Mai multe
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 9 Octombrie 2008 23:49 |
||
|---|---|---|
|
un cretin... pe la cautari era unu trica scula mica ...avea ce avea cu posteriorul meu... adica numai mie mi se adresa pana a devenit agasant..... apoi cred ca e topicul cu o chestie despre avort... si un idiot mircea a da-to inbarci de ziceai ca predic popa in biserica mai lipsea sa imi zica vreo molifta si ma facea de comanda acolo gasesc eu tpicul imediat si va dau de stire.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Octombrie 2008 00:01 |
||
|
vad ca nimeni nu ma baga in seama seara asta, nu ma mai iubit...bine! plec la somn, iaca! noapte buna, fetelor! |
||
|
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 00:04 |
||
|
cum mai nu te baga nimeni in seama ce vb tu acolo pai pe unde bantui??? uite te bag eu acu in "zeama" imediat.. cum te simti ti-a trecut guturaiul????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Octombrie 2008 00:06 |
||
ema, tu ce ma mai iubesti ma doare urechea! si m-a impins ala cu codita sa ies cu bicicleta in seara asta si mi-a facut mai rau...na! am vrut sa profit de vremea frumoasa...
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 00:11 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20221/am-si-eu-nevoie-de-un-sfat-.html Asta era topicul ca tocmai l-am citit. Mare-i gradina ta, Doamne si multi vor sa-i sara gardul cand poarta e deschisa! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 10 Octombrie 2008 00:17 |
||
|
pai ar fii trebuit sa iti pui ceva pe urechi.... macar o bandana ceva eu cand ies cu rolel mereu am bandana sau sapca pe cap.... nu de alta dar soarele e cu dinti deja incearca un tratament babesc baga un catel de usturoi in ureche.... la mine merge.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Octombrie 2008 00:19 |
||
| mda | ||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Octombrie 2008 00:21 |
||
|
No dragele mele, aici se incheie activitatea mea forumistica. E tarziu si maine dimi iar trebuie sa ma trezesc. Sa aveti un somn linistit si plin de vise frumoase cu ce/cine vreti voi. Luli, sa ai grija de tine si sa te faci bine! Iar tu, dandanico, ar fi cazul sa lasi forumatul si sa te duci sa papi ceva. Ca a trecut destul timp de cand ai fost la dintar si esti cam slabutza. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 10 Octombrie 2008 00:24 |
||
am incercat ceva homeopatic, ema, dar astea naturiste isi fac efectul mai greu si nici nu bag antibiotice...merci de sfaturi
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 00:24 |
||
|
Lucia1971 Postat pe 10 Octombrie 2008 00:25 |
||
|
sunt cu strugurii in nbrate deja am mancat vreo juma de kil mersi de grija lucia... lapticul l-am baut deja si acum va cam las si eu ca maine mai am o zi de .... la munca.... asa ca.. fetele mele dragelor... somnic pufos la toata lumea si aveti mare grija de voi pana maine.... pupilici.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Octombrie 2008 00:30 |
||
noapte buna fetili , o tai si eu la somnic asa ca va pupacessc pe toate
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Octombrie 2008 00:30 |
||
si eu bag somn! va pup si va doresc vise frumoase...
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 00:33 |
||
din clipa in care team vazut,nu stiu iubite ce miai facut,cind inima din mine va inceta sa bata,sa stii ca team iubit cum nam iubit vreodata,nu stie lumea cit te iubesc,ai fost nascuta sa fii a mea,o zi din viata mea de imi va ramine,si aceea as vrea sa fiu cu tineeeeeeeee,cind batrinetea ne va zimbi,si eu as vrea tu stii bine,sa iti spun,cind inima din mine va inceta sa bata,sa stii ca team iubit cum nam iubit vreodata!cafea mica,tare si fierbinte aveti in termos,zahar nu am pus,sa stiti ca nu dorm dimineata,stiti ca eu cucu mari nu dorm,nu le am cu somnul,dar sunt la recuperare dupa raceala asta,am slabit mult,si stau in pat si ma uit la tavan,na,ce sa fac daca nu pot sa dorm stau iriss,am dat accept,vb seara cind poti
|
||
|
mari58 Postat pe 10 Octombrie 2008 01:10 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-09 23:46:45promit ca te sun inainte sa ma sui pe scaun la dentist.... si te pun sa aprinzi o lumanre... dracusorul a adormit pe canapea. Sa sculat sie se duce în patut...iar pentru urmatoarea care deschide cafeneaua: |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 10 Octombrie 2008 02:02 |
||
|
buna dimineata prieteni !! v-am lasat cafeluta si va doresc o zi si un wekeend, asa cum le vreti voi.. pline de voiosie,de sanatate si realizari
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 08:09 |
||
|
'neata!!!!!!! ce dimineata minunata!!!! ne-a trezit sultanul cu cafeluta!!!! azi va fi o zi superba din nou........buna de lasat paltoanele acasa......... sa aveti o zi macar la fel de minunata ca si a mea.........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 10 Octombrie 2008 08:24 |
||
buna dimineta fetelor....trezirea
|
||
|
mmodellino Postat pe 10 Octombrie 2008 08:34 |
||
buna dimineata! chiar asa, Dienuta, vom aveam o zi minunata ca ne-au trezit aburii cafelei lui Stef!!! si mai e si ultima zi din saptamana si vine week-end-ull!!!! o zi frumoasa, fetelor, ca si soarele ce straluceste minunat! |
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:31 |
||
|
Buna dimineata ! Ma primiti si pe mine? zi cu soare sa aveti
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 09:49 |
||
|
buna dimineata... apropo de medicamente am redescoperit o chestie super se numeste baraka si din ulei de chimen... mi-a trecut si raceala...si parca mi-a tonusul s-a imbunatatit |
||
|
clara1972 Postat pe 10 Octombrie 2008 10:15 |
||
| baraka este chimen negru si se folosea inca de pe vremea faraonilor.mai simplu poti sa faci ceai din plicuri de chimen indulct cu miere .si pui felii de lemon sau chiar portocale.sanatate! | ||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 10:22 |
||
|
Neata neata neata neata!!!! Is agitata ca e vineri cu miros de w-end si abia astept sa vina seara asta, nu ca as face ceva in mod special, da e VINERI SEARA Va pup fetele si nu numai Una zi superba va doresc
|
||
|
sheeva Postat pe 10 Octombrie 2008 10:34 |
||
'neata fetiliiiiiiiii......si bajetiiiiiiiii......si celor noi sositi !!!!........azi e ultima zi din saptamana de lucru.....e prima zi din week-end ....si e ziua mea de bucatareala !!!!.........deci la pranz sunteti invitatii mei !!!.....ciorbita de ciolan afumat si fripturica de pui la tava cu pilafior !!!......buuuunnn ????.......mmmmmm.......yyyaaammmyyyyy........ SHEEVAAAAAA........LA MULTI ANI CU INTARZIERE !!!.....DAR MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA !!!.......MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IUBIRE !!!!!.... SI TE PUPICESC DULCE........ deci,dragilor.....pofta buna la pranz !!!....si ne mai auzim.......
|
||
|
etta Postat pe 10 Octombrie 2008 10:56 |
||
|
Buna dimineata all Eu imi beau cafeluta si tre sa o tai catre baneasa sa-mi vad prietena care e proaspat mamica. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 10 Octombrie 2008 10:56 |
||
da!!!!!! miroase a week-end! a odihna si leneveala...numai ca eu tre sa-mi scriu articolul si sunt goala de idei... dar ma bucur ca voi dormi pana la 11 zilele astea...yupiii!va pup, fetelor! si va doresc o zi usoara in continuare si sa treaca timpul mai repede!
|
||
|
Postat pe 10 Octombrie 2008 11:26 |
||
|
mai este cafea??? da lucia unde e?? iuli
|
||
|
matracucu Postat pe 10 Octombrie 2008 14:49 |
||
buna ziuaaaa!!!! harem.... la apel ca ... simt cum ma fac de invidie... ca aceasta cafenea papuasa era loc de intalnire si dezmat si acu e farmacie online pt guturaiul de toamnaaaahai mai fetele cum nevoia lasarati voi sa dea raceala peste voi ce v-a facut iubitelul(iubitica) v-a aruncat jos din pat si a uitat sa arunce si vreo paturica ceva???? eee comedie... astazi dau o tuica fiarta cu cuisoare si otirica indulcita sa va treaca de raceala... cafeaua o dam maine |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Octombrie 2008 14:53 |
||
ema,eu ma bag la beuturi,da da
|
||
|
matracucu Postat pe 10 Octombrie 2008 15:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| un capuccino nu v-ar interesa? | 40 | De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34 |
| Buna | 2 | De la: yrtdssdd 8 Iulie 2009 01:12 |
| buna | 2 | De la: _Cryssa_ 4 Martie 2011 08:54 |
|
|
||
| Ce faceti in pauza de cafea? | 33 | De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53 |
| cabinet | 7 | De la: Lucia38 10 Noiembrie 2009 10:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.