Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

na buna seara,buna seara la toata lumea o salata de fructe vreau fara frisca a ,si eu va dau suc facem schimb?
mari58
Postat pe 25 Noiembrie 2011 18:56
*o sa ma cauti* ca o sa fiu foarte minuscul dupa ce ma extermina
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 18:58
De la: mari58, la data 2011-11-25 18:56:48na buna seara,buna seara la toata lumea o salata de fructe vreau fara frisca a ,si eu va dau suc facem schimb?

te pupam Mari !
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 18:58
De la: Sultanu_, la data 2011-11-25 18:53:59eu ...am iubit-o si inca tin la ea ..
ea ?? ma tradeaza ...,eu,inc-o mai iubesc..
va veni cu dezvaluiri intime..
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

Sultane..........ori io nu mai inteleg spusele tele......ori aici deja e zona crepusculara !!!!!!!!!!!!!!!!......... ...

oricum...pupici....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:02
De la: PICCKARD, la data 2011-11-25 18:56:27
De la: Sultanu_, la data 2011-11-25 18:53:59eu ...am iubit-o si inca tin la ea ..
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

nu ma lasa singur cu o asemenea pervesra ca o sa cauti cu lupa prin crapaturi!

tu de care...perversa....vb ????????..... ...ca io-s de-aia cu litere mari !!!!!!!....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:04
De la: mari58, la data 2011-11-25 18:56:48na buna seara,buna seara la toata lumea o salata de fructe vreau fara frisca a ,si eu va dau suc facem schimb?

Acushaaaaaaaa......banane proaspete am pus in salata....ceva kiwi.... ...sper sa-ti placa..... ...pup feticaaaaaaa....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:05

pentru tine fac orice ..imi dau si viata cucule..
a fost dandanaua ..si tu a doua persoana ce am cunoscut pe forumul asta, cu ani in urma ..
ambelor va port dragoste si respect in egala masura ..cu ea tin legatura ,cu tine mai putin.. dar va iubesc la fel de mult ..!!tuberoze.. si salata de fructe..fara frisca
Sultanu_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:05
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:04:02
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

tu de care...perversa....vb ????????..... ...ca io-s de-aia cu litere mari !!!!!!!....

de tine vorbeam! daca raman singur cu tine ii trebuie un microscop sa mai ma vada! mi-e frica sa raman singurel cu tine in cafenea!
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:07
De la: PICCKARD, la data 2011-11-25 19:07:44
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:04:02
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

de tine vorbeam! daca raman singur cu tine ii trebuie un microscop sa mai ma vada! mi-e frica sa raman singurel cu tine in cafenea!

atunci fa bine si cand vb de mine scrie cu....litere mari !!!!!!!!.....sau nu se mai scoala......tastatura ????????.....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:11
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:02:52
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

Sultane..........ori io nu mai inteleg spusele tele......ori aici deja e zona crepusculara !!!!!!!!!!!!!!!!......... ...

oricum...pupici....

tu ..ai fost ..esti si vei ramane GAINUSA MEA ...PERVERSA ..
era vorba despre ..mai bine ma abtin ..
ii spun doar si aici ..ca o iubesc mai mult decat o iubea Romeo pe Julieta si Eminovici pe Vera
Sultanu_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:17
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

oricum...pupici....

tu...ai iubit-o....cateaua....si inca tii la ea...logic......ea???...te tradeaza.....normal,vrea un catel....tu inca o mai iubesti....iar logic....cainele e cel mai bun prieten al omului !!!!!!!!!!>.... ....sa mor eu de am putut sa gandesc ceva mai bun !!!!!!!!!!.....

Sultaneeeeeeeeeeeeeee.....ce dreaq patisi...????......ne lasi acilea-n ceata.....sa fierbem....si apoi cu ce prostie de-om muri de ras, vii ????????????.....ca mai stiu eu una care a facut asa in trecut !!!!!!!!!!!!!......
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:17
De la: Sultanu_, la data 2011-11-25 19:17:00
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

oricum...pupici....

tu ..ai fost ..esti si vei ramane GAINUSA MEA ...PERVERSA ..
era vorba despre ..mai bine ma abtin ..
ii spun doar si aici ..ca o iubesc mai mult decat o iubea Romeo pe Julieta si Eminovici pe Vera

Si-a facut Tantica cont pe Kudika,sau ce mama naibii bolborosesti aici...????.... .....mai frate,da tu chiar esti serios rau !!!!!!!!!!>...
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:20
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna.
Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat ...o pereche de manusi albe.
Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii. Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva.
Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine. Cu toata dragostea ! P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:23
Capitaneeeeeee.....ti-a venit urmasul....face declaratii in public !!!!!!!!!!.....

A-nnebunit lupuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu'......... .....Io-s tuminte,nu ubesc pe nimenea !!!!!!!!!...... ....INCAAAAAAA..... ....LONG LIVE LOVEEEEEEEEE.....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:24
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:24
De la: PICCKARD, la data 2011-11-25 19:23:27Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna.
Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat ...o pereche de manusi albe.
Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii. Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva.
Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine. Cu toata dragostea ! P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita

Mistoooooooooo....i-o fi facut un bine vanzatoareaaaaa...?????????.....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:26
De la: PICCKARD, la data 2011-11-25 19:24:18

si de ce te razi ma rog ....???????.....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:27
Un alt....cadou !!!!!!!!......

Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului:
"Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat.
E dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o doica de lapte din Granada . Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza ca ea este negresa, pielea copilului s-a inchis la culoare si este aproape neagra. Te iubesc si abia astept sa vin acasa cu odorul nostru.
Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica:
"Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat. Totul a decurs bine, dar ea neavand lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din
Granada care este negresa. Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui delicata a devenit neagra. Anca n-are nici o vina ca n-a gasit o doica alba. Te sarut cu drag, fiul tau Petre.
Telegrama Mamei catre Petre:
Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit. Pot s-o
inteleg pe Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut. N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca. Eu n-am nici o vina ca ai iesit un bou...:))))
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:29
seara buna ,la toti ,etta multam pt sustinere nu bag in seama acest ..,,vasco da gama ,,al forumului ,cand a descoperit capul bunei sperante
gabrielle_new
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:30
am venit sa servim un ceai impreuna de fructe ,dar nu de padure ,, de coacaze de la puisor
gabrielle_new
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:32
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:17:53
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

oricum...pupici....

tu...ai iubit-o....cateaua....si inca tii la ea...logic......ea???...te tradeaza.....normal,vrea un catel....tu inca o mai iubesti....iar logic....cainele e cel mai bun prieten al omului !!!!!!!!!!>.... ....sa mor eu de am putut sa gandesc ceva mai bun !!!!!!!!!!.....

Sultaneeeeeeeeeeeeeee.....ce dreaq patisi...????......ne lasi acilea-n ceata.....sa fierbem....si apoi cu ce prostie de-om muri de ras, vii ????????????.....ca mai stiu eu una care a facut asa in trecut !!!!!!!!!!!!!......

am iubit-o si inca o mai iubesc..
ea...
nush pe cine mai stii tu..si nici nu vreau sa stii..
Sultanu_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:33
De la: Sultanu_, la data 2011-11-25 19:33:51
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:17:53
ce sa ma fac ??

etta ..,capitane!!

oricum...pupici....

am iubit-o si inca o mai iubesc..
ea...
nush pe cine mai stii tu..si nici nu vreau sa stii..

eu vb de mine,ca pe mine ma cunosc....ca si eu in trecut v-am facut o farsa de-asta de v-am tinut toata ziua in tensiune....nu mai stiu ce am spus,dar au sunat telefoanele toata ziua la mine pana am ....dezvaluit ...adevaratul adevar !!!!!!!!..... ....sincer,fr'o iubire de-a ta secreta n-am reusit sa aflu...... .....la detectivii particulari nu angajeaza perverse !!!!!....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:38
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-25 19:30:54seara buna ,la toti ,etta multam pt sustinere nu bag in seama acest ..,,vasco da gama ,,al forumului ,cand a descoperit capul bunei sperante

mereu la datorie pt prietenii mei !!!!!!!!!....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:39
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-25 19:32:37am venit sa servim un ceai impreuna de fructe ,dar nu de padure ,, de coacaze de la puisor

alea de.....padure....s-au salbaticit...pe semne.....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:40
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:40:41
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-25 19:32:37am venit sa servim un ceai impreuna de fructe ,dar nu de padure ,, de coacaze de la puisor

si sincer mie imi place de.......viiiii...siiiiiii....neeeeeeee.....
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:41
De la: gabrielle_new, la data 2011-11-25 19:30:54seara buna ,la toti ,etta multam pt sustinere nu bag in seama acest ..,,vasco da gama ,,al forumului ,cand a descoperit capul bunei sperante

buna seara domnita cu ochii mov
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:42
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:40:41

gabrielle_new
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:44
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 19:42:07

buna seara domnita cu ochii mov
buna ,
gabrielle_new
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:45
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:27:29
De la: PICCKARD, la data 2011-11-25 19:24:18

si de ce te razi ma rog ....???????.....

cand spun bancuri de obicei rad mai tare ca interlocutorii
PICCKARD
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:46
De la: BlueeyesEtta, la data 2011-11-25 19:39:34

mereu la datorie pt prietenii mei !!!!!!!!!....
draga noasta amica ,pe unde o gasim
gabrielle_new
Postat pe 25 Noiembrie 2011 19:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MATURITATE 12 De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10
Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) 5 De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20
Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP 96 De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34
The truth about Schmidt 9 De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49
Buna la toata lumea! 23 De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54