Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-02 12:02:51
De la: yumy, la data 2011-06-02 11:08:35'na ziua, ce lene imi este si mie

esti la ora secsuala...te ute o lene...ai grija sa nu ramaii...

da stiu ca nu ai decat sex in cap
stai tu calm, ai tu grija sa nu deschizi topic la virginul
yumy
Postat pe 2 Iunie 2011 12:07
belucis nu te agita stiu mai multe decat iti imaginezi, dar nu te speria, calm, fara agitatii fara palpitatii crede-ma secretele tale sunt in siguranta cu bine fiul lui Dumnezeu sper doar sa nu ai iar cosmaruri la noapte=))=))
yumy
Postat pe 2 Iunie 2011 12:53
De la: yumy, la data 2011-06-02 12:53:17 belucis nu te agita stiu mai multe decat iti imaginezi, dar nu te speria, calm, fara agitatii fara palpitatii crede-ma secretele tale sunt in siguranta cu bine fiul lui Dumnezeu sper doar sa nu ai iar cosmaruri la noapte=))=))

ia zi sa mori tu...crezi ca eu dau pe dinafara ...cat despre" secretele mele"... STIU ca nu le poti afla nici daca ai vrea....
in rest Dunezeu cu mila pentru tine...=))))))))))))))))))))))))))
BEL_AMY1
Postat pe 2 Iunie 2011 12:58
De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-02 12:58:38
De la: yumy, la data 2011-06-02 12:53:17 belucis nu te agita stiu mai multe decat iti imaginezi, dar nu te speria, calm, fara agitatii fara palpitatii crede-ma secretele tale sunt in siguranta cu bine fiul lui Dumnezeu sper doar sa nu ai iar cosmaruri la noapte=))=))

ia zi sa mori tu...crezi ca eu dau pe dinafara ...cat despre" secretele mele"... STIU ca nu le poti afla nici daca ai vrea....

chiar mi-e mila de tine se vede ca duci lipsa!
a si ca sa nu fii trist ca ti-a dat cristi 4 iti dau eu 10 la cel mai fals om de pe kudika
p.s sa nu le mai dezvalui si altora care a fost profesoara ta
yumy
Postat pe 2 Iunie 2011 13:02
Bel sper sa nu-ti stergi din nou contul si sa te duci la prietenele tale sa le plangi pe umar o tu sensibilule care stii tu cum sunt eu oricum ti-am vazut moaca asa ca degea te ascunzi
yumy
Postat pe 2 Iunie 2011 13:07
De la: yumy, la data 2011-06-02 13:02:57

a si ca sa nu fii trist ca ti-a dat cristi 4 iti dau eu 10 la cel mai fals om de pe kudika

tu profesoara ?????...poate pe faleza la alea de la cazino...la mine doar sa iti mai dau niste lectii...
dar ...scuze ...am zis ca nu intru in mahalagisme cat despre falsitate...e foarte bine asa .cine trebuie sa stie cum sunt ...stie .nu trebuie sa-mi fac probleme...
BEL_AMY1
Postat pe 2 Iunie 2011 13:09
Mah, io pun pariu ca v-ati intalnit in real dar v-ati prezentat unul altuia ca avand alt nick pe kudika.
Na, sa se mai intrebe curiosii de ce nu-mi pun poze cu mine si nu le dau idul prin privat.
kudika_pudika
Postat pe 2 Iunie 2011 13:13
De la: kudika_pudika, la data 2011-06-02 13:13:56Mah, io pun pariu ca v-ati intalnit in real dar v-ati prezentat unul altuia ca avand alt nick pe kudika.
Na, sa se mai intrebe curiosii de ce nu-mi pun poze cu mine si nu le dau idul prin privat.

nu ne-am intalnit...dar tot din cauza pozelor au unii/unele insomnii...
iar pe tine sunt suparat...si stii de ce.
BEL_AMY1
Postat pe 2 Iunie 2011 13:21
De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-02 13:21:30
De la: kudika_pudika, la data 2011-06-02 13:13:56Mah, io pun pariu ca v-ati intalnit in real dar v-ati prezentat unul altuia ca avand alt nick pe kudika.

De ce? Ca m-am aratat deranjata de un comentariu de-al tau? Nu-mi place de yumy, merge cu vreo nspe conturi in paralel si traieste pentru kudika, dar are dreptate: numai sex ai in cap.
Asa ca nu ma misca in nici un fel ca esti suparat pe mine N-am sa-mi cer scuze pentru ca am spus ceea ce am gandit.
kudika_pudika
Postat pe 2 Iunie 2011 13:31
De la: kudika_pudika, la data 2011-06-02 13:31:06

De ce? Ca m-am aratat deranjata de un comentariu de-al tau? Nu-mi place de yumy, merge cu vreo nspe conturi in paralel si traieste pentru kudika, dar are dreptate: numai sex ai in cap.
Asa ca nu ma misca in nici un fel ca esti suparat pe mine N-am sa-mi cer scuze pentru ca am spus ceea ce am gandit.

mai fata ...da eu chiar nu stiu de unde pana unde aveti voi impresia asta ? eu chiar nu am nimic cu nimeni...iar daca glumesc cu cine imi permit voi interpretati cu totul si cu totul altceva....exclud cazul de fata dar sunteti ingusti rau la minte...scuze . am spus de cand am intrat pe acest forum ca nu imi caut amanta sau altceva...doar schimb niste impresii si socializez cu cine vrea si crede ca poate accepta acest lucru...dar bine credeti ce vreti....sa ai o zi faina...si nu de coment sunt suparat...ci pentru jignire...
BEL_AMY1
Postat pe 2 Iunie 2011 13:37
De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-02 13:09:53
De la: yumy, la data 2011-06-02 13:02:57

tu profesoara ?????...poate pe faleza la alea de la cazino...la mine doar sa iti mai dau niste lectii...
dar ...scuze ...am zis ca nu intru in mahalagisme cat despre falsitate...e foarte bine asa .cine trebuie sa stie cum sunt ...stie .nu trebuie sa-mi fac probleme...

saracul de tine ai fantezii cu mine la mare =))=))=))=))nu sutn eu profesoara mai "tamtalica" stii tu mai bine cine este, oricum tu esti intrat de mult in mahalagisme, nu inteleg de ce te dai sfant aici tu n-ai ce lectii sa imi dai dai lui aia care nu te-a meditat cum sa te comporti cu mn
yumy
Postat pe 2 Iunie 2011 15:16
De la: kudika_pudika, la data 2011-06-02 13:31:06

fata tu esti mai trotilata decat belucis eu unspe mii si inca te mai chinui sa le cauti nu? tu mai stii al cate cont esti, nu cred, asa ca mucles pana nu vine hot dog si te pocaieste
P.S chiar nu-mi pasa deloc de tine si daca crezi ca am "unspe mii" de conturi e treaba ta nu toti sunt ca unii de pe forum asta, din partea mea poti s aiti mai faci 1000000 milioane de conturi si sa zici ce vrei despre mn, nu o sa faci decat sa ma faci sa rad de tine tnx inca odata
yumy
Postat pe 2 Iunie 2011 15:20

buna seara! ce vad pe aici?! a venit vara si e multa incingeala!?
sa citesc si eu ca sa ma rad!
pickard
Postat pe 2 Iunie 2011 17:34
De la: yumy, la data 2011-06-02 13:07:40Bel sper sa nu-ti stergi din nou contul si sa te duci la prietenele tale sa le plangi pe umar o tu sensibilule care stii tu cum sunt eu oricum ti-am vazut moaca asa ca degea te ascunzi

yummy!
poate e timpul sa vi in spatele cafenelei sa discutam
iar iti inchipui ca esti mama omida a forumului?
lasa cetetenii rezonabili in pace
pickard
Postat pe 2 Iunie 2011 18:14
De la: pickard, la data 2011-06-02 18:14:41

daca a pus botu' iar la ce-i spui tu prin private

Yumy, mama, nu te mai da sfanta, ca-ti aduc aminte de faza cu tumoarea. Ntz, ntz.
kudika_pudika
Postat pe 2 Iunie 2011 19:08
De la: kudika_pudika, la data 2011-06-02 19:08:54
De la: pickard, la data 2011-06-02 18:14:41

daca a pus botu' iar la ce-i spui tu prin private

Yumy, mama, nu te mai da sfanta, ca-ti aduc aminte de faza cu tumoarea. Ntz, ntz.

as fi foarte tare eu sa fiu bagat in seama de o pustoaica de douazecisiceva de ani
probabil si mama ei e mai mica decat mine si de convorbit pe privat cu cineva ...nici vorba in ultimul timp cand n-am timp nici sa sterg cu delete-ul mesajele aiurea de pe forum
dar daca tu crezi , pudiko e bine! orice barbat ar fi incantat de o prospatura tanara daca are potential
pickard
Postat pe 2 Iunie 2011 19:54
se pare ca e pudica si nu poate raspunde mai vedem cum evolueaza lucrurile
pickard
Postat pe 2 Iunie 2011 20:18
buna seara
nu cred ca are rost sa mai lungiti discutiile inutile...stiu si pot sa-mi rezolv si singur problemele cu persoanele de pe forum...rautati sau nu venite din partea unora...e problema mea...asa ca va rog sa incetati cu aluzii si intepaturi...
a daca aveti voi ceva de impartit e problema voastra.
BEL_AMY1
Postat pe 2 Iunie 2011 20:25
De la: BEL_AMY1, la data 2011-06-02 20:25:08buna seara
nu cred ca are rost sa mai lungiti discutiile inutile...stiu si pot sa-mi rezolv si singur problemele cu persoanele de pe forum...rautati sau nu venite din partea unora...e problema mea...asa ca va rog sa incetati cu aluzii si intepaturi...
a daca aveti voi ceva de impartit e problema voastra.

eu n-am nimic de impartit cu yumy si nici cu tine iar cu pudika sunt in armistitiu
ma amuz doar si eu putin cand vad ce vad
pickard
Postat pe 2 Iunie 2011 20:35
e ora noua si mie mi se inchid ochii probabil de la norul negru de deasupra cartierului
pickard
Postat pe 2 Iunie 2011 21:05
buna dimineata!
azi cred ca e vineri dar lucrez si maine noroc ca a plouat si n-am treaba la tara
pickard
Postat pe 3 Iunie 2011 06:38
Buna dimineata
S-au adunat norii seara trecuta si nu mai pleaca... ....sa ploua daca vrea..la noapte...ca io azi am treaba
Mi-e foame
Fetele? Nimeni? Ok,las cafeaua si fug...o zi faina!
_oktober_
Postat pe 3 Iunie 2011 07:52
Valy90
Postat pe 3 Iunie 2011 11:55
De la: Valy90, la data 2011-06-03 11:55:37

ia zi!
pickard
Postat pe 3 Iunie 2011 12:52
De la: pickard, la data 2011-06-03 12:52:21

ia zi!

Ce??
Moartea caprioarei??
Valy90
Postat pe 3 Iunie 2011 12:57
De la: Valy90, la data 2011-06-03 12:57:58
De la: pickard, la data 2011-06-03 12:52:21

ia zi!

Ce??
Moartea caprioarei??

oui,oui
yumy
Postat pe 3 Iunie 2011 13:05
buna ziuaaaa
am trecut doar sa va salutez...am o mica pauza si beau un ceai...dupa care din nou ...pe cai.
BEL_AMY1
Postat pe 3 Iunie 2011 13:34
de mult nu am mai fost acasa la ora asta ma uit la antena 3 la stiri si la diferite emisiui si vad ca am dreptate
putin imi pasa de cei zece mi de politisti care vor vidati afara oricum sunt niste paraziti analfabeti ,incompetenti , corupti si vai de capul lor de prosti.
mai rau e pentru noi ca ne pleaca doctorii un tip din sindicatul lor a spus un adevar.toti zic ca pleaca pentru un an -doi dar cand in alte tari castiga 2-3 mii de euro nu se mai intorc niciodata,deci peste cativa ani cand voi incepe sa am probleme n-o sa mai aibe cine sa ma trateze
poate gandesc eu prea mult in perspectiva din cauza ca sunt ipohondru
pickard
Postat pe 3 Iunie 2011 14:40
*Un cetatean, barbat - asadar - se prezinta la Oficiul Fortelor de Munca si vede un anunt :
*
*Se cauta Asistent pentru medic ginecolog*.

O intreaba pe tinara de la ghiseu in ce consta slujba si daca ii poate da
ceva amanunte despre ea.

- Da, trebuie sa ajutati doamnele sa se dezbrace de haine, apoi de lenjeria
intima, sa le ajutati sa se intinda si sa le spalati cu grija zonele intime,
apoi sa le dati cu spuma de ras si sa le barbieriti de parul pubian, apoi sa
le ungeti cu diferite creme si sa le masati astfel ca ele sa fie pregatite
pentru examinarea medicului. Este pentru inceput un salariu lunar de 2.000
ron cu perspective serioase de crestere in functie de rezultate. Dar trebuie
sa mergeti la Ploiesti .
-O, dar de ce? Acolo este slujba?
-Nu, slujba e in Bucuresti, acolo a ajuns coada!"
pickard
Postat pe 3 Iunie 2011 14:44
am intrat si aici sa dau buna ziua de la Cluj
in sfasit am si eu un weekend liber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucia38
Postat pe 3 Iunie 2011 15:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
The truth about Schmidt 9 De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49
Despre societate, politica, stiri 2 De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21
rugaminte !!! 4 De la: anaraoul 20 Noiembrie 2009 15:26
Bagarea in seama... 0 De la: 7 Octombrie 2010 21:50