Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

pentru pasaroiul bemm
NU MOR CAII CAND VOR CAINII
vad ca si-a gasit petic in frappe si ma provoaca pe acolo dar eu acum joc doar pe terenul meu aici
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 11:43
De la: pickard, la data 2011-06-21 11:43:24
pentru pasaroiul bemm
NU MOR CAII CAND VOR CAINII
vad ca si-a gasit petic in frappe si ma provoaca pe acolo dar eu acum joc doar pe terenul meu aici

pasarica mea zapacita vad ca nu iti place sa o soogi in deplasare, vrei acasa si numai acasa, bine sunt prezent numai pentru tine, si promit ca ti-o dau tare, ca flescaita o ai tu destul!
bemm
Postat pe 21 Iunie 2011 11:47

nu are rost sa ma straduiesc sa joc un rol de prost asemanatorr cu bemm
nu zic ca-l ignor dar nici apa la moara nu-i dau
pe langa el (ea) pana si animalul lover e mai cizelat
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 12:14
De la: pickard, la data 2011-06-21 12:14:24
nu are rost sa ma straduiesc sa joc un rol de prost asemanatorr cu bemm
nu zic ca-l ignor dar nici apa la moara nu-i dau
pe langa el (ea) pana si animalul lover e mai cizelat

hai ca sa vezi, se rusina pasarica, pai ia da tu cateva zeci de pagini inapoi cand injurai ca la usa cortului, si apoi vino si imi vb de bun simt!
ideea este ca eu joc aici un rol mai prost dar tu il joci in viata reala zi de zi, deci nu stiu cine-i in dezavantaj mai putzica!incepi sa nu mai ai gura mare, sa fie din lipsa de aparatori?unde iti este animatoarea?
bemm
Postat pe 21 Iunie 2011 12:20
auzi bai pasarica mai am o curiozitate, acest text l-ai scris tu din proprie initiativa?sau te-au ajutat prietenii ? nu de alta da nr de cuvinte sunt depasite pentru capacitatea ta!
bemm
Postat pe 21 Iunie 2011 12:22
De la: bemm, la data 2011-06-21 12:22:48auzi bai pasarica mai am o curiozitate, acest text l-ai scris tu din proprie initiativa?sau te-au ajutat prietenii ? nu de alta da nr de cuvinte sunt depasite pentru capacitatea ta!

si postarea asta a ta pare dictata de altcineva sau si tu ai mai multi dr*aci in tine?
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 12:33
De la: pickard, la data 2011-06-21 12:33:37
De la: bemm, la data 2011-06-21 12:22:48auzi bai pasarica mai am o curiozitate, acest text l-ai scris tu din proprie initiativa?sau te-au ajutat prietenii ? nu de alta da nr de cuvinte sunt depasite pentru capacitatea ta!

si postarea asta a ta pare dictata de altcineva sau si tu ai mai multi dr*aci in tine?

hai ca am inteles ti-au dictato prietenii!ai vazut ca nu a fost greu sa recunosti!
bemm
Postat pe 21 Iunie 2011 12:37
pentru ca toti te ignora fraiere(o)

really?asa cum fac cei pe care iai barfit pe aici si acum incerci impacarea cu ei?
animatoare mica ce esti cum te dai tu de gol!

n-am barfit pe nimeni fraiero ! si tu sti asta foarte bine pentru ca ma cunosti cel mai bine dintre cei ramasi pe forum
din cauza au plecat toti de aici si unii chiar si-au sters contul pentru ca lumea nu vrea vulgaritatea si viclenia ta sau a altora de genul tau
nu toata lumea intra aici sa-ti vada laturile si microbii pe care-i improsti peste tot
si ce e mai rau este faptul ca din celalt cont faci pe lupul moralist, romantic si intelectual.
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 13:56
De la: pickard, la data 2011-06-21 13:56:23pentru ca toti te ignora fraiere(o)

really?asa cum fac cei pe care iai barfit pe aici si acum incerci impacarea cu ei?

n-am barfit pe nimeni fraiero ! si tu sti asta foarte bine pentru ca ma cunosti cel mai bine dintre cei ramasi pe forum
din cauza au plecat toti de aici si unii chiar si-au sters contul pentru ca lumea nu vrea vulgaritatea si viclenia ta sau a altora de genul tau
nu toata lumea intra aici sa-ti vada laturile si microbii pe care-i improsti peste tot
si ce e mai rau este faptul ca din celalt cont faci pe lupul moralist, romantic si intelectual.

eu cand ti-am spus ca tu erai in ultima toaleta pluteai cu motz in frunte, tu nu si nu batman, batman!
in concluzie tie iti place aici, asa ca ciocu mic pasarica si joc de glezne!celalalt cont? care cont ma?ca tot ai zis ca-s geo, lucia, vitamina, care din ele?alege doar unu, sau iar te-au indus in eroare sursele tale sigure?
bemm
Postat pe 21 Iunie 2011 14:18
De la: bemm, la data 2011-06-21 13:07:54
De la: pickard, la data 2011-06-21 13:03:04
De la: bemm, la data 2011-06-21 12:44:29
De la: pickard, la data 2011-06-21 12:39:25
De la: bemm, la data 2011-06-21 12:37:09
De la: pickard, la data 2011-06-21 12:33:37

hai ca am inteles ti-au dictato prietenii!ai vazut ca nu a fost greu sa recunosti!

hai mai musca odata ca n-ai farmec cand esti prost

mie imi spui de tine! chiar nu este cazul, eu te-am acceptat asa si fara neuroni!

pentru ca toti te ignora fraiere(o)

Buna zaua la tata lumea !!!...ioiiiiiiiiii ,ioiiiiiiiiiiiii apai ce patzisi dragule te te naravasi in halul asta ?...oare ti se trage de la cat ai privit la mataniile mele ? ..apai daca ii ase dragule nu mai te tzin in spatele meu ,te trec mintenas in fata si sa vezi ce te linistesti iar daca nici ase ,apai noo,mai caut solutii pana te linistesti ...eu iti dau un sfat ase prietenesc
cum sa zace la noi in Ardeal ...ogoaie-te ,ca de nu iti creste tensiunea si nu te vaz bine

Postat pe 21 Iunie 2011 14:19
buna camelyta!
n-am ce face, decat singur in cafenea mai bine cu fantoma asta care nu stiu cat o sa mai continue cu prostiile
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 14:22
De la: camelyta_camy, la data 2011-06-21 14:19:32
Buna zaua la tata lumea !!!...ioiiiiiiiiii ,ioiiiiiiiiiiiii apai ce patzisi dragule te te naravasi in halul asta ?...oare ti se trage de la cat ai privit la mataniile mele ? ..apai daca ii ase dragule nu mai te tzin in spatele meu ,te trec mintenas in fata si sa vezi ce te linistesti iar daca nici ase ,apai noo,mai caut solutii pana te linistesti ...eu iti dau un sfat ase prietenesc
cum sa zace la noi in Ardeal ...ogoaie-te ,ca de nu iti creste tensiunea si nu te vaz bine

buna ziua domnita! nuuu de la ele ci de la lipsa lor!la naiba cat de mult mi-au lipsit! domnita ce tensiune ca este de 9, deci tre' ca sa ma nervez mult sa ajunga la 11 , dar astept tare cu mare interes solutiile, iote drept urmare stau pe spate si astept imi fu dor di tine
bemm
Postat pe 21 Iunie 2011 14:25
De la: bemm, la data 2011-06-21 14:25:54

buna ziua domnita! nuuu de la ele ci de la lipsa lor!la naiba cat de mult mi-au lipsit! domnita ce tensiune ca este de 9, deci tre' ca sa ma nervez mult sa ajunga la 11 , dar astept tare cu mare interes solutiile, iote drept urmare stau pe spate si astept imi fu dor di tine

nooo , ziua buna dragutule si buna sa-ti fie inimuta !...ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce ne mai potrivim in tensiune si yo o am tot 9 ,dar nu trebe sa ma enerveze cineva ,ca-mi crete ea de la atatea matanii siii.....ase sa stai dragule pe spate pana viu yo sa e ridic si-apai sa vezi tu dupa aia cum ti se ridica tensiunea la 20 ,de n-ai vazut de alea lucruri si eu pot spune acelasi lucru ca mi-a fost dor di tini ...daca am gresit ceva in comentul meu imi cer scz ,dar am ras cu lacrimi ...si multumesc de floricele

Postat pe 21 Iunie 2011 14:34
De la: camelyta_camy, la data 2011-06-21 14:34:44

nooo , ziua buna dragutule si buna sa-ti fie inimuta !...ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce ne mai potrivim in tensiune si yo o am tot 9 ,dar nu trebe sa ma enerveze cineva ,ca-mi crete ea de la atatea matanii siii.....ase sa stai dragule pe spate pana viu yo sa e ridic si-apai sa vezi tu dupa aia cum ti se ridica tensiunea la 20 ,de n-ai vazut de alea lucruri si eu pot spune acelasi lucru ca mi-a fost dor di tini ...daca am gresit ceva in comentul meu imi cer scz ,dar am ras cu lacrimi ...si multumesc de floricele

no, da cum sa ma supar? oaileu de cand astept io o ridicare de tensiune dar sa nu depasim 380V ca dam de belea amandoi ne ardem impreuna de nici pompierii nu ne mai salveaza, acum no daca murim incolaciti nici ca mai conteaza tensiune
bemm
Postat pe 21 Iunie 2011 14:44
De la: pickard, la data 2011-06-21 14:22:24 buna camelyta!
n-am ce face, decat singur in cafenea mai bine cu fantoma asta care nu stiu cat o sa mai continue cu prostiile

buna ,pikule ...ai facut cafeaua ? ...vezi ca mie imi place si ziua si noaptea tot lunga nu de altceva ,dar imi creste tensiunea prea mare dupa aia si vezi
cum faci sa aduci bara ca yo sunt zvelta ,tanara si nelinistita si iaca ma incumet sa fac un dans la bara ,dar vezi cum ti ochii ca s-ar putea sa nu-i mai deschizi .dada visezi prea mult

Postat pe 21 Iunie 2011 14:46
De la: bemm, la data 2011-06-21 14:44:08
De la: camelyta_camy, la data 2011-06-21 14:34:44

no, da cum sa ma supar? oaileu de cand astept io o ridicare de tensiune dar sa nu depasim 380V ca dam de belea amandoi ne ardem impreuna de nici pompierii nu ne mai salveaza, acum no daca murim incolaciti nici ca mai conteaza tensiune

mi-e rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!...noo ,vezi ce fac mataniile mele ???..minuni asta ziceam si eu daca murim fericiti ce mai conteaza ,tensiune ? ...ioiiiiiiiiiii dragule cel de sus sa-ti ea sanatate si numai bine ,ptr ca m-ai facut sa rad ,asa cum am mai spus cu lacrimi

Postat pe 21 Iunie 2011 14:52
De la: camelyta_camy, la data 2011-06-21 14:46:26
De la: pickard, la data 2011-06-21 14:22:24 buna camelyta!

buna ,pikule ...ai facut cafeaua ? ...vezi ca mie imi place si ziua si noaptea tot lunga nu de altceva ,dar imi creste tensiunea prea mare dupa aia si vezi
cum faci sa aduci bara ca yo sunt zvelta ,tanara si nelinistita si iaca ma incumet sa fac un dans la bara ,dar vezi cum ti ochii ca s-ar putea sa nu-i mai deschizi .dada visezi prea mult

lasa ca stau cu ochii deschisi larg imi place mai mult realitatea decat visarea
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 15:38

la revedere! ne vedem diseara!

iar pentru bemm!
cred ca incep sa divaghez cine presupun ca esti daca nu-mi spui pe privat repede
promit ca nu voi spune la nimeni iar daca ai dovada ca am spus cuiva ma retrag de pe forum si nu te mai deranjez niciodata
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 16:36
buna seara! ce faceti?

vad ca nu am niciun client in cafeneaua mea as putea sta dezbracat fara probleme pe tejghea si nu as fi deranjat de nimeni
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 20:49
De la: pickard, la data 2011-06-21 20:49:34buna seara! ce faceti?

vad ca nu am niciun client in cafeneaua mea as putea sta dezbracat fara probleme pe tejghea si nu as fi deranjat de nimeni

baga web repede pana nu se face prea racoare in cafenea ca....riscam sa nu mai vedem nimic
red2shoes
Postat pe 21 Iunie 2011 20:53
De la: red2shoes, la data 2011-06-21 20:53:43

baga web repede pana nu se face prea racoare in cafenea ca....riscam sa nu mai vedem nimic

aha! acum ma inchei repede la fermoar si te intreb cu ce vrei sa te servesc tocmai te facui albie de porci la topicul lui thar despre virgin
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 21:24
De la: red2shoes, la data 2011-06-21 20:53:43

de curiozitate! ti-a multumit uliul pentru ca i-ai acceptat prietenia? si cu asta inchei discutia despre pasare pentru ca trebuie sa cotizeze pentru reclama
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 21:27
http://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA&feature=player_embedded#at=68
pickard
Postat pe 21 Iunie 2011 22:04
buna dimineata de la bucuresti!
pickard
Postat pe 22 Iunie 2011 05:49
buna seara!
cam liniste pe aici avand in vedere ce in vad ochii pe mail
grupuri de oameni s-au unit in vederea compromiterii mele doar din distractie infantila le-ar fi si reusit daca nu-i apucau remuscarile
pickard
Postat pe 22 Iunie 2011 21:50
De la: pickard, la data 2011-06-22 21:50:29 buna seara!
grupuri de oameni s-au unit in vederea compromiterii mele doar din distractie infantila le-ar fi si reusit daca nu-i apucau remuscarile

... iar vezi numai conspiratii in jur ... ... daca nu stii nici o musca pe caciula atunci lasa-i sa latre ... ... daca stii, atunci e doar jumatatea goala a paharului ...
marco918
Postat pe 22 Iunie 2011 21:58
De la: marco918, la data 2011-06-22 21:58:55

... iar vezi numai conspiratii in jur ... ... daca nu stii nici o musca pe caciula atunci lasa-i sa latre ... ... daca stii, atunci e doar jumatatea goala a paharului ...

ai dreptete! n-are rost sa ma justific.am mesajele salvate dar sunt prea primitive chiar si pentru categoria mea
pickard
Postat pe 22 Iunie 2011 22:18

in alte ordine de idei am fost sunat acum de stef 80 si de bombonica si mi-au zis sa transmit eu salutari prietenilor lor pentru ca erau pe drum pe la calarasi si au si calculatorul defect
pickard
Postat pe 22 Iunie 2011 22:20
Buna seara piki ,eu sint perplex la atita agrezivitate verbala,oare unde a plecat voia buna?.
lilu_67
Postat pe 22 Iunie 2011 22:44
De la: lilu_67, la data 2011-06-22 22:44:00
Buna seara piki ,eu sint perplex la atita agrezivitate verbala,oare unde a plecat voia buna?.

si sunt foarte calm cand ar trebui sa ma manifest poate putin mai violent
de compromis m-am compromis oricum dar mi se pare jalnic sa iesi in fayza cu handicapuri si drame personale si apoi sa spui ca m-ai facut din scris
astept scuzele persoanei in cauza daca are acel caracter pen care-l falfaie
pickard
Postat pe 22 Iunie 2011 22:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43
baietii 21 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:53
Asta sau Asta? 332 De la: sirghea 7 Octombrie 2010 13:14
Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) 1 De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52
INTREBARE PENTRU FETELE DIN CRAIOVA 3 De la: andreea3006 8 Noiembrie 2009 22:27