Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: _oktober_, la data 2011-04-14 09:50:14Buna dimineata
Eu una nu plec din cafenea....pana nu o inchide Luci ..doar pt ca unii nu s-au putut abtine sa se dea intr-un spectacol deranjant aici nu o voi abandona pe Luci..PUNCT

Cine imi da o cafea? Daca am ramas singura...fac eu...poate reusesc sa va atrag inapoi cu aroma

buna dimineata okto.
prefer sa-mi beau cafeaua intr-o atmosfera vesela, relaxanta.
viata e prea frumoasa si scurta
a pleca de aici nu inseamna a abandona patroana, numai ca nu mai este acelasi spirit de altadata.
geo_refinantat
Postat pe 14 Aprilie 2011 09:58
De la: ad__83, la data 2011-04-14 09:51:43
Eu una nu plec din cafenea....pana nu o inchide Luci ..doar pt ca unii nu s-au putut abtine sa se dea intr-un spectacol deranjant aici nu o voi abandona pe Luci..PUNCT

Cine imi da o cafea? Daca am ramas singura...fac eu...poate reusesc sa va atrag inapoi cu aroma

o dau eu... imi erai datoare cu matza

neata Ad...nu am matza..a fugit ..cred ca a fugit cu motanul vecinei pe care il cheama Michael

un pui de curca nu te intereseaza? am 7....desi piticot nu te lasa sa te epropii de ele...le iubeste la nebunie..pt iepuras am vb sa facem cadou copiilor doi iepurasi adevarati

uite o cafeluta de la mine
_oktober_
Postat pe 14 Aprilie 2011 09:59
De la: geo_refinantat, la data 2011-04-14 09:58:19

buna dimineata okto.
a pleca de aici nu inseamna a abandona patroana, numai ca nu mai este acelasi spirit de altadata.

mda...sa fugim si sa abandonam tot...ca nu ne mai place..pt unii poate fi o optiune...ft bine...eu nu fug...nu0mi place atmosfera dar voi face tot ce pot ca sa o schimb
neata geo..cafea?
_oktober_
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:01
De la: _oktober_, la data 2011-04-14 09:59:16
De la: ad__83, la data 2011-04-14 09:51:43

o dau eu... imi erai datoare cu matza

neata Ad...nu am matza..a fugit ..cred ca a fugit cu motanul vecinei pe care il cheama Michael

un pui de curca nu te intereseaza? am 7....desi piticot nu te lasa sa te epropii de ele...le iubeste la nebunie..pt iepuras am vb sa facem cadou copiilor doi iepurasi adevarati

uite o cafeluta de la mine

nu vreau puiutzul merci ca il mamanca rotwailerul meu....
ad__83
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:04
buna dimineata... eu ma intreb oare cine a stricat cu adevarat cafeneaua din cate imi amintesc atunci cand mi-am facut eu cont si am inceput sa intru in cafenea , era o atmosfera super , si tot asa a fost pana acum vreo 2-3 saptamani de cand o tineti langa cu acelasi subiect hai sa va chis in freza daca mai sunteti asa ursuzi si nu va potoliti, aici e loc de baut , nu de altceva zi frumoasa la toata lumea
bombonik_babardik
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:09
neatza !!
kinki1
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:12
De la: _oktober_, la data 2011-04-14 10:01:39

buna dimineata okto.

mda...sa fugim si sa abandonam tot...ca nu ne mai place..pt unii poate fi o optiune...ft bine...eu nu fug...nu0mi place atmosfera dar voi face tot ce pot ca sa o schimb
neata geo..cafea?
de ce sa fugim okto ia sa vezi tu cum ademenim noi clientii am de gand sa fac o praji praji cu visine azi ,tu faci o cafeluta buna, tare si lunga si-o mai veni care cumva cineva cu ceva bun de pe acasa... tre' sa iasa paranghelie mare
bombonik_babardik
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:13
No,acum va las...daca pt sedinta de ieri nu m-am putut pregati..am creat o diversiune si am scapat...seful a uitat complet de hartiile mele in furtuna de discutii care s-a creat...m-am batut singura pe umar dar acum chiar trebuie sa ma apuc de treaba...ne vedem mai incolo..va pupic
_oktober_
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:14
De la: babyboomboom, la data 2011-04-14 10:09:47buna dimineata... eu ma intreb oare cine a stricat cu adevarat cafeneaua din cate imi amintesc atunci cand mi-am facut eu cont si am inceput sa intru in cafenea , era o atmosfera super , si tot asa a fost pana acum vreo 2-3 saptamani de cand o tineti langa cu acelasi subiect hai sa va chis in freza daca mai sunteti asa ursuzi si nu va potoliti, aici e loc de baut , nu de altceva zi frumoasa la toata lumea

hai sa va chis in freza

ad__83
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:15
De la: _oktober_, la data 2011-04-14 10:14:42No,acum va las...daca pt sedinta de ieri nu m-am putut pregati..am creat o diversiune si am scapat...seful a uitat complet de hartiile mele in furtuna de discutii care s-a creat...m-am batut singura pe umar dar acum chiar trebuie sa ma apuc de treaba...ne vedem mai incolo..va pupic

spor...
ad__83
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:16
De la: ad__83, la data 2011-04-14 10:15:28
De la: babyboomboom, la data 2011-04-14 10:09:47buna dimineata... eu ma intreb oare cine a stricat cu adevarat cafeneaua din cate imi amintesc atunci cand mi-am facut eu cont si am inceput sa intru in cafenea , era o atmosfera super , si tot asa a fost pana acum vreo 2-3 saptamani de cand o tineti langa cu acelasi subiect hai sa va chis in freza daca mai sunteti asa ursuzi si nu va potoliti, aici e loc de baut , nu de altceva zi frumoasa la toata lumea

hai sa va chis in freza

bombonik_babardik
De la: babyboomboom, la data 2011-04-14 10:13:14
De la: _oktober_, la data 2011-04-14 10:01:39

buna dimineata okto.

neata geo..cafea?
de ce sa fugim okto ia sa vezi tu cum ademenim noi clientii am de gand sa fac o praji praji cu visine azi ,tu faci o cafeluta buna, tare si lunga si-o mai veni care cumva cineva cu ceva bun de pe acasa... tre' sa iasa paranghelie mare

dupa ce imi fac tema de casa...cu drag
_oktober_
neatza looome!
vad ca peste noapte s-a umplut lumea de moratilate!
mai ca imi vine sa plang, dar ma abtin ca un barbat care sunt!

bemm
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:17
De la: _oktober_, la data 2011-04-14 10:14:42No,acum va las...daca pt sedinta de ieri nu m-am putut pregati..am creat o diversiune si am scapat...seful a uitat complet de hartiile mele in furtuna de discutii care s-a creat...m-am batut singura pe umar dar acum chiar trebuie sa ma apuc de treaba...ne vedem mai incolo..va pupic
poti sa vi sa ma bati si pe mine pe umar ? ca eu una presimt ca n-o sa ma simt prea curand sa mi misc fundul de pe scaun ca am trebi multe de facut bafta si o zi frumoasa
bombonik_babardik
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:17
zoe, fi barbata
bombonik_babardik
Postat pe 14 Aprilie 2011 10:18
buna ziua de la Cluj!!!
va doresc o zi minunata si plina de soare in suflete!!!
Lucia38
Postat pe 14 Aprilie 2011 13:34
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-04-14 09:34:56
De la: ad__83, la data 2011-04-14 09:29:56
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-04-14 09:27:49
De la: ad__83, la data 2011-04-14 09:15:25 Deci bem cand??unde? ce ??

hai o bauta repede asa ca de final, inainte sa dispar definitiv

gata te ai hotarat sa fugi?

pai vad ca nimanui nu ii pare rau ca vreau sa imi sterg contul mama deci ce prieteni am in lista

PITICOT... ...cu toate ca am eu ceva cu tine cum ai si tu cu mine...dar nu as vrea sa pleci...unde mai gasesti tu distractie ca aici...asa cu bune si cu rele...eu zic sa te mai gandesti...
BEL_AMY1
Postat pe 14 Aprilie 2011 14:20
De la: Lucia38, la data 2011-04-14 13:34:56buna ziua de la Cluj!!!
va doresc o zi minunata si plina de soare in suflete!!!

sa traiesti patroana...am venit si eu un pic mai tarziu...abia m-am trezit...o zi faina si tie...
BEL_AMY1
Postat pe 14 Aprilie 2011 14:23

asta cu chisatu' n freza tine loc de marsul eliberarii ,asa-i ..??
stef80
Postat pe 14 Aprilie 2011 15:59
De la: stef80, la data 2011-04-14 15:59:25

asta cu chisatu' n freza tine loc de marsul eliberarii ,asa-i ..??
[/quot

ad__83
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:04
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-14 14:20:45
PITICOT... ...cu toate ca am eu ceva cu tine cum ai si tu cu mine...dar nu as vrea sa pleci...unde mai gasesti tu distractie ca aici...asa cu bune si cu rele...eu zic sa te mai gandesti...

ma bucur ca recunosti ca ai ceva cu mine in schimb eu chiar nu am nimic cu tine
ipahebirowtnod
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:08
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-04-14 16:08:18
De la: BEL_AMY1, la data 2011-04-14 14:20:45

ma bucur ca recunosti ca ai ceva cu mine in schimb eu chiar nu am nimic cu tine

piticot... eu ti-am spus ce am si ...nu cred ca nu este adevarat...am incercat o data nici ca voi mai incerca...dar asta nu inseamna ca suntem dusmani si ca nu putem coexista pe un topic...ar fi o aberatie...singura problema ar fi doar ca nu putem sa ne permitem anumite chestii...si apoi sa ne suparam...ok ?
BEL_AMY1
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:19
sa fiti vigilenti.important de stiut:

Pentru a ºtii de cine sã te fereºti în trafic, vezi lista cu numerele de
înmatriculare ale Loganurilor Serviciului Rutier dotate cu radere
nedetectabile.
Facem precizarea cã toate au în componenþã cifra 18, iar prima literã din
cele trei este Z.

B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU

B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZCJ

B18 ZBZ B18 ZBS B 18 ZCN

B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF

Noile maºini au toate dotãrile necesare, de la sistemul video radar mobil
care permite stabilirea inclusiv a sensului de mers al drumului pe care s-a
sãvârºit infracþiunea sau contravenþia, pânã la echipamentele de
radiocomunicaþii, sistemele de avertizare optico-acusticã ºi aparatul
etilotest electronic. Valoare totalã a celor 12 autospeciale Logan se ridicã
la aproximativ 1,7 milioane de lei. Cei aflaþi în trafic trebuie sã ºtie cã
nu se mai pot baza pe sistemele antiradar, deoarece acestea nu pot detecta,
deocamdatã, radarele noi cu care sunt dotate maºinile de mai sus.
BEL_AMY1
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:41

buna dimineata okto.

desi am incercat tot timpul sa evit a ma adresa tie ,pentru ca stii foarte bine ca pentru mine nu reprezinti altceva decat ..ceea ce esti si da-mi voie sa ma abtin in a-ti face o caracterizare ..te-as intreba totusi cine sunt cei ce au omorat spiritul cafenelei..?????? care a fost scopul lor ????? cui au vrut sa-i termine imaginea si cui au reusit ??????? sau nu .. cine au fost cele ce au tinut cu tot dinadinsul sa strice atmosfera in cafenea..???? pun toate aceste intrebari nu pentru ca nu as sti si nici pentru ca as sti chiar tot ..ci doar pentru ca as vrea sa recunoasteti ca de fapt voi bateati "saua"(dadeati in el ) sa priceapa "iapa"(vezi doamne "prietena" voastra ,vai..,vai ..,ati umplut-o de respect ) ..eu spun si asta-i adevarul..
si inca ceva ..tot bati apa in piua cu nush ce conturi ale altora ..tu le mai tii minte numarul ???
am luat la cunostinta de "CIRCULARA " ce s-a tot plimbat pe kudika ..cu lux de amanunte,am facut vorbire de ea ,dar NICIODATA nu am aratat-o cuiva si NU am spus NIMANUI de unde am primit-o ..asta spre rusinea unei persoane ..se stie ea bine
am trait momente cand mi se fabricau "dosare" pe kudika ,cand mi se puneau in gura cuvinte ce nu le spusesem nicidata ..a trecut timpul si mi-am dat seama ca cei ce faceau asta ,erau "prietenele" mele cele mai bune de atunci ..care de pe un cont imi scriau poezii,dadeau pupici si imbratisari ,de pe altul ma descuseau si de pe altele ma improscau cu noroi ..
aceleasi personaje au creat si starea asta legata de povestea celor doi ,ce sper sa o dati uitarii ...dar sub alte masti (mult mai sexoase si mieroase decat sunteti ) n-as vrea sa dau numele celor ce-l ascultau cu multa atentie pe pick pentru a avea ce sa dea mai departe ..dar le spun doar atat sa le fie rusine ,pentru ca nu-i prima data cand se dovedesc a fi perverse ..
stef80
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:47
capitane ..ai o bere pe coltul mesei si sa stii ca am dreptate
las pupici la fete si seara faina la cafengii !!
stef80
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:56
Bonjour,cafenea!bonjour,Stef,BEL-AMY,Happy si Ad(daca sunteti).Citesc despre circulare,barfe care au circulat in culisele Kudicii ,si nu stiu ce sa cred.Eu habar nu aveam,nici de zvonuri,pana nu au inceput discutiile in legatura cu Pick,si cu atat mai putin de circulare.Va doresc o seara superba!
marilyn37
Postat pe 14 Aprilie 2011 16:56
De la: marilyn37, la data 2011-04-14 16:56:55Bonjour,cafenea!bonjour,Stef,BEL-AMY,Happy si Ad(daca sunteti).Citesc despre circulare,barfe care au circulat in culisele Kudicii ,si nu stiu ce sa cred.Eu habar nu aveam,nici de zvonuri,pana nu au inceput discutiile in legatura cu Pick,si cu atat mai putin de circulare.Va doresc o seara superba!

ad__83
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:00
De la: stef80, la data 2011-04-14 16:56:00capitane ..ai o bere pe coltul mesei si sa stii ca am dreptate
las pupici la fete si seara faina la cafengii !!

acum am ajuns acasa de la munca.am reparat nu stiu cum laptopul pentru ca nu mai mergea cu cablul
am citit si eu ce s-a mai scris aici in cafenea si sunt foarte emotionat de mesajul tau STEF.
niciodata nu mi-au dat lacrimi la o fraza a unui barbat dar acum recunosc ca trebuie sa beau ceva.
e o mare onoare pentru mine sa te am prieten si sper sa ramanem prieteni si dupa ce ne vom vedea in realitate.
pickard
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:31
De la: mimi_ca29, la data 2011-04-14 08:42:46Buna dimineata, copii! M-a pus naiba sa citesc ce s-a mai scris pe aici si am ramas surprinsa sa citesc numele meu. Wowwww! />

P.S Mi-ar place ca Lucia sa-mi permita sa fac public un mesaj trimis de mine catre ea; in felul acesta, PIki, vei vedea si tu cat de mult te-am vorbit eu de rau.

draga mimi! eu nu am zis ca cineva a vorbit de rau de mine pentru ca nu stiu de asa ceva.si practic nici eu nu am vorbit de rau pe cineva.
ca anumite persoane au avut de suferit din cauza frustrarilor mele este adevarat dar acum faptul este consumat si numai timpul poate vindeca ranile
recunosc ca nu am telefonul tau si a fost o exagerare mesajul acela catre geo pentru a mai distrage atentia .eram convins ca poate fi de buna credinta dar m-am inselat.
imi cer iertare tie cu toate ca nu ma mai astept la asa ceva.
nu am vrut sa fac sex cu tine niciodata si tu sti asta foarte bine!
nu am venit si nu stau pe forumul asta pentru sex.asta poate s-o confirme toata lumea prietena sau dusmana
pickard
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:42
Piki, eu nu te-am sters din lista; tu ai facut-o. Eu am inteles foarte bine ce si cum dar tu NU. Poti sa spui ce vrei dar sa fie adevarat. Intotdeauna am fost alaturi de tine cand ai avut nevoie, chiar si scriindu-ti din pat( de pe telefon) . Faptul ca altii au citit mesajele noastre, nu ma acuza cu nimic. Nu mai denigra inainte de a afla exact adevarul. Inca mai astept permisiunea Luciei pt a face public un mesaj trimis de mine catre ea. Pana atunci...iti amintesti ca eram langa tine cand te durea sufeltul? Iti amintesti ca mi-ai cerut sa vorbim pe mes in mic si eu ti-am zis ca NU? Pt ce atatea minciuni? Pt ca, tu consideri ca eu te-am vorbit de rau? Iti amintesti ca mi-ai spus ca cineva ti-a citit toate mesajele? Daca e asa, atunci de ce ma acuzi pe mine?
mimi_ca29
Postat pe 14 Aprilie 2011 17:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cocktail...si barfa.. :) 13 De la: Barbie30 5 Septembrie 2010 20:27
loc de intalnire 24 De la: oana84onutza 26 Ianuarie 2010 20:05
Cafeneaua fetelor singure 35 De la: Donna_nobile 1 Noiembrie 2015 20:59
? 0 De la: 3 Martie 2010 21:22
Sounds of Hell 1 De la: Criss_M 7 Martie 2012 13:40