Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: pickard, la data 2011-06-10 14:30:48 ia sa sting eu lumina in cafenea si sa ma culc putin poate visez ceva frumos
mai dormi mult?
denis_roxana
Postat pe 10 Iunie 2011 16:54
va doresc weekend placut,ne vb sapt viitoare/////
denis_roxana
Postat pe 10 Iunie 2011 17:11
De la: denis_roxana, la data 2011-06-10 16:54:06
De la: pickard, la data 2011-06-10 14:30:48 ia sa sting eu lumina in cafenea si sa ma culc putin poate visez ceva frumos
mai dormi mult?

gata ! m-a trezit telefonul
buna ziua!
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 17:20
De la: denis_roxana, la data 2011-06-10 17:11:16va doresc weekend placut,ne vb sapt viitoare/////

ai fugit!?
bine, pa!
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 17:21
De la: moon_light_87, la data 2011-06-10 16:21:13bunaaaa! (sa-mi fie inima...si voua) ce se mai petrece pe aici?? in cinstea sfarsitului de saptamana

buna
e cam lentoare din cauza radiatiilor solare
avem capetele grele
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 17:22

mare criza domne!
au plecat oamenii in vacante sau altfel nu-mi explic de ce am ramas singur prin cafeneaua asta
nici nu ma simpt prea bine si am dileme dar ca sa o aburesc pe forum mai pot inca
sau poate va pregatiti pentru maine cu colive, colaci,alea, alea ca e sambata mortilor
unde e contesina sa ne povesteasca cum sta treaba
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 18:06

am impresia ca apocalipsa a sosit si am ramas singur pe forum ma uit la topicurile cu mesaje noi si peste tot sunt numai eu
oare sa se fi sfarsit epoca glorioasa a acestor forumuri? cred ca adminii ar trebui sa se deztrabaleze chiar ei pentru revigorare
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 19:28
http://www.youtube.com/watch?v=cTsVrsL2JwE
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 19:49
Postat de Iulian_ionescu pe 9 Iunie 2011 la 14:20
Poezie despre prosti.
De-ar fi sã-i luam pe toþi la rând, ªi actualii dar ºi foºtii,
Cei mai destepþi de pe Pãmânt Au fost întotdeauna...PROªTII.

Nu te ruga la ursitoare Sã-þi facã-n viaþa ta vreun rost,
Mai bine urlã-n gura mare: "Iubite Doamne, fã-mã...PROST!"

De ce sã tragi ca la galerã,
Sã-nveþi atâtea fãrã rost,
De vrei sã faci o carierã Ajunge numai sã fii...PROST.

În lumea asta cu de toate,
Unde se-nvaþã contra cost,
Pãcat cã nicio facultate Nu dã ºi diplomã de...PROST.

Avem impozite cu carul
Dar înotãm în sãrãcie,
ªi ce buget ar avea statul Dintr-un impozit pe...PROSTIE.

Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
Sã nu-i jigneºti, sã nu-i împroºti!
O, Doamne, de ne-ar creºte grâul Cum cresc recoltele de ...PROªTI.

ªi-n lumea asta rasturnatã,
Unde cei strâmbi sunt cei mai drepþi, Savanþii noºtri mor de foame ªi numai PROªTII sunt deºtepþi
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 19:58
nici poiezii nu va place?
ma duc la *femei nesatisfacute* si caut acolo ce nu stiu
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 23:02
noapte buna!
vorbim maine
pickard
Postat pe 10 Iunie 2011 23:31
vreme bacoviana afara
sa nu dai un caine afara dar eu o s-o dau afara pe mitza
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 06:32
noroc ca s-a contramandat deplasarea la focsani din cauza ca mi s-a imbolnavit colegul .il doare mijlocul
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 06:36
Buna dimineata
O cafea tare,fierbintesi dulce se poate? Cu lapte..bineinteles
Acum realizez ca e sambata iar eu sunt suspect de libera...hmm....ia sa-l tentez eu pe Richard cu un gratar
Vad ca e goala cafeneaua,sper numai sa nu fi fugit toata lumea de furtuna...hai la mine,in vest se anunta liniste
_oktober_
Postat pe 11 Iunie 2011 10:48
De la: _oktober_, la data 2011-06-11 10:48:35Buna dimineata
O cafea tare,fierbintesi dulce se poate? Cu lapte..bineinteles
Acum realizez ca e sambata iar eu sunt suspect de libera...hmm....ia sa-l tentez eu pe Richard cu un gratar
Vad ca e goala cafeneaua,sper numai sa nu fi fugit toata lumea de furtuna...hai la mine,in vest se anunta liniste

helau okto!
a
la mine a iesit soarele
gratar am luat de la kaufland fripturi si mici gata facuti
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 11:15
helau pick
eu nu iau nimic de genul asta din magazine...prefer sa-l tentez pe richard...e o imagine tare sexi pt mine...sa-l vad transpirand langa gratar ..si el stie asta si nu refuza niciodata....si facem orice pe gratar:dovlecei,ardei gras,ceapa....mmmmmm....
_oktober_
Postat pe 11 Iunie 2011 11:19
De la: _oktober_, la data 2011-06-11 11:19:46helau pick
eu nu iau nimic de genul asta din magazine...prefer sa-l tentez pe richard...e o imagine tare sexi pt mine...sa-l vad transpirand langa gratar ..si el stie asta si nu refuza niciodata....si facem orice pe gratar:dovlecei,ardei gras,ceapa....mmmmmm....

si eu cand sunt la tara dar nu ma incanta sa imi intre fumul in ochi si nici sexi nu sunt cand imi curg mucii
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 11:21
asta inseamna ca nu sti sa faci gratarul cum trebuie
mi-e foame..am fugit...paaaaaa
_oktober_
Postat pe 11 Iunie 2011 11:23
De la: _oktober_, la data 2011-06-11 11:23:02asta inseamna ca nu sti sa faci gratarul cum trebuie
mi-e foame..am fugit...paaaaaa

pa!!!
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 11:23
Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 10:25 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

De la: kudika330098, la data 2011-06-11 10:23:09

Cat despre Picard ce as putea spune....este in mod irefutabil un sincer prin definitzie, atat de sincer incat vorbeste/tasteaza singur de cele mai mlte ori pe topicul cu cafelele, ducand lipsa de subiecte incepe cu: buna dimineata, azi fac x si nu fac y, beau o cafea,sau o vodca-si tot singur-isi raspunde seara: noapte buna sau maine dimineatza voi face acelasi lucru...penibil :))..sa mai mentionez faptul ca acest tip de discutii sunt apanajul oamenilor analfabeti, limitati, ignoranti si mai de la tzara?..dar sa trecem cu vederea...este atat de sociabil incat....se iarta aceste mici inconveniente ,chiar si de catre necredinciosi!
...deh, prietenii ii sterge si adauga in lista, la "ordinea zilei", adica in functzie de personaliteatea care il domina il momentul respectiv!
chiar Picard cate ai? cel putin 3...din cate am numat eu
--------------
iata ca cineva si-a dat seama ca sunt de la tara
daca ar fi sa dau o nota acestei caracterizari as da nota 5 pentru ca nu a analizat decat un strat superficial de suprafata al caracterului meu
pentru mine nu este decat inca o persoana printre multe altele care sustin ca ma cunosc culmea e ca eu nici nu stau ascuns!
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 12:57

De la: battleofwits, la data 2011-06-11 10:18:23

De la: kudika330098, la data 2011-06-11 10:16:37
Am citit asa in mare acest topic, insa, battle desi are un nickname ce nu il reprezinta, este PROSTUL prostilor! Nu stiu cine este initiatorul topicului si, are si el lipsurile lui(gramaticale), insa Battle, cand nu mai are argumente si se simte depasit de situatie,posteaza poza "adversarului" in mod ostentativ:)))salvandu-l din situatia penobila creata(asa crede el).Battle, serios, te faci de rusine cu acest nickname....daca erai cu adevarat cine pretinzi ca esti-un tip inteligent- te luptai in argumente...nu te foloseai de niste avantaje, informatzii ce le detzii legal..ilegal..who knows? Aaaa ca esti omniprezent pe forum iar viata ta personala LIPSESTE cu desavarsire nu mai mentionez....dar sa te folosesti de acest "avantaj"mi se pare josnic! App Battle tu cate poze, conturi, ai pe net in astfel de ipostaze?...presupun ca ai dar nu recunosti, poate te gaseste cine si pe tine..cineva care are lispa de ocupatie bineinteles!...insa un forumist de profesie, asemeni tie, sunt sigura ca se respecta si are ,doar ce altceva ai putea face? PENIBIL.....La orice ora din zi sau din noapte deschid laptopul...Battle este PREZENT si nu numai...:)))))...de interventiile lui in discutiile "feminine" nu mai mentionez...este mai mereu prezent.....un baiat "feminizat", ah, chiar incitant as spune!

prefer sa fiu prostul prostilor decat sa-l inteleg pe dumnezeu prin argumente logice

saracu batle e si mai rau !
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 12:59
salutare Picard. .fac eu cinste cu o cafea weekend placut!
Fulg-de-nea
Postat pe 11 Iunie 2011 13:01
De la: pickard, la data 2011-06-11 12:57:45Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 10:25 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

Cat despre Picard ce as putea spune....este in mod irefutabil un sincer prin definitzie, atat de sincer incat vorbeste/tasteaza singur de cele mai mlte ori pe topicul cu cafelele, ducand lipsa de subiecte incepe cu: buna dimineata, azi fac x si nu fac y, beau o cafea,sau o vodca-si tot singur-isi raspunde seara: noapte buna sau maine dimineatza voi face acelasi lucru...penibil :))..sa mai mentionez faptul ca acest tip de discutii sunt apanajul oamenilor analfabeti, limitati, ignoranti si mai de la tzara?..dar sa trecem cu vederea...este atat de sociabil incat....se iarta aceste mici inconveniente ,chiar si de catre necredinciosi!
...deh, prietenii ii sterge si adauga in lista, la "ordinea zilei", adica in functzie de personaliteatea care il domina il momentul respectiv!
--------------
daca ar fi sa dau o nota acestei caracterizari as da nota 5 pentru ca nu a analizat decat un strat superficial de suprafata al caracterului meu
pentru mine nu este decat inca o persoana printre multe altele care sustin ca ma cunosc culmea e ca eu nici nu stau ascuns!

... alooo ... caracterizarile le fac alte persoane decit cele in cauza ... ca altfel ajungi ca handicapatii care cred in zodii si se cred definiti de ceea ce scriu aia cind se plictisesc ... si in afara de asta mai este vorba si de o obiectivitate pe care in mod sigur nu o poti avea cind e vorba de ... laudatori si laude ...
marco918
Postat pe 11 Iunie 2011 13:02
De la: pickard, la data 2011-06-11 12:59:46

Am citit asa in mare acest topic, insa, battle desi are un nickname ce nu il reprezinta, este PROSTUL prostilor! Nu stiu cine este initiatorul topicului si, are si el lipsurile lui(gramaticale), insa Battle, cand nu mai are argumente si se simte depasit de situatie,posteaza poza "adversarului" in mod ostentativ:)))salvandu-l din situatia penobila creata(asa crede el).Battle, serios, te faci de rusine cu acest nickname....daca erai cu adevarat cine pretinzi ca esti-un tip inteligent- te luptai in argumente...nu te foloseai de niste avantaje, informatzii ce le detzii legal..ilegal..who knows? Aaaa ca esti omniprezent pe forum iar viata ta personala LIPSESTE cu desavarsire nu mai mentionez....dar sa te folosesti de acest "avantaj"mi se pare josnic! App Battle tu cate poze, conturi, ai pe net in astfel de ipostaze?...presupun ca ai dar nu recunosti, poate te gaseste cine si pe tine..cineva care are lispa de ocupatie bineinteles!...insa un forumist de profesie, asemeni tie, sunt sigura ca se respecta si are ,doar ce altceva ai putea face? PENIBIL.....La orice ora din zi sau din noapte deschid laptopul...Battle este PREZENT si nu numai...:)))))...de interventiile lui in discutiile "feminine" nu mai mentionez...este mai mereu prezent.....un baiat "feminizat", ah, chiar incitant as spune!

prefer sa fiu prostul prostilor decat sa-l inteleg pe dumnezeu prin argumente logice

... asta insemna obiectivitate ... corect ? ...
marco918
Postat pe 11 Iunie 2011 13:03
De la: marco918, la data 2011-06-11 13:03:53
De la: pickard, la data 2011-06-11 12:59:46

... asta insemna obiectivitate ... corect ? ...

no.. hai ca asta-i faza tare
Fulg-de-nea
Postat pe 11 Iunie 2011 13:07
salutare Marco.. ..weekend placut!
Fulg-de-nea
Postat pe 11 Iunie 2011 13:13
De la: Flowers, la data 2011-06-11 13:13:01salutare Marco.. ..weekend placut!

... salve ... asa sa fie la toata lumea ...
marco918
Postat pe 11 Iunie 2011 13:17
De la: Flowers, la data 2011-06-11 13:01:49 salutare Picard. .fac eu cinste cu o cafea weekend placut!

buna ziua flowers
bine ai venit aici!
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 13:17
De la: marco918, la data 2011-06-11 13:02:45
De la: pickard, la data 2011-06-11 12:57:45Postat pe: 11 Iunie 2011, ora 10:25 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

--------------

... alooo ... caracterizarile le fac alte persoane decit cele in cauza ... ca altfel ajungi ca handicapatii care cred in zodii si se cred definiti de ceea ce scriu aia cind se plictisesc ... si in afara de asta mai este vorba si de o obiectivitate pe care in mod sigur nu o poti avea cind e vorba de ... laudatori si laude ...

salut marcao!
eu n-am nimic de zis,chiar am cerut prietenia persoanei pentru ca e inteligenta
pickard
Postat pe 11 Iunie 2011 13:19
De la: pickard, la data 2011-06-11 13:19:50
De la: marco918, la data 2011-06-11 13:02:45
Citeaza Raspunde

--------------

salut marcao!
eu n-am nimic de zis,chiar am cerut prietenia persoanei pentru ca e inteligenta

... am zis eu ceva ? ... doar ca se pare ca nu toti apreciaza ...

marco918
Postat pe 11 Iunie 2011 13:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48
FREE CAFFE 30155 De la: jenesaispas 20 August 2013 16:04
Concurs 2 De la: BEL_AMY1 1 Iunie 2011 17:12
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59
un capuccino nu v-ar interesa? 40 De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34