Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: geo_revitalizat, la data 2012-02-24 23:14:22nu, eu sunt cordel.

.
monreve3031
Postat pe 26 Februarie 2012 21:53
pentru ca stau cu gandul ca soacra-mea sta singura in capela iar eu fiind de la tara unde mortii sunt privegheati non-stop nu prea ma simt bine
va zic noapte buna !
jean_luc_picard
Postat pe 26 Februarie 2012 22:54
buna dimineata din bucuresti!
jean_luc_picard
Postat pe 27 Februarie 2012 06:29
De la: snowflake_, la data 2012-02-26 19:24:56
De la: Camelia_08, la data 2012-02-25 20:16:28Buna seara ,tuturor si din suflet va doresc multa sanatate cu bucurii si impliniri !!!

pup si io... la ea de dulceatza ..

Si eu te pup prieten drag si scump si pe toti ai tai !!! ...din suflet va doresc sa fiti sanatosi ,iar cel de sus sa va ocroteasca de necazuri si tot ce este rau !!!
Camelia_08
Postat pe 27 Februarie 2012 15:33
buna seara!
de azi sunt orfan de soacra! imi pare rau ca nu a mai trait si ma gandesc ca asa ajungem toti ma intreb cine ma va conduce pe mine pe ultimul drum la vremea mea!
jean_luc_picard
Postat pe 27 Februarie 2012 20:17
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-27 20:17:29buna seara!
de azi sunt orfan de soacra! imi pare rau ca nu a mai trait si ma gandesc ca asa ajungem toti ma intreb cine ma va conduce pe mine pe ultimul drum la vremea mea!

Buna seara, straine! cine necine se va gasi si pentru tine. Pana atunci traieste clipa!
ally_ally00
Postat pe 27 Februarie 2012 20:23
De la: ally_ally00, la data 2012-02-27 20:23:25

Buna seara, straine! cine necine se va gasi si pentru tine. Pana atunci traieste clipa!

da!? bine! mai vedem noi!tie iti convine cu doua fetitze!
jean_luc_picard
Postat pe 27 Februarie 2012 21:23
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-27 21:23:13

las' ca tu il ai pe dodo.
geo_revitalizat
Postat pe 27 Februarie 2012 21:27
De la: geo_revitalizat, la data 2012-02-27 21:27:39
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-27 21:23:13

las' ca tu il ai pe dodo.

cine e dodo?! iar ai inventat un interlocutor? sau clona!?
jean_luc_picard
Postat pe 27 Februarie 2012 21:30
buna dimineata din bucuresti
observ cu mirare ca *altfel de cafenea * a cazut pe locul doi in top in mod subit.
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 06:44
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 06:44:32buna dimineata din bucuresti
observ cu mirare ca *altfel de cafenea * a cazut pe locul doi in top in mod subit.

Free caffe 2(un regalo ai miei amici) a ajuns pe primul loc cu toate ca acolo nu s-a scris nimic din ianuarie.
cred ca au fost sterse multe postari din *cafenea* si de aceea a cazut atat
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 06:46

o alta ciudatenie e ca vad ca ultima postare ar fi scrisa de @iris_4ever care nu a mai fost pe aici din august 2011
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 07:07
Buna ziua de la Cluj!!
Am revenit la rugamintea unui prieten tare drag mie si pentru ca am vrut sa-i multumesc si aici pentru toate cuvintele frumoase. Fane, iti doresc tot binele din lume tie si familiei tale!
Multumesc tuturor utilizatorilor care si-au amintit de ziua mea si le doresc o viata frumoasa in continuare cu multa sanatate si multe bucurii!!!
Lucia_41
Postat pe 28 Februarie 2012 13:13
bine ai revenit lucia_41.
si...La multi ani pentru ziua ta.
geo_revitalizat
Postat pe 28 Februarie 2012 13:26
De la: Lucia_41, la data 2012-02-28 13:13:08Buna ziua de la Cluj!!
Am revenit la rugamintea unui prieten tare drag mie si pentru ca am vrut sa-i multumesc si aici pentru toate cuvintele frumoase. Fane, iti doresc tot binele din lume tie si familiei tale!
Multumesc tuturor utilizatorilor care si-au amintit de ziua mea si le doresc o viata frumoasa in continuare cu multa sanatate si multe bucurii!!!

la multi ani!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 28 Februarie 2012 13:32

bine ai revenit Lucia!
multumim sultanului Stef pentru interventie
Din acest moment iti cedez conducerea cafenelei
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 13:45
Va multumesc mult pentru urari, dar am intrat doar sa multumesc. Nu voi pierde prea mult vremea pe aici pentru ca, dupa cate vad, nu s-a schimbat nimic. Si aici ma refer la acelasi site prost administrat.
In concluzie, Pikard poti continua sa-ti faci de cap aici, consider ca am pierdut demult aceasta cafenea.
Lucia_41
Postat pe 28 Februarie 2012 13:55
De la: Lucia_41, la data 2012-02-28 13:55:48Va multumesc mult pentru urari, dar am intrat doar sa multumesc. Nu voi pierde prea mult vremea pe aici pentru ca, dupa cate vad, nu s-a schimbat nimic. Si aici ma refer la acelasi site prost administrat.
In concluzie, Pikard poti continua sa-ti faci de cap aici, consider ca am pierdut demult aceasta cafenea.

de azi am vazut si eu niste ciudatenii
in general merge bine daca te obisnuiesti cu el.e mai bine decat sa se lase prea multa libertate userilor cum este pe erepublik unde oricine poate banna sau insulta daca e mai vechi sau are mai mult timp sau experienta .
aici este un forum de socializare unde chiar se socializeaza fara probleme fara risc de abuzuri
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 14:01
chiar ca merge prost azi forumul! vad numai fantome din trecut cand ma uit la *mesaje noi* matracucu, iris_4_ever ,gina!
amintirile ma urmaresc http://www.youtube.com/watch?v=W8xlzZaQPas
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 15:14

mare bucurie mi-ai facut ,iubita prietena !!!!

Fane este cel ce trebuie sa-ti multumeasca pentru surpriza asta asa de frumoasa ,nu tu lui..
va tzucam cu mult ,mult drag si noi cei de aici si speram ca intr-o buna zi ,fie cat mai aproape sa ne revedem sanatosi si cu aceeasi placere..
sa stii ca ti-am dus dorul aici ..te-am purtat la semnatura si in sufletzelul meu
sper sa nu mai pleci de pe contul asta si sa ramai printre noi orice s-ar intampla ..
inca odata ...La multi ani si bine ai revenit prietena draga !!
Stef_80
Postat pe 28 Februarie 2012 15:41
De la: Camelia_08, la data 2012-02-27 15:33:20
De la: snowflake_, la data 2012-02-26 19:24:56
De la: Camelia_08, la data 2012-02-25 20:16:28Buna seara ,tuturor si din suflet va doresc multa sanatate cu bucurii si impliniri !!!

pup si io... la ea de dulceatza ..

Si eu te pup prieten drag si scump si pe toti ai tai !!! ...din suflet va doresc sa fiti sanatosi ,iar cel de sus sa va ocroteasca de necazuri si tot ce este rau !!!

pot sa-ti spun ..aici in vazul lumii ..ca te iubesc mult ,mult...???
Stef_80
Postat pe 28 Februarie 2012 15:46
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 15:14:18chiar ca merge prost azi forumul! vad numai fantome din trecut cand ma uit la *mesaje noi* matracucu, iris_4_ever ,gina!

salut Capitane !!!
te asigur ca "fantomele" respective sunt niste MINUNATII de femei ..pe doua dintre ele ,am avut fericirea sa le strang in brate prieteneste ,sa impartim pupici si sa savuram o cafeluta reala impreuna ..pe matracucu am cunoscut-o destul de bine ,chiar daca nu si real..
Stef_80
Postat pe 28 Februarie 2012 16:04
De la: snowflake_, la data 2012-02-28 16:04:31
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 15:14:18chiar ca merge prost azi forumul! vad numai fantome din trecut cand ma uit la *mesaje noi* matracucu, iris_4_ever ,gina!

salut Capitane !!!
te asigur ca "fantomele" respective sunt niste MINUNATII de femei ..pe doua dintre ele ,am avut fericirea sa le strang in brate prieteneste ,sa impartim pupici si sa savuram o cafeluta reala impreuna ..pe matracucu am cunoscut-o destul de bine ,chiar daca nu si real..

ma bucur ca sunt toate femei
salutare sultane!
credeam ca *matracucu* e barbat probabil e o defectiune a site-ului de miment
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 16:09
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 16:09:59

salut Capitane !!!

salutare sultane!

sper ca nu si-a schimbat sexul intre timp..

trebuie sa ma retrag..poate mai pe seara sa ne citim de mi-or mai da voie la pc.. teroristii astia ai mei..
las ca ma fac eu mare si o sa-mi iau incarcator la laptop
dupa amiaza placuta tuturor !!
Stef_80
Postat pe 28 Februarie 2012 16:16
De la: snowflake_, la data 2012-02-28 16:16:20
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 16:09:59

salut Capitane !!!

salutare sultane!

sper ca nu si-a schimbat sexul intre timp..

trebuie sa ma retrag..poate mai pe seara sa ne citim de mi-or mai da voie la pc.. teroristii astia ai mei..
las ca ma fac eu mare si o sa-mi iau incarcator la laptop
dupa amiaza placuta tuturor !!

o zi buna in continuare si acum plec si eu acasa!
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 16:28
buna seara din bucuresti!
in continuare sunt oripilat de caderea acestui topic pe locul doi dupa atatea luni de mentinere lejera pe locul unu la mare distanta de locul secund
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 19:58
acum cand mai m-am linistit putin dupa decesul soacra-mii as vrea sa fac o analiza a sistemului medical din bucuresti si din romania
din start pot spune ca e total deosebit fatza de acum 5-6 ani cand am mai avut de-a face cu el
in primul rand vreau sa imi exprim admiratia si respectul pentru SMURD si DR ARAFAT
acum cativa ani nici nu se concepea ca pentru o batrana de 85 de ani sa vina *salvarea* !la soacra-mea au venit opt pesoane cu doua masini si cu aparatura vazuta doar in serialul*spitalul de urgenta*
dar la spitalul *universitar* mi-a atras atentia faptul ca tot personalul era in etate adica batran si mediu pregatit caracterial poate e o preconceptie dar am impresia ca toti cei in putere fizic si intelectual au plecat in englitera e valabil si pentru *smurd* unde doctorele erau trecute de 45 de ani si pareau obosite
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 20:09
DA ,ai intuit bine Doctori sant doar cei cu......experienta de viata ,sa zic asa, panaramele astea tinere sant afaceristi,fac "business" cu viata oamenilor !!!!!

n-am zis ca tinerii sunt panarame ci ca asa cum am mai zis in anii trecuti tot pe aici, nimeni nu are de gand sa stea pe aceste salarii mizere .in spital sunt doar doctori in pragul pensionarii si asistente la fel ,de peste 40 de ani plus stagiarii tineri care vor pleca imediat ce pot.
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 21:14
De la: cristinxxx, la data 2012-02-28 21:25:12
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 21:14:48DA ,ai intuit bine Doctori sant doar cei cu......experienta de viata ,sa zic asa, panaramele astea tinere sant afaceristi,fac "business" cu viata oamenilor !!!!!

n-am zis ca tinerii sunt panarame ci ca asa cum am mai zis in anii trecuti tot pe aici, nimeni nu are de gand sa stea pe aceste salarii mizere .in spital sunt doar doctori in pragul pensionarii si asistente la fel ,de peste 40 de ani plus stagiarii tineri care vor pleca imediat ce pot.
Salariile sant super bune raportate la eficienta si profesionalismul lor ! Dar trebuie remarcate castigurile exorbitante ,nu salariul !!!

pesemne pentru ca au stiut ca soacra-mea nu va scapa nu mi-au luat prea multi bani ca spaga. chiar au fost foarte corecti si nu au vrut sa ia nici doctorii nici asistentele decat dupa insistentele mele.
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 21:38
De la: cristinxxx, la data 2012-02-28 21:46:40
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 21:38:55
De la: cristinxxx, la data 2012-02-28 21:25:12
De la: jean_luc_picard, la data 2012-02-28 21:14:48DA ,ai intuit bine Doctori sant doar cei cu......experienta de viata ,sa zic asa, panaramele astea tinere sant afaceristi,fac "business" cu viata oamenilor !!!!!

Salariile sant super bune raportate la eficienta si profesionalismul lor ! Dar trebuie remarcate castigurile exorbitante ,nu salariul !!!

pesemne pentru ca au stiut ca soacra-mea nu va scapa nu mi-au luat prea multi bani ca spaga. chiar au fost foarte corecti si nu au vrut sa ia nici doctorii nici asistentele decat dupa insistentele mele.
Pai deaia n-a scapat , n-ai insistat mai.....consistent !!! .....dar oricum era soacra ,ce motiv aveai .....

si asa cred ca daca nu era smurdul murea de miercuri.daca o ajuta organismul scapa pentru ca o adusesera la constienta in mod miraculos!
jean_luc_picard
Postat pe 28 Februarie 2012 21:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bratarica rosie 1 De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05
o scuza buna...!! 1 De la: kika25 15 Octombrie 2009 13:37
RoWoW 2 De la: rashela 30 Octombrie 2010 23:00
INTREBARE PENTRU FETELE DIN CRAIOVA 3 De la: andreea3006 8 Noiembrie 2009 22:27