Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: mari58, la data 2008-11-09 18:36:01aha ,daaaaaaaaaa,a fost frumos asai,leai pupat unde??????????va cint un pic ok:cum trece floarea de tei viataaa,viataaaaa,asa se duc anii mei,mai stai cu mine la ghivan viata,viata,si mai dai barem vreun an,sa fac tot ce nam facut fiinca prea iute ai trecutttttttttt

mari-cucu......sa fii fericita si iubita....dar nu in ultimul rand sanatate multa ca-i mai buna ca toate ... :sml-

love0038:
mafia_nrr1
Postat pe 9 Noiembrie 2008 18:38
Buna seara, buna seara! Se vede ca e duminica seara... Nimeni in cafenea... Sa aveti o noapte frumoasa si o saptamana plina de tot ceea ce va doriti voi.
Lucia1971
Postat pe 9 Noiembrie 2008 22:05
neata , m-am trezit dar nush cat o sa stau ca la cat le-am plimbat pe fete azi numai picioarele mele stiu
Mafia
etta
mari
lucia
Mai e cineva ? ca pe truli ,ema,sheeva,sultanul si a lui familie minunata i-am pupat deja in realitate asa ca nu-i mai pup
iris_4_ever
Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:16
Deci v-ati destrabalat azi... Hmmmmmmmmm... Bravo voua!
Lucia1971
Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:23
Pup si eu fetele inainte de culcare si nu numai.
O noapte frumoasa si odihnitoare sa aveti, cu vise placute si pernute moi moi.
Pupici
sheeva
Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:31
ne-am destrabalat
ma bag si io la somn acush ca ochii mei din caprui au devenit rosii
pupici celor care mai bantuie pe aici
iris_4_ever
Postat pe 9 Noiembrie 2008 23:44
buna seara! acum am ajuns si eu acasa, la suceava, obosita...indata ma bag la somn, dar nu inainte de a va saluta pe toti...si sa va multumesc din suflet pentru bucuria de a va cunoaste si de a petrece clipe minunate langa voi! m-am intors acasa cu sufletul plin de bucurie si cu dorinta de a va revedea! pupici sultanului nostru drag si tanticai si lui albinel (care bietul se simtea rau, dar vitejeste a indurat totul), emei, lui iris, sheeva ca dragi imi sunteti si mi-ati ramas in suflet! si tuturor celorlalti
lucia nu am mai vb de mult timp
laura sper sa te intorci printre noi ca mi-e dor de tine
mafiuta
ca ai o voce tare scumpica
etta data viitoare nu mai ratam intalnirea
crista
vas
si sper ca nu am uitat pe cineva!
noapte buna!
Lulli
Postat pe 10 Noiembrie 2008 00:00
Vai pupici tuturor Eu am fost in vizita azi la o buna prietena de-a mea care are o fetita adorabila de 11 luni.
Cu greu m-am desprins din bratele ei.....

Postat pe 10 Noiembrie 2008 00:26
Neata, luni dimineata
In fine, cafeluta de la mine si sa aveti un inceput de saptamana usor si linistit.
sheeva
Postat pe 10 Noiembrie 2008 08:16
'neata!
am intrat sa va salut.........dar cum vad ca nimanui nu i-a fost dor de mine weekendul asta.........fug la servici.............
sa aveti o saptamana minunata
dienuta_nou
Postat pe 10 Noiembrie 2008 08:53
neata!
ce faceti dragii mei?
vreau si eu o cafeluta!!!
iar e luni, si e asa de frig!!!
vreau acasa, la caldurica, in pat, la nani!!!
betterrr
Postat pe 10 Noiembrie 2008 08:57
buna dimineata lume!!!!
chiar daca e luni si mergem la servici asa parca impinsi de un duldozer din spate, trezirea!!!cafeluta cine o serveste cu mine?
va pupacesc pe toti, toti!
Lulli
Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:34
De la: dienuta_nou, la data 2008-11-10 08:53:16'neata!
am intrat sa va salut.........dar cum vad ca nimanui nu i-a fost dor de mine weekendul asta.........fug la servici.............

cum poti spune ca nu i-a fost dor nimanui de tine?! mie!
Lulli
Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:36
eu va pupacesc dulce!
am plecat la treaba!
sa aveti o zi buna dragii mei.
betterrr
Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:38
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-09 17:50:33
De la: etta, la data 2008-11-09 15:09:06 salve !!!....am trecut sa va salut si sa va urez o duminica frumoasa,atat cat mai e !!!......pupici......

Loveliness,concediu placut !!!.....si sa te gandesti si la noi cand vei fi pe acolo !!!!.......

aaaaaaaaa.....am vb. la tf. cu Luliiiiiiiiiiii......ca am ratat-o personal ,de data asta !!!......... ....dar data viitoare nu mai scapa !!!!.......

sorooooooo.....pentru tine special.......

ptiuuuu..am vorbit cu sultanul la telefon si ce credeti??? avea 6 cadane cu el..si bineinteles ca am vorbit cu toate ....

sultane pentru tine si cadanele care sunt cu tine....

BUNA DIMINEATA VOUA !!!!
SA AVETI O SAPTAMANA ,ASA CUM V-O DORITI !!
mafia..,iti multumesc pt telefon in numele tuturor !!!
si iti intorc pupicii, inzeciti..

Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:41
De la: voicu_monca2001, la data 2008-11-09 18:35:30Seara buna la toata lumea...
Am trecut un pic pe aici sa va mai vad si sa va urez o saptamana cat mai usoara.
ooooooooofffffffffffffff luni again
urasc ziua asta mai ales acum ca am o turma de treaba

Sultane numai bine tie si familiei tale si ai grija ca si pana acum de cadanele tale,,
pupicuri multe pt toata lumea

multumesc monica..,voi avea grija de cadanele mele...!!
pupici si voua !!
speciali pt zana ta !!

Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:45
De la: Luli2, la data 2008-11-10 09:36:01
De la: dienuta_nou, la data 2008-11-10 08:53:16'neata!

cum poti spune ca nu i-a fost dor nimanui de tine?! mie!

si noua..!!
de tine si de voi...

va las dragelor si va doresc o zi frumoasa..!!
voi merge cu bebelul ,la un control ..
pupici de la noi

Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:49
Buna dimineata si din partea mea!
Lucia1971
Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:06
buna dimineata luci!
Lulli
Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:16
deci aici ai vreme sa ma saluti, da' pe mess esti bussy... Ei, ei, ce bataita meriti tu, Luli Truli!!!
Lucia1971
Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:49
ziua buna dragii mei.....va doresc o saptamana placuta si linistita.....

o cafeluta beau si eu..sau sunt singurica...???

mafia_nrr1
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:27
si eu o cafea

Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:28
ziua buna mafiuto azi o sa-ti tin eu companie la o cafea daca nu-i cu suparare

o saptamana placuta si linistita urez si eu la toata lumea si plina dar plina de
donttouch
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:30
salutare dragilor!!!!.....uite ca va tin si io companie......aveti de la mine cafeluta fierbinte si mica pentru baieti siiiiii....stiti voi.......pentru fete !!!!!......

impreuna cu dragostea mea si cu pupiceii obisnuiti......
etta
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:38
De la: donttouch, la data 2008-11-10 12:30:22ziua buna mafiuto azi o sa-ti tin eu companie la o cafea daca nu-i cu suparare

o saptamana placuta si linistita urez si eu la toata lumea si plina dar plina de

mersi donttouch.......sa ma supar..hm..placerea este de partea mea ....
mafia_nrr1
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:40
etta...bine ai venit mai..cu cafeluta ta.....ca deh..nu am baut pana la ora asta deci ....cu cea mai mare placere o savurez ....
mafia_nrr1
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:47
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-10 12:47:12etta...bine ai venit mai..cu cafeluta ta.....ca deh..nu am baut pana la ora asta deci ....cu cea mai mare placere o savurez ....

sorooooo......sa ai pofta !!!!.......si placere !!!..... .....

si pentru tine special.....
etta
Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:00
De la: donttouch, la data 2008-11-10 12:30:22ziua buna mafiuto azi o sa-ti tin eu companie la o cafea daca nu-i cu suparare

mi-am luat pupicul de la bodyguardul meu,daca nu e cu suparare !!!.......si ofer la schimb astia....... ......pardon,astia..... ......
etta
Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:03
va salut si pe voi mafia ,PERVERSA,donttouch si pe toate celelalte..!!

dragelor si dragilor..,sunt fff trist in urma unei discutii pe mes...,cu o persoana la care am tinut extrem de mult !!si voi toti stiti asta..(pt care am varsat lacrimi multe)

nu am crezut vreodata ,ca pot sa fiu acuzat de santaj,de telefoane cu amenintari..!!
eu stef80.., sunt cel care ma stiti,cu sufletul, familia si saracia mea...
nu m-am sfiit vreodata sa vi le prezit..!!

descopar ca mai multe persoane,ma urasc...
ele nu au fost definite...

vreau sa fie clar un lucru :

NU dusmanesc pe ancuta,pe deiuta,pe france si nici chiar pe micutu...
caruia dupa cate mi-a facut,nu l-am sters din lista de prieteni de pe mes,nu i-am vazut pozele de la profil si nu i-am dat nici un telefon..
NU AM NIMIC, CU CEI CE NU MA ACCEPTA ...
NU AM AVUT RELATII CU CEI DIN HAREM ,DECAT DE PRIETENIE SI NU ASA CUM SE BANUIE...
NU AM DAT TELEFOANE NIMANUI DE AMENINTARE ,ASA CUM MI SE SPUNE IN FATA CA AS FI FACUT SI NU DE CATRE (miha16 sau de sora laura)....
NU AS FACE ASTA VREODATA SI DACA AS AVEA CEVA CU CINEVA ANUME, PREFER SA-I SPUN IN FATA..

SE LUCREAZA MULT LA IMAGINEA MEA...
SA LE FIE DE BINE SI LE DORESC SUCCES,DESI STIU CA NU AU..

pt ca eu stef80 ,sunt eu si voi ramane asa cum sunt ,indiferent ca unora(repet cateva persoane) nu le convine persoana mea..

Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:16
stef, stef! lasa gura lumii sa vorbeasca, noi toti stim cum esti tu! si te placem asa cum esti!
Lulli
Postat pe 10 Noiembrie 2008 13:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cabinet 7 De la: Lucia38 10 Noiembrie 2009 10:49
Craciunul!!! 4 De la: adaeva 19 Decembrie 2009 14:37
Polemici fel de fel... 9 De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53
despre mine 30 De la: pamela_1 20 Martie 2009 12:52
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot 4 De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19