Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

cafelutza servita....
salutam... ,spunem La multi ani, sarbatoritei...
lasam poze ,pt toti cei ce vor sa vada petrecerea noastra si pupilici ...
o zi faina tuturor si o saptamana cat mai frumoasa..!!!
http://www.kudika.ro/comunitate/_stef80_/poze/album/28638.html
_stef80_
Postat pe 25 Mai 2009 11:58
Hi, hi, hi!!!!!!!! Eu am fost a doua, eu am fost a doua!!!!!!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Etta, deschide-ti mailu' si cauta prin inbox sau la spam. daca e ceva de la mine, nu te jena. Citeste...
Lucia1971
Postat pe 25 Mai 2009 11:58
La Multi Ani Etta

Vezi ca si de la mine ai ceva....pe mail
andreea1976
Postat pe 25 Mai 2009 12:04
Sultane..........

Cuscraaaaaaaaaa............. .........ia di-colea.......si virtuali !!.........

Andreutza.........multam de pipaiala......ups,pardon de pupaceala si de urari !!..........

promit ca o sa citesc mail-urile........dar poate mai tarziu........ ..........ca de dimineata la mine e centrala telefonica !!!...........

SA CURGA BAUTURAAAAAAAA....SI SAMP[ANIA..........SI AVETI FIECARE O BUCATA DIN TORTUL -MORCOVEL !!!...........
etta
Postat pe 25 Mai 2009 12:11
La multzi ani Etta,sa ai o viatza faina,lipsita de griji
matracucu
Postat pe 25 Mai 2009 12:19
De la: just_laura, la data 2009-05-25 12:19:26La multzi ani Etta,sa ai o viatza faina,lipsita de griji

Lauraaaaaaaaa........... ......ne vedem la capite !!........
etta
Postat pe 25 Mai 2009 12:21
De la: etta, la data 2009-05-25 12:21:21
De la: just_laura, la data 2009-05-25 12:19:26La multzi ani Etta,sa ai o viatza faina,lipsita de griji

Lauraaaaaaaaa........... ......ne vedem la capite !!........

matracucu
Postat pe 25 Mai 2009 13:19
ziua buna dragii mei.......

pentru prietenii mei....vine Mafia ......cafea sa va dea.....puneti voi zahar in ea

va doresc o zi frumoasa
mafia_nrr1
Postat pe 25 Mai 2009 13:20
De la: etta, la data 2009-05-25 12:11:01 Sultane..........

Andreutza.........multam de pipaiala......ups,pardon de pupaceala si de urari !!..........

promit ca o sa citesc mail-urile........dar poate mai tarziu........ ..........ca de dimineata la mine e centrala telefonica !!!...........

SA CURGA BAUTURAAAAAAAA....SI SAMP[ANIA..........SI AVETI FIECARE O BUCATA DIN TORTUL -MORCOVEL !!!...........
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
dontworibehapi
Postat pe 25 Mai 2009 13:22
De la: dontworibehapi, la data 2009-05-25 13:22:26
De la: etta, la data 2009-05-25 12:11:01 Sultane..........

LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

oooooooooooooo.........m-ai gasit pe aici !!............ ...ma revansez maine !!!!..........
etta
Postat pe 25 Mai 2009 15:27
la multi ani celei mai perverse dintre doamne................tot ce iti face bine din ce iti doresti sa ti se implineasca, sa ai parte de multa liniste si seninatate ........
_diana_
Postat pe 25 Mai 2009 15:34
asa....sa aruncam si p-aci cu niste pupicei pt sarbatorita( )si invitati si pentru pamela special
l_diana_c
Postat pe 25 Mai 2009 15:44
De la: mafia_nrr1, la data 2009-05-25 13:20:07ziua buna dragii mei.......

pentru prietenii mei....vine Mafia ......cafea sa va dea.....puneti voi zahar in ea

va doresc o zi frumoasa

de la PRINTZESA cafea..,
de la mine inima ...
_stef80_
Postat pe 25 Mai 2009 16:38
De la: _diana_, la data 2009-05-25 15:34:50la multi ani celei mai perverse dintre doamne................tot ce iti face bine din ce iti doresti sa ti se implineasca, sa ai parte de multa liniste si seninatate ........

Dienuta mea scumpica.......... ..........urarea de la tine......e ca zaharul pe prajitura !!!............ .........te pupik cu foc....si dulce...cum esti tu !!........
etta
Postat pe 25 Mai 2009 19:44
De la: l_diana_c, la data 2009-05-25 15:44:09asa....sa aruncam si p-aci cu niste pupicei pt sarbatorita( )si invitati si pentru pamela special

aaaaaaaaa....alta Dienuta.......... ..........desi mai rarut cu "convorbirile" intre noi doua...........ma bucura "rezultatele" !!!......... .........si oricum,urari si pupici si floricele........se pot primi de la oricine ........care doreste sa ofere !!.........
etta
Postat pe 25 Mai 2009 19:47
Buna seara prieteni si La Multi Ani inca odata centralistei noastre dragi

AM intrat doar sa va salut si sa vad ce mai faceti asa ca v-am pupat , va citesc mai tarziu

Etta , zilele astea am o surpriza pentru tine legata de cactusul ala mare de nu stiam eu de ce nu l-au taiat fostii propietarii ca tare urat arata
iris_4_ever
Postat pe 25 Mai 2009 21:03
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-25 21:03:05Buna seara prieteni si La Multi Ani inca odata centralistei noastre dragi

AM intrat doar sa va salut si sa vad ce mai faceti asa ca v-am pupat , va citesc mai tarziu

Etta , zilele astea am o surpriza pentru tine legata de cactusul ala mare de nu stiam eu de ce nu l-au taiat fostii propietarii ca tare urat arata

Tuberozooooooooo.......... ........o sa faca flori cactusul tau !!....sigur asta e !!..........
etta
Postat pe 25 Mai 2009 21:07
De la: etta, la data 2009-05-25 19:47:40
De la: l_diana_c, la data 2009-05-25 15:44:09asa....sa aruncam si p-aci cu niste pupicei pt sarbatorita( )si invitati si pentru pamela special

aaaaaaaaa....alta Dienuta.......... ..........desi mai rarut cu "convorbirile" intre noi doua...........ma bucura "rezultatele" !!!......... .........si oricum,urari si pupici si floricele........se pot primi de la oricine ........care doreste sa ofere !!.........

Nu cred ca trebuie sa conversezi prea mult ca sa-ti rupi 2 sec si sa urezi un sincer La multi ai!.again:
l_diana_c
Postat pe 25 Mai 2009 21:08
De la: l_diana_c, la data 2009-05-25 21:08:07
De la: etta, la data 2009-05-25 19:47:40

Nu cred ca trebuie sa conversezi prea mult ca sa-ti rupi 2 sec si sa urezi un sincer La multi ai!.again:

etta
Postat pe 25 Mai 2009 21:10
LA MULTI ANI !perversa mea iubita,sa ramii tot asa planteazale astea si astia pt tine si familia ta minunata sa ramii tinara si frumoasa tucuti eu ochii tai aia frumosi
mari58
Postat pe 25 Mai 2009 23:43
De la: etta, la data 2009-05-25 21:07:36
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-25 21:03:05Buna seara prieteni si La Multi Ani inca odata centralistei noastre dragi

Tuberozooooooooo.......... ........o sa faca flori cactusul tau !!....sigur asta e !!..........

Ai dreptate deja au aparut vreo 3 flori dar sunt convinsa ca in cateva zile vor inflori toate ....sunt atat de frumoase si fragile iar mirosul e imbatator ....weekend-ul asta al meu vroia sa mai taie din el dar nu are voie sa se atinga nici macar de un tep de cactus ca efectiv e plin de flori

Nu-ti spun ce culoare au florile ca macar asta sa fie surpriza
iris_4_ever
Postat pe 26 Mai 2009 06:57
De la: mari58, la data 2009-05-25 23:43:22LA MULTI ANI !perversa mea iubita,sa ramii tot asa planteazale astea si astia pt tine si familia ta minunata sa ramii tinara si frumoasa tucuti eu ochii tai aia frumosi

Cuculeeeeeeeee.........pupa perversa de fata frumoasa si sexoasa ce esti !!......... .........cantareata inimilor noastre......... ........multam.....si mi-e dor de tine !!.........
etta
Postat pe 26 Mai 2009 13:19
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-26 06:57:53
De la: etta, la data 2009-05-25 21:07:36

Ai dreptate deja au aparut vreo 3 flori dar sunt convinsa ca in cateva zile vor inflori toate ....sunt atat de frumoase si fragile iar mirosul e imbatator ....weekend-ul asta al meu vroia sa mai taie din el dar nu are voie sa se atinga nici macar de un tep de cactus ca efectiv e plin de flori

Nu-ti spun ce culoare au florile ca macar asta sa fie surpriza

astept poze !!........ ........pupici tuberoza mea de America !!......
etta
Postat pe 26 Mai 2009 13:21
pupici dragilor..... ........si sa aveti o zi frumoasa !!.........
etta
Postat pe 26 Mai 2009 13:21
Sal'tare gagicileeeeeeeee.......................

Ma bucur sa va vad vesele si frumoase.........................

Vorba Perversei......................pupa fata pe ele de sexoase ce imi sunt....................

Etta, Mari, Mafiuta, Luli, Lucia, Okto, Dienuta..........................turma de pupaceala...................
Sulateneeeeeeeeee...treci la zmototcit si la pupaceala..........
sun_shine
Postat pe 26 Mai 2009 15:01
Neata o cafea da cineva pe aici sau o dau tot eu ?
iris_4_ever
Postat pe 26 Mai 2009 17:08
dau cafelutze ..,,bere si "pozne pt toti"

scap de nick-ul stef_Sultanu...,nu mai postez pe Harem...dar cadanele nu ma lasa nici sa respir..

anunt..:
angajez secretara numa' sa raspunda la telefon..
platesc boierest...pe dreaq.... sultaneste e corect..!!

va bombardez cu poze ...sper sa va placa
las pupilicii cuveniti pt cei dragi...
si cei mai multi de data asta,ii voi lasa monicai sa-i imparta cu bianca..
_stef80_
Postat pe 26 Mai 2009 19:01
Buna searaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Sunt atat de ocupata incat nici nu stiu cum trece vremea. Asa ca va rog sa-mi iertati absentele, dar sunt motivate 100%. Oricum, voiam sa va spun ca mi-e dor de voi si va pup cu drag, de aici de la Cluj.
Lucia1971
Postat pe 26 Mai 2009 19:14
buna seara si din celalalt capat de cluj..........
mai patroano, se vede ca ne potrivim....amandoua absentam motivat, si ne mai si nimerim una dupa alta la salutari...........

multi pupici de la mine pentru toti cafegistii din cafenea, sa aveti parte de zile superbe.
si multi pupici speciali pentru dandanaua_absentoasa pe care o asteptam la cluj cu mult dor
_diana_
Postat pe 26 Mai 2009 19:34
Dienuta, nu ma duc in vacanta pana nu ne intalnim la cafeaua aia, stii tu care. Promit solemn!
Lucia1971
Postat pe 26 Mai 2009 20:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35
VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! 9 De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13
oameni impertinenti si idioti............. 59 De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42
sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... 29 De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48