Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: oktober, la data 2009-01-26 12:22:19ma iertati fetele sunt pe aici, dar nu am tiiiimp...offf...ce e cu anul acesta si cu zilele de luni in general? offf...cea mai cumplita stare in care pot sa trec este cea de neputinta...dar las' ca vine soarele si p[e strada mea!
Etta, Luli, Vas, Monica draguta , Sultane....

va fi si bine !!.
stef_Sultanu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:24
Monicaaaa.......uite inca o portie......sa te luminezi mai tare.......

Oktooooo..........neputinta se trateaza intai cu putina nepasare,adica iti bagi oaresce picioare......in ceea ce nu poti sa faci.......apoi oleaca de muzica relaxanta sau ceva ce te relaxeaza(eventual o ASPIRINA,daca ai la indemana..... )..........pana cand incepe secretia de serotonina.........si-apoi te-apuci de treaba cu drag si spor !!!...... ........si daca nici asa nu vine cheful.......TOMORROW IS ANOTHER DAY !!!!.......... .......UAIIIIIIIII........ADOR REPLICA ASTA !!!!...........

Sultane......have a nice day.......

Ema.......spor la treaba.....offfff.....invatatul asta !!!........se pare ca in zilele astea tre' sa-nveti pana la adanci bataraneti.......s-apoi te gandesti daca mai apuci sa iei pensia !!!!....... ........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:16
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-26 12:22:47iubita noastra ,monica..
nu stiu ce ai facut tu cum ai facut...,dar un lucru este cert !!
ai reusit sa cuceresti multe inimi pe forumul asta
pupici PRINTESEI si URSULETUI tau..,din cortul nostru !!
trebuie sa ies ..
o zi vesela, pt toata cafeneaua !!!

eiiii............ cred ca sharmul meu estem de vina..............................

sun_shine
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:33
Etta, mi-a placut filmul, si cartea...si filmul...si cartea asta cu bagatul piciorelor merge mai greu, dar mi-am pus muzica si am luat si o aspirina, deci, astept sa treaca...dar mai era o replica faina 'am sa ma gandesc maine la asta'...

Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:42
De la: oktober, la data 2009-01-26 13:42:15Etta, mi-a placut filmul, si cartea...si filmul...si cartea asta cu bagatul piciorelor merge mai greu, dar mi-am pus muzica si am luat si o aspirina, deci, astept sa treaca...dar mai era o replica faina 'am sa ma gandesc maine la asta'...

eeeee........cu bagatul picioarelor....... se invata .......exercitiul este mama reusitelor !!!!........daca vrei ,poti !!!!.........TORSION........ ........

si daca ai luat si ASPIRINAAAAAA.......... ........esti ca si noua !!!........ .....vreo CAFELUTA,ceva ???......asa de completare ????......
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:09
dubla...cu frisca si zahar! la ora asta sunt in halat de baie e de rau...vine sotul acasa si trebuie sa-l dau jos...nu de alta, dar e halatul lui...

Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:23
De la: oktober, la data 2009-01-26 14:23:08dubla...cu frisca si zahar! la ora asta sunt in halat de baie e de rau...vine sotul acasa si trebuie sa-l dau jos...nu de alta, dar e halatul lui...

wowwwww.........nici nu esti pretentioasa !!!........perversa mai mica ca mine ,ce esti !!!...... ....

pup,ca ma retrag......fi'nca ca mai am treaba.......
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:26
stau ascunsa si te admir...sunt o eleva buna...spor la treaba!

Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:37
buna ziua ...ce se mai serveste pe aici?

sarutama
Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:20
suntem in pauza de masa cateva ore bune, revenim spre seara...deci, e cu autoservire

Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:23
mersi mul...e baru deschis ????si cofetaria???daca e asa e bine ,nu mai plec pina deseara
sarutama
Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:25
sa nu pleci...poate bagam si un dans pe urma

Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:26
De la: sarutama, la data 2009-01-26 15:20:38buna ziua ...ce se mai serveste pe aici?

oooo CAFELUTA ?????........... ........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:43
etta, si mie cafeluta!
pupici tuturor nu va enumar ca iar fac marele pacat si uit pe cineva si mi-o iau peste cap!
stef, tu ai sa iei bataita! astept sa ma cheme la bucuresti!
Lulli
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:46
am sosit la cafelutza,lucia mai ai laptic?
luli ,azi am vazut acel topic....am ramas asa cu un gust amar........crezusem ca discutiile astea s-au incheiat....dar se pare ca plac inca,de aceea le si dau curs...ma rog,nici macar nu e treaba meam
pupici fetele
matracucu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:58
io am ajuns aiciiiiii !!!......Lauraaaaa....ce ziceai ca dai de beut ????........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:52

ce vrea inimioara ta,numai sa stai acilea cu mine,sa nu mai umbli brambura
matracucu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:58
LAURAAAAAAAAAAAAAAA......DOAR M-AI PACALIT CA DAI DE BAUT !!!!!....... ..........imi iau jucariile si-am plecat !!!!........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:59
etta, lasa supararile ca iei bataita la funduletzul gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu dau de baut! numai spune ce vrei
Lulli
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:01
aaaaa.........na,ca ma ciocnii de tine la iesire.....hai ca ma intorc oleaca.....da' doar oleaca,ca sosi fi-miu si vrea sa-mi ia locul la calculator !!!.....deci cu ce ma imbat ?????......
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:01
De la: Luli2, la data 2009-01-26 18:01:03etta, lasa supararile ca iei bataita la funduletzul gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu dau de baut! numai spune ce vrei

uuuuu....... ..........si o tarie,ca sa nu ma mai rusinez !!!.....
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:02
LAURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........MA ARDE GATUUUUUUUUUUUU' !!!!........... ...........io ma-ntorsei si tu ma duci cu presu' !!!!!..........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:07
daaaaaa ?????....gata !!!!....acu' chiar ca am plecat !!!......SI ATI RAMAS AMANDOUA DATOARE LA MINE !!!!!.....CU DO-BAN-DA !!!!.........si v-ati ars,ca au crescut dobanzile !!!!!.........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:13
ETTAAAAAA STAI IUBITA CA IMI VENII FLAMANDUL DE BAIAT ACASA.M COBORAT SA II DAU HALEALA...
HAI MAI ETTA INAPOI PLS
HAI SA BEM IN TREI,UITE E SI LULI CU NOI....
da ce frantz ma apuca sa scriu cu litere mari????sa nu crezi ca am strigat....ma bucuram doar....
matracucu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:20
iarta-ne etta de dobanzi,acuma cu inflatzia asta........ori uite,sa ma recuperez,am adus gheatza,e bine????
matracucu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:22
etta
matracucu
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:28
Buna seara tuturor!
Etta, las' ca va veni ziua in care sa bem noi. Si stii in cinstea carui fapt? A faptului ca si mie imi place la nebunie expresia aia. e ceea ce ma impinge inainte...
Okto, Okto... nebunatica mica ce esti! Nu te-ai saturat? Acuma te dai si la Reth Butler? ei, ei!!!
Dandanico, te rog sa ma pui in capu' la lista la cheful de finish, da?
Laura, tie nu-ti mai zic nimic ca ti-am zis in alta parte... Da' pentru aia putem sta la o cafelutza, ceva, ca azi n-am facut excese si mai pot sa beau una...
Lucia1971
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:39
offff....oooffff.....offffff.......pai pot io mai Laura sa nu te iert de dobanda ??????......... .......ca daca nu te prezentai cu FLOOOOOOORI ........mancata erai !!!!!......... ...

hmmmmm.......sunt cam usor de cucerit !!!!......pe criza asta !!!!........ ....

Luciiiiii......pai nu de-aia esti tu cuscra mea ?????.......nu vezi ca la toate ne asemanam ????.........om fi surori ?????......... .........desi taticu' meu nu stiu sa fi ajuns prin Cluj !!!........poate al tau?????.......
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:10
ioooiiioooioooiii ? nu am si eu voie ? nu beau eu chiar asa de mult...mah, ce zi faina avui ! cioburile aduc noroc, se zice, astept norocu' ala ! am spart un pahar, am fost suficient de inspirata sa-l sparg in mana...nah, faina treaba ! medalie si o diploma la domn sot al meu ca nu a lesinat cand a vazut ce sange rosu nobil am eu! i-am spus eu ca sunt o fata de zile mari, ca doar m-am nascut duminica deci vreau sa beau ca ma doare mana

Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:13
De la: oktober, la data 2009-01-26 19:13:36ioooiiioooioooiii ? nu am si eu voie ? nu beau eu chiar asa de mult...mah, ce zi faina avui ! cioburile aduc noroc, se zice, astept norocu' ala ! am spart un pahar, am fost suficient de inspirata sa-l sparg in mana...nah, faina treaba ! medalie si o diploma la domn sot al meu ca nu a lesinat cand a vazut ce sange rosu nobil am eu! i-am spus eu ca sunt o fata de zile mari, ca doar m-am nascut duminica deci vreau sa beau ca ma doare mana

mai Okto........asa de relaxata fusesi dupa aspirina si cafeluta.........ca nu mai simtisi ce strangi in mana,ai ????..........ca ,de,tot tare era !!!!........ ............ia de colea ,sa amortesti durerea !!!!!!........ ........si astia ,direct pe locul dureros !!!.......... ......si astea,ca sa uiti de durere.......... .....

ooooffff....azi mi-ai dat de lucru,nu gluma !!!!!.........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sun foarte speriata 4 De la: kudika076975 6 Martie 2010 18:11
important !!! 2 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19
O ZI NORMALA DE MUNCA 33 De la: danna_danutza 5 Iulie 2009 22:17
concurs super, puteti castiga si voi 1 De la: carmenis23 19 Iulie 2010 12:09
RoWoW 2 De la: rashela 30 Octombrie 2010 23:00