superba!
miniblu
Postat pe 9 Octombrie 2008 10:32
De la: Malak, la data 2008-10-09 10:24:29

Sa iti traiasca nepotica...Doamne sunt minunati bebeii...Nimic nu este mai frumos ca venirea pe lume a unui pui de om....Felicitari si sa te bucuri de ea...
sun_shine
Felicitari pentru bebelusa! Sa va traiasca, sa creasca mare, frumoasa si mai ales sanatoasa!
Lucia1971

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog frumos dati mi un vot 1 De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51
VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! 9 De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13
Cafeneaua lui Femeie_Sabina 281 De la: Pisoiu3 5 Martie 2010 09:04
intrebare 11 De la: mitura 20 Noiembrie 2009 23:46
Plec in Vama Veche cu cortu' 7 De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06